Az utóbbi hetek legnagyobb megmozdulása kezdődik a január 31-re szervezett Szolidaritás Napján, a pedagógusok szakszervezetei által meghirdetett országos sztrájk keretében. A Szent István Gimnázium diákjai élőláncot tartottak, a Radnóti Gimnáziumnál a szülők a szolidaritásukról biztosították a tanárokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
újabb nevetséges akció, nulla eredménnyel...
ila51
már nem kell angolul , vagy héberül tanulni , hanem oroszul , vagy lőni
Jozefina
Egy hétig tartó, országos sztrájknapokat hirdetett meg január 23-tól hét napon át a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ). A sztrájknapok a január 31-ére – az egy évvel ezelőtti figyelmeztető sztrájk évfordulójára – meghirdetett Szolidaritás Napjával és országos ülősztrájkkal zárulnak, amelyre a PDSZ a szakszervezeteket, civil szervezeteket és állampolgárokat is meghívott. Ezen a napon kétórás figyelmeztető sztrájkkal csatlakoznak a szakképzős tanárok is a munkabeszüntetéshez.
hvg.hu/itthon/20230131_Elolanccal_inditottak_a_napot_a_budapesti_Szent_Istvan_Gimnazium_diakjai_diaktuntetes_tanarsztrajk_pedagogusberek
Jozefina
Végre egy egyetem is hangot ad a véleményének!!! De hol vannak a többiek???
Szolidaritás napja: a Műegyetem szolidaritást vállaló polgárai kockás zászlókat tűztek a BME egyik épületére
telex.hu/belfold/2023/01/31/szolidaritas-napja-sztrajk-pedagogusok-szakkepzes-diakok-tuntetes-akciok-szakszervezetek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.