Valamennyi országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló eleget tett a január 31-i határidőig vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének – tájékoztatta Hargitai János (KDNP), az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke kedd este az MTI-t.

Meglepő újdonság Orbán Viktor friss vagyonnyilatkozatában: kiderült, hogy mégsem annyira szegény
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Nézzük is a legérdekesebbet, vagyis Orbán Viktor bevallását. A miniszterelnök ugyan idén sem sok információt osztott meg népével, de egy újdonság máris felbukkant:

kiderült, hogy mégsem annyira szegény, mint hittük. Vagyonnyilatkozata szerint ugyanis közel 14 millió forint pihen egy számlán, amelyet feleségével közösen birtokol.

Tavaly ilyenkor még egy fillér megtakarítást sem vallott be a miniszterelnök, úgy tűnik, 2022-ben ügyesebben töltögette malacperselyét az apróval.

Ezen kívül a szokásos ingatlanokat (felerészben egy budapesti és teljes egészében övé egy felcsúti), valamint a politikusi fizetéseit írta, illetve ikszelgette, karikázta be a miniszterelnök.

Orbán Viktor vagyonnyilatkozata megtekinthető a Parlament honlapján.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ebből tankolgatja a Falcont is a Zsírdisznó,,amivel focimeccsekre jár ,,meg néha homárt dzsanázni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Természetesen csak a kis buxába enged bepillantást nem a nagy páncél széfbe!!!
De ez már valami...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
Ebből tankolgatja a Falcont is a Zsírdisznó,,amivel focimeccsekre jár ,,meg néha homárt dzsanázni...
Horizont
Beadhatott volna neki valaki egy igazmondó szérumot aztán kérhetett volna egy rakás pótlapot, hogy kiférjen. Hazug.
justhpeter
Eddíg is egy hazudós tróger volt, ezután is ez marad.
balos
Baj van a nerben!Valaki "letíltotta" a boxosaikat!
Eladott Ország
@balos: ma, 06:41 ♦ A fideszes kommentelők továbbképzésen vesznek részt, a Futrinka utcában, és a Lendvay utcába... Tudja honnan jön a szarszag? – A Lendvay utcából, ott csinálnak pöcegödröt az országból.
uploads.disquscdn.com/images/bff5992e3d6480ecde813039661ff095515add60268b98febe3f102f99313dcf.png?w=800&h=631
szaboria1
Orbán tudja most kell valamit bevallani mert már a fél ország kiröhögi, hogy nincs semmilye. Mivel már nem hivatkozhat arra kiskorú gyermekei vannak.
Qqberci
2022-ben ügyesebben töltögette malacperselyét a kolostor disznaja...
Maccska
Ez az időszak a prolik kedvence.
Vagy azért szitkozódnak mert bevallja,vagy azért mert nem.
Maccska
@Maccska: A proli - Mensáros László naplójának 1982-es bejegyzéséből:

"A proli ravasz. Nem hisz neked, bizalmatlan.

Meg van győződve arról, hogy be akarod csapni. Pláne, ha tudja, hogy tanultál és szellemi munkából élsz. Tanulni csak azt lehet, hogy őt hogy kell becsapni. A gondolkodás funkcióját tulajdonképpen ebben látja. Ezért ab ovo védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni. Ezért nem lehet prolival barátkozni! Vagy ha barátkozol, eljön a pillanat, amikor fellázad tehetetlen butaságában, meg van győződve arról, hogy meg akartad alázni, fitogtatni akartad a tudásodat és ezzel valami őt kihasználni akaró célt elérni, tehát valamilyen módon a kultúrával "kivenni a fegyvert a kezéből", amivel neki örökké védekezni kell az "okos" világ ellen, és mindezekért végül elárul.

Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia. A proli a legszörnyűbb állat a világon. Bár nem akarom az állatokat bántani. A proli nemcsak a fölötte állóval szemben kegyetlen: a hasonló proli szomszédja épp úgy ellensége. Lesi, figyeli, hogy mije van. Ha egy hamutartóval többje van, már följelenti, álmában megöli (ez a rosszabb).

Tehát maguk között sem tudnak békességben élni. Nem véletlen, hogy régen nem hagyták őket szabadjára. Ma azt mondják, hogy azért nem, mert féltek, hogy az urakat fölfalják. Nem! Az urak féltek, hogy ők egymást fölfalják!"

(Ezt a nagy színész a proletárdiktatúra idején írta le. Nem gyűlöletből, hanem szeretetből. Mert szánta és szerette a szellem, a lélek nyomorult kis gyilkosait.
Eladott Ország
@Maccska:ma 07:57 ☻ "A proli ravasz. Nem hisz neked, bizalmatlan." De amikor egy üzlet beindul. Íme a jóságos prolik, csak egy országot tettek tönkre, de maradt még ellopni való, remélem nemsokáig. Mi is bezárjuk majd őket, örökre, nehogy felfalják egymást.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139417417_2996593477284561_8729795259307240893_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=A09pUuPUd0kAX8LpUcq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBqoIJlPsjfdmZO1GKqHLjFUsG5DJS7rlKghUfsCCQ4xA&oe=64016568
kulabombaafityiszre
Így leszenek nálunk a köznek a szolgái,a saját zsebük szolgái.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 07:57
Mensáros látta jövőt.Pont a fidesz vezetőjére dr orbán viktor mihály miniszterelnök úrra jellemzőek ezek a mondatok.
m73
@Maccska: Mensáros László a te fajtádat gyűlőlte és megvetette! Utálta a komcsikat és a tolvajokat! Amilyen az orbán és a fidesz csőcselék! Mert ez a te fajtád a kurvaanyádat!
Maccska
@kulabombaafityiszre: @m73: Minden egyes bejegyzésetek arra utal,hogy ócska prolik vagytok.
Németh István
Ti ganajtúrók és aljas gazemerek! miért nem tudtok eltakarodni a mocskos rohadt triperes kurva anyátokba, vagy visszaszívódni a hülye apátok faszába!??>@kulabombaafityiszre: @simmering73: @Eladott Ország: @Maccska: @Qqberci: @Clavigo: és a hasonló spermahulladékok!
De akkor si tudjátok, ha titkoljátok, hogy >> az usa-nató aljas arzenálnak semmi keresnivalója Európában és azt is, hogy a mosckos Eu vezetésnek BÖRTÖNBEN a helye! AKASZTÁSILAG!!!
nezelodo
Remélem ez a hír nem jut el a kisnyugdíjasokhoz, mert csak a királyi hírforrások találják meg őket, és nem fogja szegni a Viktor részére való adománygyűjtő kedvüket sem.
Maccska
Elég egyoldalú a propeller a témában.Mit kell tudni a ballibcsik vagyonáról?Semmit?
Dr. Proktor
@Németh István: Pistám, beépíthetnék egy ledes fényforrást a fejedbe?
Csak hogy láss a sötétségedben...
jáger laszló
Pénzügyi munkamegosztás
OV hozza a pénzt a számlára LK pedig költi a számláról
Nem beszélünk L.K.számlájáról ,mert az nem publikus!!!Ott nagyságrendekkel nagyobb összegek forognak!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Most mit játszunk itt színdarabot?
Mindenki tudja, hogy az országot lenyúló maffiavezér a leggazdagabb magyar, ha nem közvetlenül, akkor a strómanjain keresztül.
Most meg valaki meglepődik, hogy mégsem szegény...
Muszáj hülyének lenni ebben az országban?
Nyírfa
@Horizont: 06.01

Ez az igazmondó szérum briliáns ötlet, el is képzeltem, ülök a tévé előtt, és széles vigyorral nézem, hogy, bármennyire is akar, nem tud hazudni. Lehet, hogy te kínáltad fel a megoldást a kormány elmozdítására, csak a végrehajtását kell rábízni a megfelelő személyre. :))
ómió
De miért lenne, "annyira szegény", amikor eddig dúsgazdag multimilliárdosnak hazudtátok, efftársak!?
almosd
Nem kell ezen csodálkozni ,a bevalls is az uniós pénzek lehívásához van kötve, ez csak morzsa ,az emberek etetése.
nemkati
@Németh István: A kérdésed csak @Maccska: -nak szól, ezt jól látod, de a többieket nagyon benézted!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 08:33
Ezt mond el dr orbán viktor mihály főröfi apukájának is tudod az párttitkár orbán győzőnek aki az általatok imádott vezéreteket hülyére rugdosta.Egy paranoid skizofrént imádtok,cicus.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:50
Jaj de buta vagy,butaságokat röfögő röfi ómió
Eladott Ország
@Maccska: ma, 08:33 ♣ A szélhámos román cigányod és még sok fideszes, Soros Gyuri bácsi pénzéből tanultak. Így például többek között Bende Balázs is, akinek dagadt unortodox pofáját már hál' Istennek nem látjuk a közpénztévében, etc...
Űzném az ipart, ha Soros Gyuri bácsi nem vakar ki a ganéból! Kivakaróztam volna magamtól is! Mert erdőszélen sátoroznak az oláh cigányok...
twitter.com/janos_hary/status/1605242072998486016/photo/1
Dr. Proktor
@Béla333: Nem muszáj hülyének lenni, ez igaz, de ezt nem egész kétharmad büszkén vállalja...
m73
@Maccska: ennyit tudsz reagálni? Ezért vagy te a mocskos fidesz proli kisköcsög:-)
m73
@Németh István: nem tudsz olvasni barom? A maccska a te fajtád, úgy szidjad analfabéta:-)
Németh István
@m73: @Dr. Proktor: @Jozefina: @Clavigo: @sunoge: moslék taknyok szar hazaáruló szemetek!
De a lényeg, hogy zsolzmázzátok > az usa-nató takarodjon Európából, a moslék szemét aljas Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!!!
nemkati
@m73: Ennek a @Németh István: -nak mindegy, hogy kinek mondja, lényeg, hogy bemutassa, milyen mocskos a szája és mennyi gyűlölettel tudja a mocskot kiokádni.
m73
@Németh István: mit hablagyolsz barom?! Hápogsz itt,mint a szaros kacsa:-) Értelmeset írj te fideszék szellemi toprongya!:-)
Németh István
Kimaradt a @nemkati;@Béla333: >>hogy hiányérzetük ne legyen > nekik a tetves hülye kurva anyjukat, de az apjuk hülye falloszát is bekaphatják kuriózumként!
Mint aljadékoknak külön naponta ezerszer kell mondani hogy > az usa-nató aljas armada takarordjon Európából a polkolba, az Eu. vezetése az moslék nemzetgyilkos usanyaló korrupt állatok meg a börtönbe - akasztásilag!
Eladott Ország
@Eladott Ország: ma, 10:53 ♦ link pótolva : Mert Soros... Bende Balázs az egyik Soros ösztöndíjas
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fm.blog.hu%2Fre%2Freflektor%2Fimage%2F18402778_10211859955069851_7257656794694099109_n.jpg&key=yWhrOalehqxPOt7Ll8EJEw&w=800&h=339
Bende Balázs M1 вечерние новости ( Esti hírek )
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274789659_490428059370820_398891051291201238_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=zI8Yy6Y4SHcAX_9f-4R&_nc_oc=AQmFd6psZFGLbGnXwelyIBzzCgI09mBxwEi6e4cJZIKY7MrRTUNENkJox7jdBlZo5NE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBvqcxVKP2TNH_C_xAEYa9SzQgUVb90SjtohRoP9CziXw&oe=63DF0C6B
Putyini módon működik az MTVA! Orbánék bizonyítottan kézivezérlik a magyar közmédiát. Orbán Viktor orosz mintára építette ki a propagandagépezetét. Ez az a propagandagépezet, amely a hatalmát biztosítja és amely most éppen az orosz propagandát visszhangozza az ellenzéket pedig lejáratja. Az úgynevezett közmédiában az ellenzék csak lejárató, hírhamisító anyagokban tűnik fel. A hírműsorok mellett az egyéb műsorokban is csak a kormány és a fidesz-közeli elemzőknek hazudott megmondóemberek adják egymásnak a kilincset. Eközben az ellenzékből senki nem mehet be élő adásba, de ki vannak tiltva ismert művészek és közéleti szereplők is és az ellenzék miniszterelnök-jelöltje 5 percre szólalhatott meg az adófizetők pénzéből ( 130 milliárd) fenntartott közmédiában!
Németh István
@nemkati: @m73: amit ti műveltek azt egy normális, még csak nem is mellveregető magyar, hanem egy egyszerű élni akaró, a csládját és az embereket szerető, tszteletben tartó polgár is undorral konstatálja >> aztán elmondom nektek ocsmány férgek, hogy mint magyar polgár az olyan moslkokat mint ti csak leszarni tudom, a mocsokba szarba kell bedöngölni benneteket! Undormányok!
De az usa-nató armada szeretné ha ti is kiutánátok őket Európából, és nagyon elvárják, hogy az Eu. aljas vezetését is kűldjétek a börtönbe - akasztásilag!
Maccska
@Eladott Ország: Ha Soros gyurka pénzén tanultak,akkor biztosan jól megismerték Soros gyurkát.
Tehán hihetsz nekik ha Soros gyurkáról beszélnek neked.
Dr. Proktor
@nemkati: Tisztára mint egy szenyvízcsatorna, de abból is a főgyüjtő!,
Dr. Proktor
@kulabombaafityiszre: ómió csak magát adja! Nem kell hozzá röntgen, CT vagy MR, beírásai igazolják alapbetegségét!
m73
@Németh István: te mi a kurvaanyádat művelsz itt barom?! Arról ugassál te köcsög?!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:10 ☻ Igaza van Orbánnak, mindenről az a nyűves Soros tehet. Ha nem taníttatja ki azt a sok hülyegyereket, akor nem lenne a fideSS!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/179083654_1098559367290636_8982901851743890267_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=4sZ-X7fVNiUAX_OKeqI&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDVZjOVbdz-h2LbDBJMza109UfDWYPNPOkxe2VMNYDKcQ&oe=6401F64B
15 Soros ösztöndíjas a fidesz soraiból a teljesség igénye nélkül.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/178900296_10158885053043726_710804816753605515_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=xrkR7vP_iPIAX_4u2MK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDVaahI7lzldxaBrNjh6wo9lBpnSu2_tnXioLOnSfmXmg&oe=6401D4BA
Az ajkai vörösiszap katasztrófa. A fiúk az adományokat a mai napig nem adták oda a károsutaknak! Több mint 2,5 milliárd Ft gyűlt össze, a Soros alapítvány is 1 millió dollárt adományozott. A károsultak ebből sajnos egyetlen fillért sem kaptak meg mind a mai napig. Nem is lehet csodálkozni hogy az ország nem előre megy ahogy a nagyvezír gondolja és mondja hanem az összeomlás szélére került . Mert ezek ami pénzt kapott az ország és a lakosság szinte mindet ellopták . Csak ebből áll a több mint 12 éves fidesz kormányzás . Lopni ,lopni ,és még többet lopni.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272083636_4513058192155517_5247853129572374354_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=c3Cm87x2VuAAX9Az74z&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBc90U7oyLP9PZSNc55xZFwPVV5eMlxLCH7deXzRe1Cbw&oe=63DF760A
Mert a facebook nem felejt! fidesz közlemény 1991.ből: Megdöbenéssel figyeljük Soros György személyét érintő nemtelen támadásokat...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/288262550_1364497434030160_1418901825148721260_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=vP7fSHDZ9ikAX_N8oWU&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBYvA1ScHUVZqSe25dWyH3tZSdrbjreKZAU0Jn5gFQ0rg&oe=63E046C0
Toller Béla
Ennek a bunkónak tán a neve sem az, amit mond !
m73
@Eladott Ország: nem látom itt ugatni a csikarit, ómiót, tehént,a német barom pista sem kommentálja ezeket a képeket.
Németh István
@Clavigo: @Toller Béla: @m73: @Eladott Ország: @Dr. Proktor: > moslékok ! Írhattok litániákat, és mindenféle hazugságokat a papír elbírja, még csak meg sem gyullad, a masinátok meg örök dokumentúm marad a nemzet elleni aljas megnyilvánulások számontartására! Mert kétségtelen aljas gazemberek vagytok, nem hogy féligazságok nem lelhetőek fel hanem kifejezetten aljas rágalmak minden szavitok! EZÉRT ELŐBB -UTÓBB felelni fogtok aljas gazemberek!
De a lényeg > az aljas moslék usa-nato armada takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtön-be! - akasztásilag >> mert a gyilkosok a bérgyílkosok, mert pénzt vesznek fel a nemzetek kiárusításáért, legyilkolásáért >> halálbüntetéssel súlytandók!
Lepényleső
"Szegény gazdagok" kik oly sokat dolgoztok,hogy egy országocskát bár,- de teljesen kifosszatok?
evacica
Na valamit csöpögtetett mert úgy látszik tanult valamit a tavalyi 0 pénzből! persze a java lemaradt! Az a strómannál van!
Clavigo
@Németh István: Piffta,,igyááá inkább mufftot,,az megnyugtat.. Hat felrobbansz az idegtől,,csupa szar lesz még a plafon is nálatok, Agyatlan..
m73
@Németh István: és ki elött fogunk felelni te faszom szopkodója?
ómió
@kulabombaafityiszre: Bolsiék fajdisznaja! Ha tenyérnyi rést hagy neked a Böszmeánusz, te azonnal kiröfögsz onnét?
telegdilaci
@Clavigo:Azt sem szabad elhinni neki amit kérdez,folyamatosan hazudik!
Dr. Proktor
@Béla333: Nem muszáj - kötelező!
Hülyékkel könnyen müködtethetők az összeszerelő üzemek, nem tiltakoznak az alacsony bérek miatt, nem veszik észre hogy kilopják még a szemüket is!
Nemrég láttam a tévében, hogy sokaknak nincs pénzük egészséges ételekre sem, míg sokasodnak a külföldi nyaralásra repülő túristák - az ő pénzükből, még ha csak áttételesen is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.