Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, éjfél után közzétették a kormánytagok és parlamenti képviselők vagyonnyilatkozatait, amit a november 1-jén fennálló állapot szerint kellett kitölteniük. Mint kiderült, a független országgyűlési képviselő tavaly beszerzett egy 30 négyzetméteres lakást is az osztrák fővárosban, ennek felerészben tulajdonosa.

Hadházy elmondta, miből telt a bécsi lakásra: "Igaz, nekem nincsen vejem, aki szállodákat vesz meg helyettem Ausztriában..."
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Hadházy Ákos közösségi oldalán reagált a mai hírekre. Megnyugtatott mindenkit, nem hagyja el az országot, az ingatlant pedig befektetési céllal vásárolta.

Ajjaj! A vagyonnyilatkozatok alapján úgy tűnik, mintha gazdagabb lennék a legtöbb képviselőnél… Úgy látszik, jobban megérte 18 évig állatorvosként dolgozni, mint a parlamentben ülni! Annak azért örülök, hogy Orbán Viktornak végre sikerült félretennie egy kis pénzt!

- fogalmazott a független képviselő. Véleménye szerint "ismét láthatjuk, hogy a vagyonnyilatkozati rendszer mindenre jó, csak a korrupció visszaszorítására nem".

Üzent néhány dolgot a saját bevallásával kapcsolatban a "propagandasajtónak" is:

Tanulják meg végre, mi a különbség egy cég bevétele és nyeresége közt, illetve hogy mi az az osztalék!

Úgy véli, "láthatóan nagyon zavarja a Fideszt, hogy tőlük függetlenül is meg tudom oldani a politikai tevékenységemet, mert adnak rá a szabad Magyarország ügye iránt elkötelezett polgárok!"

Elmondhatatlanul hálás vagyok ezért, és büszke is, hiszen így ténylegesen független lehetek, az állampárt engem nem tart a pénzügyekkel sakkban

- tette hozzá.

Az is kiderült a tegnap esti, ma reggeli cikkekből, hogy valószínűleg én vagyok az egyetlen képviselő, akinek külföldi ingatlan szerepel a vagyonbevallásában: egy 30 négyzetméteres lakás Bécs egyik külső kerületében

- fogalmazott.

Igaz, nekem nincsen vejem, aki szállodákat vesz meg helyettem Ausztriában... Persze tudtam, hogy a propaganda össze akarja majd keverni a szezont a fazonnal, de ez a lakás a korábbi házam eladásából, illetve hitelből van, és ahogyan említettem, 18 évig dolgoztam állatorvosként

- írta bejegyzésében Hadházy, majd megnyugtatta "az aggódó propagandistákat",

a lakást befektetésnek vettem, nem szándékozom elhagyni az országot!

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maccska
Kun Béla is Bécsbe menekült a bukta után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
@Maccska: a völlner cikknél nem ugatsz barom!
jáger laszló
Hadházy +állapította,hogy az ő bécsi lakásvásárlása teljes mértékben transparens
Ez vitán felül áll!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Na, lám, hogy "szűkölködik" ez a Hullaházy efftárs!
Németh István
No látóooóód erre kellet neki a pízgyűjtés, ugyebár a munkájához! Nem is tudom ez egy rohadt zsidó, vagy cigány - mit is gondol magról, a birtokolt vagyonok a részéről milliárdokra rúgnak, csak aljas módon vizsgálni kéne, a valós tulajdon jogot! mert hamaisamn van minden dokumentálva! Erre a nagybarom pénzügyi kormányzat nem akar rájönni, de az adóhívatal sem! mi a büdös francnak vannak??? hogy a parkolási pénzeket hajtsák be???
Na ezért kell végre a szabadság madara >> a moslék aljas usa-nató armada takarodjon Európából a bús picsába, az Eu. vezetése meg a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.