Visszaszólt a dnyiprói polgármesternek Orbán Viktor legközelebbi embere. Nagy János államtitkár szerint a tisztelet kijár mindenkinek, különösen akire ennyien szavaztak. 

Lebarmozta és ribancpofának nevezte Orbánt, a magyar kormányfő közvetlen titkára tette helyre a dnyiprói polgármestert – videó

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Ahogy korábban mi is megírtuk, lebarmozta a magyar miniszterelnököt az egymillió lakosú Dnyipro (2016-ig Dnyipropetrovszk) polgármestere.

Borisz Filatov a Telegramon reagált Orbán Viktornak egy minapi háttérbeszélgetésen elhangzott szavaira, miszerint: Putyin célja az, hogy irányíthatatlan roncsot csináljon Urajnából, éspedig azért, hogy azt a Nyugat ne tudja trófeaként felmutatni; mi több, ez már sikerült is neki, és „Ukrajna olyan, mint Afganisztán: a senki földje”.

Filatov ezután azt üzente Orbánnak, hogy

Először is, ribancarc, nem a mi földünk a senkiföldje, hanem a tiétek. Több ezer éve élünk itt, mi nem az Urálon túlról másztunk elő. Másrészt pedig különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától, Szlovákiától kezdve Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés csak büntetés volt az állatias történelmi tetteitekért. Harmadrészt a kegyetlenkedéseitek, és az a folyamatos vágy, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjatok, történelmi páriává tettek titeket. Negyedszer pedig, milyen alávalóságra vall megbocsátani 1956-ot a szovjeteknek és utódaiknak? Ötödször: teljes erkölcsi nullának kell lenni ahhoz, hogy az EU és a NATO szoknyája mögé bújva taposs mindenki nyakára. Kifelé a szoknya alól, és három nap alatt kisöprünk titeket, szemetek. Barmok. Nem, nem a magyar emberek. Hanem az ott hatalmon lévők.

Nagy János védte meg Orbán Viktort: A tisztelet kijár mindenkinek, különösen akire ennyien szavaztak

Az ukrán polgármester trágár kirohanására most Orbán egyik legközelebbi munkatársa reagált – szúrta ki a 444.hu. Nagy János az elmúlt 12 éveben Orbán Viktor egyik legközelebbi munkatársa volt, szinte mindenhová követi a miniszterelnököt. A hvg.hu 2012-es portréja szerint már akkor olyan egyeztetéseken is ott jegyzetelt Orbán mellett, ahol a gazdasági élet befolyásos vezetőivel tárgyalt a miniszterelnök, de az időbeosztását is ő csinálta. Jelenleg pedig államtitkárként vezeti a Miniszterelnöki Irodát. Nemrég Nagy saját Facebook-oldalt indított, ahol most a főnökét ribancpofának nevező dnyiprói polgármesternek, Borisz Filatovnak üzent.

Nagy Facebook-videójában megjegyezte, hogy a polgármestert csak 150 782 ember választotta meg, ezért adja meg a tiszteletet annak, akire 3 060 706 ember szavazott. Magyarországon egyébként nem közvetlen miniszterelnökválasztás van, így ezek a szavazatok valójában a Fidesz-KDNP közös listájára mentek.

A tisztelet csak kölcsönös lehet.

– mondja Nagy.

Szerinte Orbán nem Ukrajnára mondta, hogy olyan, mint Afganisztán, hanem a frontszakaszra, amelyen brutális harcok dúlnak. Szerinte ez valóban inkább Afganisztánra hasonlít. Szerinte kicsi az esély arra, hogy hamarosan véget érjen a háború, így az a terület sajnos valóban senki földje marad.

Nagy szerint az is szubjektív, hogy kit hol utálnak. De problémás, hogy egy politikus, ezzel a polgármesterre utal, gyűlöletből soviniszta megjegyzéseket tesz. Szerinte Magyarország sem a zsarnokok kedvében járt. Szerinte Ukrajna polgárának illene tudnia, mennyire nehéz a nagyhatalmak szorítása alatt egyensúlyozni.

Szó sincs róla Nagy szerint, hogy Orbán megbocsátott volna a szovjeteknek, és emlékezteti, hogy a vörös hadsereg legkeményebb hadosztályait pont az ukrán katonák adták, akik részt vettek 1956 leverésében.

Azt pedig kikéri magának, hogy Ukrajnában a korábban a nácikkal együttműködő személyeknek állítanak szobrokat.

A szerénység és a történelem ismerete indokolt lenne.

– mondja Nagy. Utána kicsit megengedőbb lesz, mert tudja, hogy szörnyű úgy munkába menni, hogy minden nap bombák hullanak a városunkra, de Magyarország igyekszik jó szomszéd lenni. Végül arra kéri, hogy mutasson példát, majd megköszöni magyarul és ukránul is.

Forrás: 444.hu, 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Egyszer vágják a ribancarcába az igazságot, és felhördül az egész Geci konda.
Ne követeljen már tiszteletet az aki érdemtelen rá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
NagyfaxJános! Élnél egy kicsit Dnyiproban, össze is szarnád magad...
Törölt Nick
Egyszer vágják a ribancarcába az igazságot, és felhördül az egész Geci konda.
Ne követeljen már tiszteletet az aki érdemtelen rá.
nezelodo
Bizony, a tisztelet megjár mindenkinek, még azoknak is, akik a "senkiföldjén" élnek!
kereső
"Kölcsönös tisztelet"? Akkor ti miért nem adjátok meg a "tiszteletet" Ukrajna közvetlenül a nép által megválasztott államelnökének? Orbánnak szabad Zelenszkij elnököt "ellenségnek" kikiáltani a választás hevében, és rühügcsélni rajta? A ti médiátoknak szabad egy szomszédos ország államelnökét zenebohócnak titulálni? Orbán miért a dnyiprói polgármesterhez méri magát- amikor a szavazatok számáról regéltek? És orbánra nem lehet közvetlenül szavazni- vagy a fideSS-kdnp szavazatai azok tulajdonképpen orbánra leadott szavazatok- akkor azok semmisek, hiszen Magyarország nem közvetlenül választ kormányfőt-és az mdf szdsz paktumnak köszönhetően államfőt sem. Mindkettőt a parlament választja. És, hát baromság - de Dnyipro milliós lakosú város, a szavazatok számából tekintve- meg a megválasztása majdnem 100%-os támogatottságú. Az orbánra??? leadott szavazatok száma- 3.069.000 a 8.870.000-ből. Na, kire szavaztak többen?
jáger laszló
Orbán helyett a titkára válaszolt D.Petrovszk-i polgi levelére tisztelettudó stílusban
Gondolom OV nem ért rá fontos teendői miatt!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Gazella
Az a tisztelet, hogy a novák picsa vissza vonta azok ukránok magyar állampolgárságát, akik régóta magyarországon élnek.
csak úgy....
@KisTehen: rajtad semmi sem látszik, még a nagy nehezen elvégzett 8 osztály sem! boci te sivár vagy mint a sivatag..
Eladott Ország
"Nagy János védte meg Orbán Viktort: A tisztelet kijár mindenkinek, különösen akire ennyien szavaztak." Miért?! A többiek már elköltöztek Csutisztánból., te idióta orbáncsicska!
Csizmás Kond
...maffiacivilizált egye...amúgy ilyen az egészukrán vezetés.
csak úgy....
azért ez érdekes,hogy itt még a fidesz bunkóknak áll följebb,akik akkora tapló parasztok,hogy durrantani lehet velük! :)
kereső
@Maccska: Vajon milyenek Magyarország polgárai, akik már negyedszer rakták fel a teknőst a culápra? Azt teknőst, aki egy tolvaj, és gerinctelen, erkölcsnélküli sehonnai bitang? , és semmi keresnivalója nem lenne a culápon, ha a "megválasztó" "szabadságszerető" polgárok nem lennének gondolkodásra képtelen , genetikusan alattvalók.
Sziszifusz
@KisTehen: 08:21

.Ez az ukrán polgi bunkó(?) módon kimondta Orbán Viktorról, azt az evidenciát, amit rajta kívül sok más európai politikus is gondol róla.
Csupán annyi a különbség, hogy ők, most még, nyíltan nem hangoztatják véleményüket.
Egy a lényeg, Orbán az EU "fekete báránya".
Pálinkás Pál
@KisTehen: azt tudom..ezt a szépreményű buzifejűt kérdeztem...
sokanvagyunk
Szövegének javát a magyarok felé intézte, így én is azt teszem feléjük. Úgy látom, sokat gyengültek az ukránok, mert már három nap kell nekik hogy "kisöpörjenek bennünket", fél éve még azt mondták, két óra alatt a Balatonnál lesznek... - bár akik eddig jöttek/menekültek hazánkba, a java tovább ment nyugati irányba. Isten tartsa meg szokásukat, boldogítsák őket.
Béla333
Tisztelet???
Egy bűnöző, tolvaj, hazaáruló maffiavezérnek?
Tisztelje őt a hülyemagyar maffiahívők serege. Az.
Eladott Ország
Nagy-Nyalonc János próbálta megmagyarázni, hogy a szar természetes útja a szájuk! Aki rezsimcsicskaként még azt sem tudja, hogy Magyarországon nincs közvetlen miniszterelnök választás, szopja le a Pegazust! Aszondja a történelem ismerete elvárható lenne, majd felbüfögi a történelemhamisító Mariska elmebaját a Magyarországot lerohanó ukrán katonákról. Ennyire szervilis idióták mellett csoda, hogy még valahogy működik ez a szarkupac . Még mindig meglep, milyen szánalmas a rezsim. Valaki odaszól a dagadtnak és az összes hájas, tolvaj tetű egymást eltaposva rohan, hogy megvédje a fődisznó a szavaktól. A fideszesek ezt bégetik kb 6 hónapja hogy nem a ruszkik verték le ’56- ot és nem is ők voltak itt 40 évig hanem az ukrán hadtest . EZ NEM VICC ezt bégetik a szektás szavazóik. Egyúttal ideje lenne bocsánatot kérni az oroszoktól , hogy egy rakás magyar nő vádolta őket igaztalanul nemi erőszakkal, min mehettek keresztül azok a szegény meghurcolt katonák.- Ne is mondd , ha az az áldott orosz vagy mongól vagy a f@szt tudja milyen félállat nem segíti le a nagymutter 2 számmal kisebb ruháját lehet megfullad úgy szorította. Szerintem nem is a Vörös Hadsereg járt itt annak idején, hanem a Vöröskereszt. Amikor el kéne engedni inkább, ezek beleállnak a barmok. „A szerénység és a történelem ismerete indokolt lenne” Ezt most amúgy kinek üzeni? Orbán hogy is fogalmazott, az oroszok előbb-utóbb minden háborút megnyertek? Címeres ökör vagy te is...
Eladott Ország
@Shikari: Nem csoda hogy Orbánt Kirgizisztánban és más muszlim országokban látják csak szivesen, lassan minden európai országban pária lesz. A csúti disznónak annyira elgurult a gyógyszere, hogy lassan már minden megszólalása nemzetközi botrányt okoz. Tény hogy a 'ribancarcúval' hatalmas gyomrost vitt be az ukrán. Orbánnak valójában nem a "kövér tábornokok a halála" hanem ha kinevetik. Az tényleg halálos lehet rá. Mint mikor beböfögte a geci, hogy őt utálják az unióban ezért legszivesebben kiléptetné az országot az unióból de nem teheti mert van ott még ellopható pénz. Aztán jöttek a csicskák és megmagyarázták, hogy csak viccelt a geci."Ércsük’ a viccet, csak nem szeressük" elvtársak. A nárcisztikus faszkalap helyett, mindig találnak egy újabb retardáltat, aki magyarázza a hülyeségeit. Gondnokság alatt van a csúti kretén? Ő a jobbkeze. Eddig nem nagyon hallottunk róla,úgy gondolja kilép az árnyékából. Ő tudja. Azt elfelejtette megemliteni a titkár úrelvtárs, hogy Orbán 2x indult egyeniben, 2x vesztett. Nyilván Orbán irányítja hátulról. Hisz találni kellett egy balekot, aki bármit megtesz a főnökért, és azt hiheti - most nagyfiú. Orbánnak nincs pofája kiállni, és elmondani mit miért tesz. Egyik bábjával azt üzengeti, hogy mi aztán mindenben az ukránok mellett vagyunk, a másikkal álhíreket terjeszt, ő maga menő-manó világvezető törpe a darabban, a népet meg magasról leszarja.„A szerénység és a történelem ismerete indokolt lenne” Ez tökéletesen illik Orbán komplett kommunikációs stábjának minősítésére ! De magára Orbánra is. Bástya elvtárs forog a sírjában. Mert Magyarországot az orbáni maffia teszi senkik földjévé. Az biztos. A délvidéki magyarság már kampó, Kárpátaljával most végez, az erdélyi magyarság védtelenül sorvad amióta ez baromarcú megígérte a román politikának , hogy cserébe a bálványosi penetráns műsorlehetőségért nem hozza szóba az erdélyi magyarok sorsát! Az EU seggén egy kellemetlen pattanás, remélem kinyomják hamarosan.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 12:04 ☺ A román cigányoddal éljél nermi életet, te idióta!
Peller Anikó
Ezt most nem értem pontosan, lebarmozta és leribancozta a dnyiprói polgármester ezt a marhát? Hát ki ez a Nagy Marha János akire ennyien szavaztak?

Vagy várjunk csak, lehet nem is őt barmozta és ribancozta le hanem talán az 5. Iktort.
Akkor talán mégiscsak inkább így kellene érteni:

5. Iktor egy barom ribancpofa?

Nem tudom, lehet, hogy ezt akarta mondani a nyiprói mester.
ómió
Még keleti préribunkó bolsik is a "Zorbánnal foglalkoznak"!?
Peller Anikó
Akkor most az 5. Iktor egy barom ribancpofa?

Szeretnek téged Ikktor. De mi is szeretünk téged Ikktor, mint a román tollokat.
terlasz
Tiszteletet adni kellene ám, nemcsak elvárni.
Alfa
geci orbán fidesz-ner szekta fáj az igazság??
korrupt fasiszta-náci keresztény fidesz-ner barmok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.