A szervező szerint a miniszterelnök arról beszélt, meg kellene változtatni az EU-t.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Az eu nem hajlandó fasizálódni, és parancsuralmi rendszerben élni, ez Orbán számára elviselhetetlen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"a miniszterelnök arról beszélt, meg kellene változtatni az EU-t" aztán odaértek az ápolók és leszedálták...
Törölt Nick
Az eu nem hajlandó fasizálódni, és parancsuralmi rendszerben élni, ez Orbán számára elviselhetetlen.
kereső
Kezdjük már azzal: mi köze van orbánnak a "konzervativizmushoz"??? Semmi- amit ma orbánék múvelnek "konzervativ/ keresztény konzervativ" jelző alatt, az nettó fasizmus- a 20/21 századi új fasizmus. Ezek szerint, akik részt vettek orbánnál ezen a "zártkörú beszélgetésen", mind fasiszták. Kálnoky úr ezt bevállalja???
Giovanni Alba
Anekdota, amikor egy ausztrál sportolót fogadott az II. Erzsébet, a többiek izgatottan kérdezték, mit mondott a királynő?
Azt felelte: -Nem tudom, angolul beszélt.
Ha egy közszereplő el akarja kerülni a félreértéseket, akkor szinkrontolmácsot kér fel, ám ha valakinek éppen a félreérthetőség hajtja a malmára a vizet, az bármikor örömmel hivatkozikértelmezési problémákra.
A minielnöknél nem szokatlan az sem, hogy a magyarul elhangzott mondókáját is utólag magyarázgatják. Először úgy, hogy nem is azt mondta, ha ez nem jön be, akkor nem is úgy értette.
kereső
@Giovanni Alba: Ez azért sok mindent jelenhet, többek köz azt is, hogy orbán angolja nem érthető- ugyanolyan zagyva mint, mint a magyarja.
csak úgy....
"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" :)
Csizmás Kond
...naszóval nincs hangfelvétel csak mindenféle feltételezés...ez az európai értelem. Nem azt keresik hogy azt miként lehetne pozitívan értelmezni hanem direkt a negatívumot akarják kierőszakolni mindenből...
csak úgy....
@KisTehen: @Csizmás Kond: ti idióta seggfejek,hiszen a ti fönökötök a tolvajok királya ,akinél európában még senki nem lopott többet! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.