A szervező szerint a miniszterelnök arról beszélt, meg kellene változtatni az EU-t.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Az eu nem hajlandó fasizálódni, és parancsuralmi rendszerben élni, ez Orbán számára elviselhetetlen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
Anekdota, amikor egy ausztrál sportolót fogadott az II. Erzsébet, a többiek izgatottan kérdezték, mit mondott a királynő?
Azt felelte: -Nem tudom, angolul beszélt.
Ha egy közszereplő el akarja kerülni a félreértéseket, akkor szinkrontolmácsot kér fel, ám ha valakinek éppen a félreérthetőség hajtja a malmára a vizet, az bármikor örömmel hivatkozikértelmezési problémákra.
A minielnöknél nem szokatlan az sem, hogy a magyarul elhangzott mondókáját is utólag magyarázgatják. Először úgy, hogy nem is azt mondta, ha ez nem jön be, akkor nem is úgy értette.
kereső
@Giovanni Alba: Ez azért sok mindent jelenhet, többek köz azt is, hogy orbán angolja nem érthető- ugyanolyan zagyva mint, mint a magyarja.
csak úgy....
"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" :)
Csizmás Kond
...naszóval nincs hangfelvétel csak mindenféle feltételezés...ez az európai értelem. Nem azt keresik hogy azt miként lehetne pozitívan értelmezni hanem direkt a negatívumot akarják kierőszakolni mindenből...
csak úgy....
@KisTehen: @Csizmás Kond: ti idióta seggfejek,hiszen a ti fönökötök a tolvajok királya ,akinél európában még senki nem lopott többet! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.