Újabb beszámoló került ki Orbán Viktor és a Mathias Corvinus Collegium médiakonferenciáján részt vevő külföldi újságírók múlt csütörtöki beszélgetéséről.

Orbán Viktor: szakadék mélyül az Európai Unió és Magyarország között

Orbán Viktor megint durvákat mondott – persze megint nem tőle tudtuk meg. Forrás: Facebook, orbanviktor

Az újonnan napvilágot látott beszámoló Ralf Schuler német újságíró tollából származik: az újságíró visszaemlékezése szerint

Orbán Viktor azt mondta, „arra számít, hogy a következő években elmélyül a feszültség Magyarország és az Európai Unió többi része között”

– vette észre a Telex.

„Ha valami, akkor a szakadék még mélyebb lesz” – szögezte le a miniszterelnök Schuler szerint. Orbán szerint ennek alapvetően az az oka, hogy három dologban eltér a véleménye az unió többi tagországának a véleményétől, ezek: a migráció és az LMBTQ+ mozgalmak kérdései, valamint az Európai Egyesült Államok terve – írja az ATV.

A migráció kérdésében Németország és Franciaország például azt szeretné, hogy a migránsok és az őslakosok együtt éljenek. Én viszont el akarom kerülni az együttélést, és eleve nem is akarom, hogy legyen

– idézte fel az újságíró, aki szerint Orbán a háború kérdését tekintve is elhatárolódik az uniós állásponttól: a miniszterelnök például kifejtette, hogy „az idő nem a NATO oldalán áll” és hogy nem lát olyan pontot, „amiért győztes pályán lennénk”.

Kezdetben a német stratégia a konfliktusban az volt, hogy 5000 sisakot szállítottak. Ezután hangsúlyozták, hogy csak nem halálos fegyvereket fognak biztosítani. Ma harckocsikról beszélünk, és már a vadászgépekről is szó van. Ha ezen az úton haladunk tovább, akkor valamikor saját csapatokat kell küldenünk

– magyarázta Orbán, hozzátéve, hogy a 27 uniós kormányfő közül még senki nem tudta megértetni vele, hogy mi a francia, német vagy európai stratégia a konfliktusban.

A beszélgetésről már több beszámoló is megjelent a sajtóban, azt azonban, hogy pontosan mik voltak a miniszterelnök szavai, még mindig nem tudni.

Forrás: Telex, ATV

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Abba a szakadékba nem az EU fog beleesni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Amig te dirigálsz itt te zsiros pojáca , addig biztos a háború au EU val ..te aljas kis pöffeteg, nagyon utálom ezt a proli majmot...még bohócnak is rossz a muzsikus...
drrotf
Arról érdekes módon nem olvastam hogy mit tesz Magyarország , tehát Ő azért, hogy a szakadék ne mélyüljön?Szerinte egy mélyülő konfliktusban egy olyan szervezetben amely az önkéntes együttműködésen alapul minden félnek az együttműködésre kell e törekedni, vagy csak a saját érdekek érvényesítésén kell-e hangsúlyozni , dolgozni?
neverland
Ez jó.
Ahogy mélyül a szakadék úgy válok vérfarkassá.
Minden ízeben meg akarom ölni Orbán Viktort - meg fogom ölni Orbán Viktort.
Én fogom megölni Orbán Viktort!

Az ember, aki megölte Orbán Viktort.
neverland
nme felsőbb hatalmáságok fognak me a geck!gbízni, fizetni etózétt, hanam a gecik!jól!
Éretd ezt?
Én semmit nem értetem a mondandómból. de ez így van jól!

A zene... visz más utakra engem.

www.youtube.com/watch?v=V1Nl1cpe_mA
sokanvagyunk
Abba a szakadékba nem az EU fog beleesni.
Qqberci
Bele kell lökni a csútkányt a szakadékba, kicsit ugrálni rajta, aztán betemetni és elfelejteni...
gina
Tévedés, nem Magyarország között hanem közötted sunyi primitiv tolvaj cigus
csak úgy....
ha már nem tud mit hazudni, akkor neki áll migráncsozni! :) persze arra fölkapják a fejüket a birkái..
neverland
Orbánt meg kell ölni. Egy ember halála mindenkiért! - már itt tartunk.
Csizmás Kond
A zunió mint nagyhatalom megbukott...letérdelt amerika elé...tehát az európai egyesült államok márcsak elméletben létezik, a valóságban alárendeltje amerikának az amerikai hatalomnak.
Több mint száz év kellett ahhoz, hogy az Egyesült Államokban - az alkotmány kijátszásával - bevezessék az államot és a társadalmat eladósító magánpénzmonopóliumot. Ezzel nemcsak a Wall Street által jelképezett új hatalmi központ jött létre, de Amerika, sőt, az egész világ történelmében új korszak kezdődött.
A monopolista szupergazdagokról - a tények kényszerítő hatására - elhisszük, hogy felosztják a egymás között a világpiacot, hogy felszámolják a szabad versenyt, hogy diktálják az árakat, hogy tervszerűen eladósítják az államokat, hogy megvásárolják a politikusokat, hogy korrumpálják a függőhelyzetű alkalmazottakat, hogy megszegik az üzleti etika szabályait, hogy visszaélnek a pénz hatalmával, hogy együttműködnek a maffiokráciával, de azt már vonakodunk elfogadni, hogy ugyanezen szupergazdagok terveket szőhetnek, titkos hálózatot működtethetnek azért, hogy monopolhelyzetüket az egész világra kiterjeszthessék, s hogy ezt a privilegizált helyzetüket a világállam létrehozásával megszilárdítsák, mert ne feledd, hogy valamennyi üzlet közül a legjobb üzlet a politika.
1992 őszén kezdődött az állami üzemek orgiává fajult privatizációja, amely a közgazdászok szerint az emberi történelem legnagyobb szervezett rablásának bizonyult. A maffia köröknek szinte nevetséges összegekért kótyavetyélték el a több ezer főt foglalkoztató üzemeket. Az új tulajdonosok semmit nem fordítottak a modernizálásra, a termékszerkezet átalakítására, hanem csak a közvetlenül eladható nyersanyagok és hasonló - hozzáadott érték nélküli - áruk külföldi exportjában voltak érdekeltek. Már 1993 végére 60 ezer korábbi állami üzem került a szervezett maffiák és más érdekcsoportok tulajdonába. Mindez katasztrofális következményekkel járt mind a lakosság, mind az állam életében. A reálkeresetek összezsugorodásával rohamosan...
simmering73
@KisTehen: 16:51 Diszgráfiás vagy ököröm? HAHAHA
csak úgy....
@Őrnagy: 0rbánt (jogosan) leszarják! ö levelezzen putyinnal vagy a türk tanácssal, akiknek a seggét nyalja!
Macskaszem
@Csizmás Kond: És most az Orbán hordának emiatt kell megállás nélkül lopni?
Az nem lesz majd mentség, hogy mások is loptak, sem az, hogy Orbán nem amerika előtt tédel hanem a Puttyos előtt. Ez inkább súlyosbító körülmény. El fog jönni az ideje amikor felelnie kell a sok aljasságáért amit elkövetett.
kereső
Viktor!!! Az Eu mi is vagyunk- teljes jogú tagként. Saját magunkkal mélyül a szakadék?
kereső
Ez a sehonnai úgy beszél, mintha é-korea, vagy kina, vagy az orosz föderáció lennénk- kivülállóként. Nem kell már itt a huxitot sem bejelenteni- orbán és a kormány már nem tagja az uniónak.
csak úgy....
@Őrnagy: és most hova kell szarnom örömömben? lényeg,hogy mélyül az 0rbánék ásta szakadék! különben te vagy gyagyás!:)
kulabombaafityiszre
A disznóknak köszöngető hibbant diktátorocska röfögése.
Csak a szokásos.
Aki Én
És ennek te vagy az oka, te elmebeteg román-cigány!
Takarodj végre, te hazaáruló elmebeteg!
Edebácsi
"Orbán Viktor: szakadék mélyül az Európai Unió és Magyarország között"
Ő csak tudja! Ő csinálja!
Edebácsi
"...elmélyül a feszültség Magyarország és az Európai Unió többi része között”"
Pontosítsunk: Magyarország KORMÁNYA és az Európai Unió között!
Eladott Ország
Magyarország nem azonos a szélhámos, bűnöző román (többgenerációs) cigánnyal és politikai (bárca nélküli) prostituált bandájával/szektájávával, rohadt hazaáruló geci! Takarodj! Börtönben rohadsz meg, vagyonelkobzássa, te gané!
Ilyen büdös gazembert még nem hordott hátán a föld! Avagy Orbán, a Tikkelő bonsai Cézár , Póni de Gaulle, mini Duce, Plüss Pinochet, Karton Castro, Barbihitler , Popcorn Churchill, Disney Putyin, Tacskó Horthy, Tesco-s Napoleon, Lufi Kossuth, Marcipán Ceaușescu...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272775613_1289724011525074_4032542731670840384_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=3DmPieyEnVYAX_PwYsx&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfApzeQryx70AS_3AujLo9c5BUHNuTMUMZIvGHullyqfnw&oe=63DE4346
Már csak egy megszorítás maradt.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143509843_860007851516588_7777057026646730472_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=5Vw5k0gsO4EAX8nQWot&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD1bV3oDkMrlHqVWyvcYZr1Wo7FHnysEFDqmy5BUfcslw&oe=64000D28
Úgy hiszi biztos benne, hogy róla szól az ország, érte van minden, érte élünk és dolgozunk. Hogy őt szolgáljuk... uralkodni akar, bármi áron!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273174538_1637887639890619_5518174618374624335_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=daiBOv7gyxcAX-Jgowx&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDx1-gGhfDIskUPIGXR6CrRmVET71fDB0KoLNtWXXQp5A&oe=63DD48F0
Tükröm, tükröm mond meg nékem: Minek tart engem a népem!
twitter.com/misterkarat/status/1244856110961561600/photo/1
ómió
Az efftársaknak eddig fel se tűnt?! Pedig Brüsszelben már évek óta azt ássák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.