A kormányülés szünetében a dunaújvárosi vasmű jövőjéről egyeztettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Olyan szép, amikor a törvények mindenkire vonatkoznak elvileg, csak vannak akikre sehogy. Jó, a főfidióta apja a Dunaferr nagy mészkő beszállítója a vas és acélgyártáshoz, úgyhogy egy nagytételben gondolkodás nélkül vásárló cég millióinak mondhat búcsút, szóval naná, hogy meg kell menteni. A melósok ezreit leszarják, de a papa száz és ezer millióit nem hagyhatják bukni. Tulajdonképpen ez megy itt. Ha a főfidióta haveri körét valami anyagi bukta éri, vagy veszélybe kerül a szabad rablása, akkor nem érdekli semmi más a hordát, csak az, hogy a pénzt és a lehetőséget biztosítsa. Ha egy vállalat veszteséges, akkor be kell zárni, vagy tartsa a tulajdonos életben. A Vasmű ukrán tulaja oldja meg a problémát, ne az adófizetők pénzén segítsék ki, amikor tudjuk, hogy nem lehet a Vasműt gazdaságosan üzemeltetni. Már az 50-es években is elhibázott döntés volt. Keresd a főfidiótához vezető szálat. A vasgyártáshoz kell a mészkő. Kinek van elérhető közelségben és csakis neki dolomit bányája? Ez a valaki kinek az apja? Na mostmár érthető, hogy miért kell megmenteni a céget. A felszámolás után a kormány szándéka, hogy új alapokon tegye ismét virágzóvá a dunaújvárosi acélgyártást DunaNER néven. Ez már kommunizmus, vagy lesz még rosszabb?
Eladott Ország
Ezek szerint megint az adófizetők fogják fizetni amit ellopnak a tulajdonosok. Ez a kapitalizmus sajátos magyar útja? A rendelet arról is rendelkezik, ki fedezi a veszteséget? - Az nem veszteség, hanem negatív nyereség! Ha a boltosoktól elvárják, hogy veszteséggel üzemeljenek, akkor ez evidens. Minek is a nyereség, majd a pénzünkből kompenzálnak mindenkit. Csupa gazdasági guru irányítja ezt a trágyadombot. Deviszont’ rekord alacsony a munkanélküliségi rátánk, rabszolgabérért! Ha ezt Rákosi elvtárs megérhette volna, akor együtt mentek volna a búzaföldre aratni! Lölöke gyanúsan csendben van. - Majd holnap megtudja a Népszabadságból hogy megvette . -Szerinted tud olvasni?- Majd Ándika felolvassa, amikor csucsukál a szőrös mellkasán mint egy kisbaba.- Lehetne mondjuk stratégiai beruházás, akkor nem kérdez senki semmit. Egyébként nem értem. az ukrán termelés kiesése miatt egész Európában acélhiány van, ha erre nem képesek rárepülni? Már azt hittem, kell valami időközire a sztálinvárosi prolik voksa, de aztán eszembe jutott, hogy van a röfinek apja is meg kőbányája is. Hogy kapott volna hererákot kölyökkorában!
Eladott Ország
Dunaújvárosba megérkezett időben a segítség vezérünktől. Köszike Viktor. Már szállítják is az Orbáni emlékművet.
twitter.com/Szakallas40/status/1601577566439378945/photo/1
A nem kevert faj új etalon példánya. Egy idióta árnyképe. Kifejlesztve Szájer pubi közreműködésével ! Igy néz ki a snapszli segg. Lehet rajta zsugázni. A jó király csak ád' az ő saját népének, mind a két dógos'kezével, míg bele nem döglik.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/313412737_420477913574744_117215527745974203_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=t436vQ2NH5gAX_H8_3H&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD-_mASku5EWOor8M_1lz56ynD2lKVCnDk2LvsLJzz0fg&oe=63DF8365
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 16:17 ♦ Dehogy mond le, az ilyen még szaporodik is. Lehetne egyébként a neve Kim Bomb Un is.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FbVNlsve.gif&key=o67Okb9XcoIUbOOo_EZxkA&w=800&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.