Kitört a tweetháború Orbán Balázs és Daniel Freund EP-képviselő között közel egy napja egymásnak üzengetnek. A vita kiindítója a Transparency International legfrissebb jelentése volt.

Twitter-háborúba keveredett Orbán
Orbán Balázs, az MCC kuratóriumi elnöke, a miniszterelnök politikai igazgatója beszédet mond a Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciáján 2023. január 25-én. MTI/Bruzák Noémi

Kiadta a Transparency International 2022-es jelentését, a korrupciós index alapján vizsgálták, hogy milyen szinten van a korrupció a világ országaiban. Az Európai Unión belül pedig Magyarország kapta a legkevesebb pontot, egészen pontosan 42-t, ezzel Bulgáriát megelőzve a legkorruptabb országgá váltunk.

Orbán Balázs, a miniszterelnök stratégiai igazgatója erre Twitteren reagált, miszerint:

Magyarország alacsony értékelést kapott egy olyan listán, amit egy Soros által finanszírozott NGO készített. Micsoda meglepetés! Akad bárki, aki komolyan veszi őket?

Gyorsan érkezett rá a válasz Daniel Freund EP-képviselőtől, aki azt írta:

Szerencsére már senki sem vesz titeket komolyan. 

A miniszterelnök stratégiai igazgatója, újabb Twitter-bejegyzésben üzent az EP-képviselőnek:

Úgy hallottam, hogy ez mostanában elég népszerű dal a baloldali képviselőtársaid körében az Európai Parlamentben. #KatarGate

Azonban nemrég Daniel Freund újabb üzenetet hagyott Orbán Balázs kiírása alatt, miszerint:

Ez azért vicces, mert korrupcióval nem lehet Magyarországon börtöncellákat szerezni, csak jachtokat és futballstadionokat.

Forrás: Index

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezek mindenre annyira bután reagálanak.
Még a brazilok is azon mulattak, mennyire ostobán reagáltak Clooney kritikájára, pedig ugyanakkor Bolsonarot is kritizálta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: "Főszponzorotokat", Gyuri gazdi efftársatokat is másokra hazudnád, bolsiék fajkreténje!? Akkor, ezután ki gurít majd a tetübolsi bandádnak "guruló dollárokat"!?
Aki Én
@ómió: ...megriadtál, suttyó balfasz?
Nem akarod a családodat fárasztani az elmebeteg hazudozásoddal, te kotorék komcsicska?
Béla333
Nem elég, hogy lopnak és kifosztják Magyarországot, még arrogánsan büszkék is a bűnükre!
Rohadt mocskos maffiózók!
ómió
@Aki Én: Nem "megriadtam", hanem téged kérdeztelek, bolsiék önnön suttyó balfaszságodat és tetvesbolsi komcsicskaságodat megint másrahazudni igyekvő fajbarom elmebetege, de úgy látszik, téged a teljes agyfogyatkozásod már egy egyszerű kérdés megértésében is teljesen meggátol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.