Éjfél után közzétették a kormánytagok és parlamenti képviselők vagyonnyilatkozatait, amit a november 1-jén fennálló állapot szerint kellett kitölteniük. Hadházy Ákos vagyonnyilatkozatában a tavaly január végi állapothoz képest több lényeges változás is történt. A független országgyűlési képviselőnek még mindig megvan a szekszárdi lakása, és a fácánkerti szőlője, de ezek mellé tavaly beszerzett egy 30 négyzetméteres lakást is az osztrák fővárosban, ennek felerészben tulajdonosa.

Hadházy Bécsig ment egy új lakásért és duplájára nőtt a neki küldött adományok összege

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos független képviselő a szekszárdi háza és a fácánkerti szőlője mellé tavaly vásárolt egy 30 négyzetméteres lakást Bécsben. Az ingatlannak felerészben tulajdonosa – közölte a Telex.

Hogy a bécsi ingatlant miből finanszírozta, nem világos, viszont feltűnő, hogy legfrissebb vagyonnyilatkozatában már egyetlen gépjármű sem szerepel, így sem a lízingelt Skoda Kodiaq, sem a VW Caddy, sem pedig a Trabant kombi nem található – írja a hvg.hu.

Eltűntek a képviselő államkötvényei és számlakövetelései is, ehelyett több mint 16 millióval tartozik bankoknak, 3,9 millióval pedig magánszemélyeknek.

Bár ilyesmire nincs külön rovat a politikusi vagyonnyilatkozatokban, a dokumentum végére Hadházy Ákos mégis odaírta kézzel, hogy magyar magánszemélyektől 16,8 millió forintot kapott, amikor adománygyűjtő kampányt indított, mert egy ideig nem kapta meg a képviselői fizetését, miután csak később tette le az esküjét. Már korábban letette volna, de szerinte egy ideig Kövér László házelnök szabotálta azt. „2022-ben magyar magánszemélyektől választási kampányra, az eskütételem törvénytelen akadályozásának időtartamára, majd a tiszteletdíjam törvénytelen visszatartása és a politikai munkám támogatására 16,8 millió forint magán kisadomány érkezett” – írta a vagyonbevallása végére.

Forrás: Telex, hvg.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

neverland
@KisTehen: Szóval, a nem fideszes politikusoknál bűn, ha sok pénzt keresnek és befektetik a saját és a gyerekeik jövője miatt - és nem... ismétlem NEM közpénz ellopásával, az országot megkárosítva.
Aha, így már értem.

Engem az zavar kicsit, hogy háborúban szétbombázott országokat építettek újjá a Marshall-segélyből, míg Magyarország többszörös Marshall-segélynyi pénzzel leküzdötte magát és már csak Bulgária van mögöttünk fontos mutatókban.

Én is bemutatnék neked valamit: media.istockphoto.com/id/472176203/id/foto/radiografi-jari-tengah.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=DxL8ilwEDIu_vCWCe6J1GDNGBkSAn5AkHZDqdLOnn3A=
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Azt a szines bogyóit szedi rendesen Kedves Barátom ? mert nagy tré má az irása ?
durbincs
@csipetke:mint @Jozefina: @Dr. Proktor: @sgl: +@kula:?
durbincs
@Néro2: lehet ippen magán farturtak nem ? AH Ja ? -ba ? és ez a @csak húgy..: volt a természetes hűtésük + kenésük ?
durbincs
@Eladott Ország: @jáger laszló: @Toller Béla: @izéke: Mert az ukiknak +50IQ-s csudafegyvereik vannak ? Az-Ov maguk ?+a topa kések ?@justhpeter: @Aki Én: @izéke: @namihami: @simmering73: A Bezzeg Tahó ?
durbincs
@simmering73: @simmering73: hiába no ? magát is az 50IQ-ja kötelezi ? Csilletöcskölő soroszsizsik bérköcsöge ?
durbincs
@Clavigo: @Clavigo: Csak mert maga 50IQ-val hasit ? lent a bányába a rozsdás sineken ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.