Kitört a tweetháború Orbán Balázs és Daniel Freund EP-képviselő között közel egy napja egymásnak üzengetnek. A vita kiindítója a Transparency International legfrissebb jelentése volt.

Twitter-háborúba keveredett Orbán
Orbán Balázs, az MCC kuratóriumi elnöke, a miniszterelnök politikai igazgatója beszédet mond a Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciáján 2023. január 25-én. MTI/Bruzák Noémi

Kiadta a Transparency International 2022-es jelentését, a korrupciós index alapján vizsgálták, hogy milyen szinten van a korrupció a világ országaiban. Az Európai Unión belül pedig Magyarország kapta a legkevesebb pontot, egészen pontosan 42-t, ezzel Bulgáriát megelőzve a legkorruptabb országgá váltunk.

Orbán Balázs, a miniszterelnök stratégiai igazgatója erre Twitteren reagált, miszerint:

Magyarország alacsony értékelést kapott egy olyan listán, amit egy Soros által finanszírozott NGO készített. Micsoda meglepetés! Akad bárki, aki komolyan veszi őket?

Gyorsan érkezett rá a válasz Daniel Freund EP-képviselőtől, aki azt írta:

Szerencsére már senki sem vesz titeket komolyan. 

A miniszterelnök stratégiai igazgatója, újabb Twitter-bejegyzésben üzent az EP-képviselőnek:

Úgy hallottam, hogy ez mostanában elég népszerű dal a baloldali képviselőtársaid körében az Európai Parlamentben. #KatarGate

Azonban nemrég Daniel Freund újabb üzenetet hagyott Orbán Balázs kiírása alatt, miszerint:

Ez azért vicces, mert korrupcióval nem lehet Magyarországon börtöncellákat szerezni, csak jachtokat és futballstadionokat.

Forrás: Index

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezek mindenre annyira bután reagálanak.
Még a brazilok is azon mulattak, mennyire ostobán reagáltak Clooney kritikájára, pedig ugyanakkor Bolsonarot is kritizálta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ezek mindenre annyira bután reagálanak.
Még a brazilok is azon mulattak, mennyire ostobán reagáltak Clooney kritikájára, pedig ugyanakkor Bolsonarot is kritizálta.
namihami
Ez a hülye Bazsi is jóval kezdett! Az szinte mellékes, hogy nagyságrenddel értelmesebb, de ez ezt a betanított fidióta majmot még szövegben is simán beküldi a sarokba. Onnan kiabálhat ki. Legalább valami újdonsággal vagy szellemességgel tudnák a pályára küldeni, de az intelligens riposztozás nem fidesz jellemző.
Sámannus
Orbán már a börtönelől menekül.
drrotf
Azt gondolja ez a szintén Orbán fiú, hogyha más is korrupt, akkor az ő korrupciója sokkal kisebb baj, már nem is számít!Nem látja, hogy nálunk már mindent átszőtt a korrupció, és e nélkül már nem működik semmi sem!
justhpeter
Kéretik tudomásul venni, hogy a kormány körül serepertélő Orbámok ezen a gagyi szinten állnak, továbbá kéretik ezt a következő választásokon figyelembe venni.
ómió
Szóval, Gyuri gazdiék "leértékeltek" bennünket?! De legalább a tömény korrupcióból álló brüsszeli bolsibagázst meg, ugye, fel?!
sgl
Ez az ellenzék képtelen visszagyűrni a szart a fideszbe és vezérébe?
Soros pénzén élt évekig Ocsmány Vigyor, a fidesz mai értéken milliárdokat kapott anno, Soros nélkül a fidesz nem lenne. Ezt megköszönve szúrták hátba Sorost 2015-ben hatalmi érdekből.
Fidesz etika-erkölcs: támogasd: hátba szúrnak!
Sajnos az ellenzék képtelen ütősen riposztozni, kommunikálni.
KisTehen
helyes ... a libsiknek bele kell nyomni a képüket a saját piszkukba ... csak így tanulják meg a szobatisztaságot
telegdilaci
@Aki Én:Ez a szarházi Orbán Balázs nem viseli el az igazságot ahelyett hogy hallgatna belátná hogy Magyarország a leg korruptabb hozzáfognak gyalázkodni,azonnal vissza támadnak beláthatná hogy ez a mai Magyar valóság,ugye hogy nekik is milyen rosszúl esik amikor az EU-t nem vizsgálják ez hasonló ahhoz amikor az ÁSZ-csak az ellenzéki pártok kampányfinanszírozását vizsgálják a Fideszét viszont soha amikor többszörösét költi közpénzből kampánycélra mint az összes ellenzéki párt együtt véve!
telegdilaci
@KisTehen: Valószínű a Fideszesekével egyűtt a hozzád hasonlókét is belelehet nyomni!
Aki Én
@ómió: ,,Gyuri gazdi"
Jézus ember, te mekkora idióta vagy.
KisTehen
@telegdilaci: ez pszichológia ... ha nem hallatszik ellenvélemény

- a libsi megmondok azt fogják gondolni, hogy igazuk van
- a hallgató ellenzékiek azt fogják gondolni, hogy egyedül vannak
Havanagi
A kispöcs nagynak képzeli magát.
durbincs
@sgl: mondjuk nácibérencnak itvannak maguk ?az 50IQ-sok ? @csipetke:@amortizáltok:@balos:@Al X: @csak húgy...: ?@telegdilaci: @Aki Én: @Havanagi: ?
ómió
@Aki Én: "Főszponzorotokat", Gyuri gazdi efftársatokat is másokra hazudnád, bolsiék fajkreténje!? Akkor, ezután ki gurít majd a tetübolsi bandádnak "guruló dollárokat"!?
Aki Én
@ómió: ...megriadtál, suttyó balfasz?
Nem akarod a családodat fárasztani az elmebeteg hazudozásoddal, te kotorék komcsicska?
Béla333
Nem elég, hogy lopnak és kifosztják Magyarországot, még arrogánsan büszkék is a bűnükre!
Rohadt mocskos maffiózók!
ómió
@Aki Én: Nem "megriadtam", hanem téged kérdeztelek, bolsiék önnön suttyó balfaszságodat és tetvesbolsi komcsicskaságodat megint másrahazudni igyekvő fajbarom elmebetege, de úgy látszik, téged a teljes agyfogyatkozásod már egy egyszerű kérdés megértésében is teljesen meggátol!
durbincs
@Aki Én: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Qqberci: @Horizont: Azt ha magukra robbantják a bányát ? He ? akkor ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.