Bekérették az ukrajnai magyar nagykövetet az ukrán külügyminisztériumba Orbán Viktor magyar miniszterelnök becsmérlő kijelentései miatt, és felszólították Budapestet, hogy hagyjon fel az ukránellenes retorikájával.

Orbán Viktor senki földjének nevezte Ukrajnát: Elfogadhatatlannak nevezte és felszólította Magyarországot az ukrán vezetés
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Az ukrán külügyminisztérium elfogadhatatlannak tartja Orbán Viktor azon kijelentését, amelyben Ukrajnát Afganisztánhoz hasonlította, és senki földjének nevezte. Oleg Nyikolenko külügyi szóvivő szerint Magyarország szándékosan rombolja a magyar–ukrán kapcsolatokat, ezért bekérették az ukrajnai magyar nagykövetet is.

Íjgyártó István nagykövetnek Ukrajna határozott tiltakozását fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök közelmúltbeli becsmérlő kijelentései miatt

– közölte a minisztérium a Reuters beszámolója szerint.

A magyar diplomatával közölték:

az ukránellenes retorika, amelyet a magyar vezetés hosszú ideje folytat, teljességgel elfogadhatatlan, és súlyos károkat okoz az ukrán–magyar kapcsolatoknak.

A minisztérium hozzátette:

a magyar felet felszólították, hogy állítsa meg ezt a negatív tendenciát annak érdekében, hogy elkerüljék a két ország kapcsolataira gyakorolt helyrehozhatatlan következményeket.

Forrás: Index

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@csak úgy...: Nagy az arcod! Pedig @csak húgy...: van benne!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Ez az emberi véglény egy senki,,, felkapaszkodott román cigus aki nárcisztikus rongy ember, és nem tud viselkedni, csak provokálni .. alja csótány el kell taposni az ilyen fajtát
justhpeter
Bizony nehéz dolguk lesz a tahóval, ahogy nekünk sem a szívünk csücske.
Sámannus
Te csak egy senkiházi vagy. A szavaid fabatkát sem érnek nokedli.
namihami
Az ukránok elvették a Peti kislapátját és kizavarták a homokozóból!
Ismét egy fagyi...és ez már többgombócos.
Sámannus
@Pegero: Nem is kell! Orbán szereptévesztésben van már régen egy köztörvényes bűnözö szerepében menekül a felelősségre vonás elől. Ők váltották le magukat az országnak csak árulói nem kormányzói. Ahogyan a szart sem lehet tupírozni, úgy orbánt sem miniszteerlnöknek nevezni. Inkább egyszerű köztörvényes vádlott, aki a rábízott hatalmat egy rablóbandára bízta.. Az egy más kérdés hogy a gazságügy és a tákolmány csak a fekáliában úszik, nem kontrolál semmit. Az idő ellene dolgozik hogy mi kényszeríti erre más kérdés. Én csaxóltam időben.
Sámannus
@Pegero: Én csak jót akarok neked is jobb lesz ha összedől a csutibudi. Nem fog fájni, és még hálás is leszel.
jáger laszló
Senkiföldi Felcsúti Viktor baráti üdvözletet küldött Kijevbe!!!???
Hát olvastam már barátibbat is az biztos
Nem is nyerte L Zelenszkij tetszését!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Jozefina
Orbán a magyar nemzetiség ellen dolgozik??!! Minden ilyen kijelentése csak növeli az ukrán nacionalizmust a magyarok ellen. És akkor megy a nyavajgás, hogy az ukránok, hogy bánnak a ma már pár 10 ezer fős magyar kisebbséggel!!!
Németh István
@gina: @Katalina62: @Jozefina: @Pegero: nektek mint leszart fejűeknek, pontosabban teleszart fejüeknek a megnyilvánulásaitok egyértelműen trágyadomb szagú >> egyszerűen nem vehető csak valamiféle lótetű vinnyogásnak! Hogy van az, hogy nem tudtok visszamenni a büdös kurva anyátokba, vagy visszaszívódni a nagyon hülye apátok farkába spermahulladékok!?
Azt viszont nektek is tudnotok kell, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, miként a moslék Eu. vezetése a BÖRTÖNBE! akasztásilag!!
Nyírfa
@Sámannus: tegnap, 23.07

Igazságod vagyon, nem kicsit, de nagyon. :)
ómió
"Rombolja a magyar-ukrán kapcsolatokat"!? Nahát! Pedig, hát, ugye, a "haladó ukrán" turuldöntésért, az ottani magyar kisebbség nonstop jogfosztásáért csupa elismerő magyar szavakat vártak volna!
ESCOBAR
Ez nem ukránellenes politika, hanem USA ellenes!
csak úgy....
@Bástya Béla Elvtárs: ki ez a szenilis vén fax, ez is valami ócska ruszki propaganda?!
Németh István
@ESCOBAR: valójában nagyon is igazad van!, miként @Őrnagy:@Shikari: @KisTehen: tisztán látó EMBEREKNEK! DE > sajnos ez nem mondható el az olyan hülyékről mint a seggfej >@justhpeter: @Bástya Béla Elvtárs: akik nyílván jelentkezni fognak az ukrán népírtók táborába hátha kapnak némi dollár fejpénzt a kíírtott polgárokért! > Hogy nem tudtak megrohadni az édes anyjuk bendőjében!
Ilyen undorító állatok miatt kell kiborítani a szarosbilit folyamatosan; ezek sem nem magyarok,
sem nem emberek> ezek és a hozzájuk hasonlók csak szar gyilkos ivadékok! Nem hajlandóka felfogni meglátni, érzékelni a valósságot >> az úszító usa aljaságot! barmok!!!
DE felébredni sohase késő >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. aljas vezetése a BÖRTÖNBE!!! - akasztásilag!
csak úgy....
@Bástya Béla Elvtárs: amerikában is élnek gyogyósok, nem csak nálatok!
Bástya Béla Elvtárs
@csak úgy...: Ja! te ott élsz! Nem itt! Ne gyere ide! Maradj otthon!
csak úgy....
@Bástya Béla Elvtárs: közétek semmi esetre! majd egyszer ha megjött az eszetek!
Bástya Béla Elvtárs
@csak úgy...: Nagy az arcod! Pedig @csak húgy...: van benne!
neverland
Most képzeld el, ha orbán Viktor (orbán nevét sosem írom le többé nagy kezdőbetűvel - ennyit sem érdemel ez szarzsák - de a Viktorokat nem akarom megbántani) lenne Ukrajna mini.elnöke...
És most képzeld el orbánt 1956-ban...

Ugye, hogy ugye?!

orbán szájából a "mimagyarok" káromkodás... káromlása a magyar népnek!
csak úgy....
@Bástya Béla Elvtárs: te is átmentél dedósba! :) te 0rbán húgyagyuja..
csak úgy....
@Őrnagy: mi köne ha volna te elmebeteg,eszed annyi mint egy vödör homoknak?!
csak úgy....
az 0rbán talpnylóknál nincs butább fajta! :)
neverland
@Bástya Béla Elvtárs: 1246

Már te is ezzel a primitív szóviccel jössz? Szánalmas vagy... lettél!
csak úgy....
@KisTehen: kis aggyal az itteni fidesz garnitúrha dicsekedhet, a te agyad milka különösen pirinyócska!
csak úgy....
@Őrnagy: te sok fidesz talpnyalónál is nagyobb seggfej, gondolom neked a nácilaci a tutsek unoka a kedvenced! :) csörnagy,te egy könnyen félrevezethetö buta barom!
Nessy
Ha Orbánra, vagy a jobboldalra ennél kevesebbet mondanak, külügyérünk a szőnyeg szélére állítja az adott ország nagykövetét, Kovács Zoltán, Tompika,azonnal vissza üzennek ( a stílust ne bolygassuk) , az összes szócséplő a magyarok megsértéséről beszél reggeltől, estik, Tiszteletet követelve! Most akkor min vannak úgy felháborodva, ha más hasonlóképpen reagál Orbán szavaira?
csak úgy....
@Őrnagy: töled mint nemnormálistól minden kitelik! :) akkor mesélj, hogy te kibe szerettél bele és kinek hiszel, -csak nem a gy. ferkóba, eselleg a nagy putyinba!?
csak úgy....
@Őrnagy: ne tarts nekem elöadást te hülyegyerek! légy rövid és tömör, lényegre törö!
Jozefina
Meg is van az eredménye!!! Ov büszke lehet rá!!!
"Csúcson a magyargyűlölet Ukrajnában: Lebontanák a vereckei emlékművet is"
www.vadhajtasok.hu/2023/01/31/csucson-a-magyargyulolet-ukrajnaban-lebontanak-a-vereckei-emlekmuvet-is
csak úgy....
@Őrnagy: ebböl ismét nem derült ki más mint a seggfejséged,pedíg én arra lennék kíváncsi,hogy te milyen pártot támogatsz,ha se 0rbánt se a nácilacit !?
csak úgy....
@Őrnagy: azt nem tudtad,hogy ez a rendszeres "fasszopási" és "seggmyalási " kitöréseid,kurvára messze vannak egy valódi értelmiségitöl? tudod,már a nevükben is benne van : értelem! -és nem érzelem.
nem gyöztél meg,te csak egy fontoskodó buta bunkó!
45 évig politikailag üldöztek,33 éve volt rendszerváltás ,már nem üldöztek = 78 ... hány éves korodban is kezdtek politikailag üldözni? minimum 15 -17 ,ugye!?
akkor neked most minimum 93 évesnek kell lenned! fura...
csak úgy....
@Maccska: nem ártana ha rádjönne a vékonyfosás,te kullancs!
csak úgy....
@Őrnagy: nem szorulok segítségre ,a "civil életben" nem így fejezem ki magam, csak itt kénytelen vagyok a fidesz bugrisokhoz és hozzád leereszkedni!
hány éves vagy te hazudós áldozati bárány te,aki még nem találta meg magának a megfelelö értelmiségit a sok lófasztól és fasszopótól?! :) neked ez a szinted,ne is tagadd...,nem az enyém!
csak úgy....
@Őrnagy: ugye neked a bunkócska a kedvenc nótád? -meg is értem!
hány éves vagy te hazudós,ezt még nem árultad el ?!
Németh István
@Bástya Béla Elvtárs: @csak úgy...: veletek, mint hugy-agyúakkal természetesen nem foglalkozhat egy normális átlag ember aki magyar!
ÉS TUDJÁTOK>> az usa-nató moskék gazembereknek takarodni kell Európából ez nem Vietnam és nem közelkelet, az Eu vezetésének takarodnia kell a börtönbe > MERT AZ UKRÁN HÁBORÚ KITERJESZTÉSE az EU: NEMZETEIRE AZ Ő HIBÁJUK!
Bástya Béla Elvtárs
@neverland: Ja, te vagy egyben @csak úgy...: ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.