Ülésezett a magyar kormány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Addig basztattad őket,amíg jól kibaxtál a néppel!Rohadjon el a kötél amin lógni fogsz!
drrotf
Akkor Navracsicsnak az a szövege hogy már mindenben megegyeztünk , mindent elfogadtunk az egy félrevezető szöveg volt?Azt is mondta hogy elhárultak az akadályok az EU-s pénzek érkezése előtt, meg azt is mondta hogy március végéig kell megállapodnunk , és akkor jön a pénz!Akkor ez a N.Tibor kamuzott,vagy most Orbán csak azért ,hogy félelemben tartson bennünket azért veri félre a harangot? Most kértük le az EU-tól a hitel másik részét is amire még nem válaszoltak.Orbán már most tudja, hogy úgysem kapunk semmit az EU-tól , mert nem teljesítünk, hiába állapodtunk meg!Lehet hogy csak azt szeretné, hogy mindenki szarja össze magát, s majd ő belovagol fehér lován mint Horthy Miklós, és megmenti a nemzetet.Ilyen parádét akart? Közben meg a fél nemzetet idegileg kicsinálja?
Jozefina
Fényképet nézve az értelem lesír a képükről!!! Mellesleg Orbán hozzá nem értő, makacs politikájának köszönhető, hogy az
EU nem ad több lóvét!! Eddig is EURO milliárdokat kapott Magyarország, aminek egy részét ellopták. Magyarország az EU legkorruptabb országa lett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.