A hajdú-bihari nyomozók 24 órán belül elfogták azt a négyfős társaságot, akik megöltek egy 54 éves férfit Furtán.

Négyfős banda gyilkolt Furtán

A rendőrök forró nyomon indultak el. Forrás: Police.hu

Egy furtai férfi tett bejelentést a rendőrségre január 27-én délután arról, hogy a szomszédját egy napja nem látta, viszont a ház bejárati ajtaja nyitva van. A járőrök az ingatlan előszobájában holtan találták az 54 éves tulajdonost. Gyorsan kiderült, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta – írja a Police.hu.

A hajdú-bihari bűnügyesek forrónyomon indultak az elkövetők felkutatására. Adatgyűjtés és tanúkutatás után pár órán belül a látókörükbe került egy négyfős társaság, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozás adatai szerint a 48, 28 és 20 éves férfiak, valamint társuk, egy 31 éves nő meg akarták szerezni ismerősük pénzét. Átmentek hozzá 2023. január 26-án, megverték, majd a magatehetetlenül fekvő férfi ruházatát és egész lakását átkutatták. Alig 40 ezer forintot zsákmányoltak, majd hazamentek.

Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Nyereségvágyból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást velük szemben.

Forrás: police
Fotó: police

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Remélem megkapják a megérdemelt jutalmukat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Jozefina
Ez Orbán és Pintér Magyarországa!!! 40 ezer foront (hétvégi bevásárlás) ennyit ér egy ember Orbán magyarországán!!!?? Magyarország a leg biztonságosabb ő szerintük!!! Neponta hallani hasnló eseményekről!
Pálinkás Pál
mikor veszik napirendre a cigányok szegregálását...?..
Havanagi
Gyilkolják a magyarokat és a belügyér ott kártékonykodik az oktatásban,egészségügyben,a helyett,hogy itt tenni valamit.Vagy ez is a nagy terv része??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.