A DK-ban folytatja munkáját Horváth Attila, Szombathely MSZP-s alpolgármestere, és Kopcsándi József, Szombathely MSZP-s önkormányzati képviselője is.

Újabb top-politikust zabált fel Gyurcsány pártja

Horváth Attila a DK-ban folytatja tovább. Forrás: DK

Az átlépés okáról Horváth Attila Facebook-posztjában úgy fogalmaz, hogy „országosan a Demokratikus Koalíció jelenti az egyetlen kormányzóképes erőt az ellenzékben, Dobrev Klára és az Árnyékkormány csak még látványosabbá tették ezt” – írja az ATV.

A Demokratikus Koalíció üdvözli Horváth Attila és Kopcsándi József csatlakozását! Mindig megtisztelő, ha olyan emberek csatlakoznak hozzánk, akik évek óta minden nap bizonyítják, hogy hűen szolgálják városukat és lehet rájuk számítani. Velük csak még erősebb lesz a DK közössége, így megerősödve folytatjuk az európai Magyarországért folytatott munkát

– írja a Demokratikus Koalíció sajtóközleménye.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az USA-ban is csak két nagy párt van. A román cigány gecit és bűnbandáját, csak a pártok összefogásával lehet legyőzni, egyébként esély sincs, hogy ettől a rophadék tolvaj bandátol valaha is megszabaduljunk! Félre kell tenni az egyéni érdekeket, mivel az első lépés a fidesz eltakarítása a hatalomból, és utána jöhet a finomhangolás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Top politikus? Életemben először hallok róla.
Emmersson71
@Maccska: Hm..szerintem Dobrev Klára hivatalosan, saját jogon EU képviselő (nem mellesleg az Európai Parlament Alelnöke), valamint ő volt a DK miniszterelnök jelöltje. Ez semmiképpen sem strómanság.
evacica
@Maccska: Jó leenne ha tisztába lennél a fogalmakkal! Tudod te egyáltalán a stróman jelentését? szerintem nem!Kár hülyeségeket irkálni!
evacica
Miért kell ezen csodálkozni?! Az MSZP saját magát vágta haza már évekkel ezelőtt! A nagy fiatalításban félreállítottak komoly politikusokat, rosszul politizáltak, kikényszerítették a párt szakadást, ez minden pártnak a vesztét okozza! Lásd MDF!Nyilván aki politizálást választotta az oda megy ahol látja az erőt, jő lenne ha már befejeznék ezt az állandó Gyurcsányozást! Orbán ebbe agyon jó a karakter gyilkosság a lopás a hazudozás és az emberek hülyének nézése na ez az ő igazi énje ja meg az állandó háborúzás nincs már egy barátja se Európában! Fene unalmas ez az Gyurcsányozás!
ómió
Akkor, ez most a nagy efftársi gömböc!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.