Blénessy László, a 4iG Nyrt. üzleti folyamataiért felelős általános vezérigazgató-helyettese veszi át a január 31-ével hivatalosan és végérvényesen elkelt Vodafone Magyarország irányítását vezérigazgatóként.

Valóságos Multitool a frissen elkelt Vodafone új NER-es vezére

Van pénz Vodafone-ra. Forrás: Vodafone

Blénessy László mostantól háromféle pozícióban dolgozik a Jászai Gellért-féle 4iG csoportban, mivel a fenti két kinevezés mellett január 1. óta a szintén 4iG-kötődésű Antenna Hungária vezérigazgatójaként is ténykedik – írja a Forbes.

A magyar Vodafone-t a magyar állammal közösen felvásároló, NER-közeli csoport azt is bejelentette, hogy általános vezérigazgató-helyettesként Tábori Tamás, az ugyancsak 4iG-féle Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője is csatlakozik Blénessy mellé, pénzügyi vezérigazgató-helyettesként pedig Thurzó Csabát, a csoport gazdasági vezérigazgató- helyettesét is beültették a Vodafone-vezetőségbe.

A 4iG Nyrt. felsővezetésébe március elsejével Sacha Dudler is megérkezik mint újabb vezérigazgató-helyettes, a közlemény szerint a transzformációs és integrációs folyamatok irányításáért fog felelni a csoporton belül.

A svájci Dudler 2013-tól 2022-ig a Saudi Telecom Groupnál volt vállalati teljesítménymenedzsment és transzformációs folyamatokért felelős vezető és a csoport vezérigazgatójának tanácsadója, 2022 óta dolgozik 4iG-színekben, az albán távközlési vállalatok transzformációjáért felelős vezetőként csatlakozott.

Ahogy a közlemény fogalmaz, a kinevezések „a Vodafone Magyarország és a meglévő távközlési portfólió integrációja érdekében” történt, a vezetők feladata pedig „a csoporton belüli szinergiák azonosítása és az üzleti működési folyamatok összehangolása.

Forrás: Forbes
Fotó: Vodafone

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Terminátor
Lessz veszteség!
Sebaj!
Majd kifizetjük...mi!
Pálinkás Pál
@Terminátor: a vodafone évek óta súlyosan veszteséges...
ómió
Mártha efftárs talán "placckonformabb" lenne!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.