Az atv.hu-nak adott interjút Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Dobrev Klára: a DK nélkül nulla esély van a kormányváltásra
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A nagyinterjúból megtudhattuk, hogy Dobrev büszke a saját teljesítményükre és azokra a politikusokra, akik az elmúlt időszakban más pártokból csatlakoztak hozzájuk. Azt is hozzátette, szeretettel várja továbbra is azokat, akik tenni akarnak a hazáért.

Minden ellenzéki vezető tisztában van azzal, hogy a DK, a legnagyobb ellenzéki párt nélkül nulla esély van a kormányváltásra

- fogalmazott Dobrev Klára.

De addig még rengeteg időnk van, és megint csak azt tudom mondani, hogy a pártok vezetői minden bizonnyal bölcs megállapodást fognak kötni egymással erről a kérdésről is.

A DK EP-képviselője arról beszélt, hogy  ha az lenne a feladata, hogy ezeket a pénzeket hazahozza Magyarország számára, egy hónap alatt haza tudná hozni. 

Forrás: atv.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qunta
A dobrev vérkomcsi klán sarja rosszul fogalmaz. Ezzel az ellenzékkel -bármit csinálnak is- semmi esély o1g leváltására. Ahhoz először a teljes balos ellenzéket azonnal le kell váltani. Ez nem fog +történni, így o1g nyugodtan hátra dőlhet és kérhet 1 feketét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qunta
A dobrev vérkomcsi klán sarja rosszul fogalmaz. Ezzel az ellenzékkel -bármit csinálnak is- semmi esély o1g leváltására. Ahhoz először a teljes balos ellenzéket azonnal le kell váltani. Ez nem fog +történni, így o1g nyugodtan hátra dőlhet és kérhet 1 feketét.
Sámannus
Amíg a közmédiából nem a lefolyó csatornán folyik el a szar, addig nem nyerhet a DK
verőce21
Ez jó... "A DK, a legnagyobb ellenzéki párt nélkül nulla esély van a kormányváltásra"? - inkább a DK-val semmi esélyetek...!

De mellétek szavazzuk még Márky-Zay-t is, biztos ami biztos...!
neverland
Még hétfő van :) Akkor nincs baj. Ha már kedd lenne, kurva nagy bajban lennék. Még sosem örültem ennyire a hétfőnek!
Egyszer már elbasztam és kurva nagy baj lett belőle. Majdnem...
De hagyjuk!

Asszem lecserélem a súlyzókészletem fixre. Kicsit drága, de már öreg vagyok a cserélgetéshez, meg pakolgatáshoz.
10
12,5
15
17,5
20
22,5
25

Ez csak vállhoz kell, a többihez ott van a lapsúlyos kondigép. Toorx. Qrva jó, csak nincs összeszerelve az sem. Néha beütöm benne a lábam, amikor próbálok elmenni mellette. Egyszer átestem rajta. Azóta is fáj a térgyem.

Az élet velem...

Jöjj vissza vándor...

www.youtube.com/watch?v=9-fYwkLdc_E

Ha csak egy számot vihetnék magammal egy lakatlan szigetre, akkor ez lenne az.

A lélek gyümölcsei mivel kezdődnek?
Szeretet, öröm, béke...
Na én pont ezeket nem érzem, de qrvára érzem a hiányukat!
Aszem ezért szeret engem Isten.
neverland
"Ezek után kiment, s meglátott egy Lévi nevű vámost, amint a vámnál ült. Felszólította: „Kövess engem!” Az felállt, és mindenét otthagyva követte őt. Lévi a házában nagy lakomát rendezett neki. Nagyon sok vámos és más ember együtt ült vele az asztalnál.
A farizeusok és az írástudók emiatt zúgolódtak. „Miért esztek és isztok együtt a vámosokkal és a bűnösökkel?” – kérdezték tanítványaitól. Jézus adott nekik feleletet: „Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek. Mert nem az igazakat jöttem hívni, hanem a bűnösöket, hogy megtérjenek.”
neverland
"Senki sem jöhet énhozzám, ha nem vonzza őt az Atya, aki elküldött engem." /Jézus/

Ezt érzem, a vonzást, a megértés szellemét. Ez az egy jó van az életemben. Na jó, ez kettő, de akkor is egy érzés.
Remény. Nem a legszebb szó, de minden benne van. Az egész eljövendő.
neverland
Ha nincs benned a megértés szelleme, akkor... minden bolondság a számodra. (jé, befejeztem a hármas pont után a mondatot)

"És miközben a zsidók jelt kívánnak, a görögök pedig bölcsességet keresnek, mi a megfeszített Krisztust hirdetjük, aki a zsidóknak ugyan megütközés, a pogányoknak pedig bolondság, de maguknak az elhívottaknak, zsidóknak és görögöknek egyaránt, az Isten ereje és az Isten bölcsessége. Mert az Isten „bolondsága” bölcsebb az emberek bölcsességénél, és az Isten „erőtlensége” erősebb az emberek erejénél. Mert nézzétek csak a ti elhívatásotokat, testvéreim; nem sokan vannak köztetek, akik emberi megítélés szerint bölcsek, hatalmasok vagy előkelők. Sőt azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében bolondok, hogy megszégyenítse a bölcseket, és azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében erőtlenek, hogy megszégyenítse az erőseket: és azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében nem előkelők, sőt lenézettek; és a semmiket, hogy semmikké tegye a valamiket; hogy egyetlen ember se dicsekedjék az Isten színe előtt. Az ő munkája az, hogy ti a Krisztus Jézusban vagytok. Őt tette nekünk Isten bölcsességgé, igazsággá, megszentelődéssé és megváltássá, hogy amint meg van írva: „Aki dicsekszik, az Úrral dicsekedjék.”
karma1
tobzodnak a 0 bites fidesz trollok! Erezzetek jol magatokat, fizut ugyis csak addig kaptok, mig a kopcos napoleon all a samlin, hogy kiemelkedjek a torpek kozul...:) Jot szorakozom rajtatok! Szar lehet, hogy mindegyikotoknek muszaj bizonygatni, hogy milyen huek vagytok a fo"nihez.
Mindegy, Tamas is haromszor tagadta meg Jezust a kivegzese elotti ejszakan, meg a hajnal felkelte elott. ...ti lesztek az elsok, akik kuncsorogni fognak uj poziciokert Dobrev Klara miniszterelnoknel! DDDDDDDD
Rockxy
nem kell kormányt váltani klárika!
a parlamentet kell sittre vágni!
jáger laszló
Bízzunk a jövőben!!!
Senki sem él örökké.de még 120 évig sem
Ezt hozza nékünk és a jövő nemzedékének örökségül a történelmi materializmus!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
teuton
Dajcs Tompi azt hazudta, hog< Dobrev mar 1 honapja eltünt Brüsszelben. Tompika vagy nagyon szar anyagot szippantot es abbol is tul sokat, vagy nem tudja, mi a teve es hol kell bekapcsoni. Persze az is lehet, hogy teveje, de nala csak a TV1 vehetö...
justhpeter
A kormányváltással semmit nem érünk. Klárika megnyugodhat, a DK-val együtt sem lesz semmi esély egy igazi rendszeráltásra, hiszen a DK egy ugyanolyan parlamenti melegedőcsoport mint a többi ellenzéki párt. Egy normális országban csak arra lehetne esélyük, hogy az ingyenkonyhán egy tál levest kapjanak naponta. Addíg is kergessék tovább az álmaikat.
jáger laszló
Parlamentáris demokráciának még van esélye!
A közvetlen utcai politizálásnak azonban nincs!!
Nem lehet korlátlan a szólás és a cselekvési szabadság!!
Ez nem fér bele a szabadságjogokba
csak ennyi
barátilag
J,L.
Csizmás Kond
A déklára formáció egy renegát szedett-vedett szélhámos társaság. Legtöbbjüket a pozíciói fizetéssel csalták oda, se elv se érték csak a kormányzás a cél...minden áron...ők akarnak a nagyhatalom lenni az országban mint amerika a világban, ezért bármire képesek...nem magyarországot akarnak csak hatalmat egy térség felett, idegen elveket vallanak akár a kommunizmus.
Soha nem szabad megengedni, hogy egy ilyen hazaáruló elnyomó gittegyelt hatalmat kapjon.
Jozefina
Orbán hazug, korrupt rendszere ellen csak a DK Dobrev Klára vezetésével tud hatékonyan fellépni!! Ezt valószínűleg a megéletésükért küzdő kisebb pártok politikusai is látják, de egyenlőre nem ismerik el. Márpedig, ha nem egyesülnek a DK-val, akkor egyértelműen Orbánt támogatják!!! Az előző választás is ezen bukott!!! Tanulni, tanulni tanulni!!!
kereső
@Maccska: Ne keverd már a szezont a fazonnal! Mi is volt a kaili korrupció:
"Korrupcióval vádolják az Európai Parlament egyik immár volt alelnökét, a görög Eva Kailit. Politikusok és a média az Európai Parlament történetének egyik legnagyobb botrányáról beszélnek.
A tisztségéből száműzött és vizsgálati fogságba helyezett szociáldemokrata képviselő a gyanú szerint Katartól fogadott el jelentős összegeket annak fejében, hogy a labdarúgó-világbajnokságot rendező országot a testületben kedvező fényben tüntesse fel.

A belga ügyészség a múlt hét végén közölte, hogy a hatóságok több hónapja gyanúsítanak egy öböl menti államot az Európai Parlament gazdasági és politikai döntéseinek befolyásolásával.

Az ügyészség szerint a vesztegetők jelentős pénzösszegekkel és értékes ajándékokkal próbálták lefizetni az uniós parlament több magas rangú tagját."

Ez nem ugyanaz, mint orbán , aki ellopja az uniós állampolgárok pénzét. Neki van mit "visszaadni".
KisGenyo2
"a DK nélkül nulla esély van a kormányváltásra"
Ha valóban így lenne, az azért lenne nagy gond, mert velük a többségnek a kormányváltás nem kell.
Reméljük csak szokásához híven kamuzik ez is... ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.