Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor rendkívüli bejelentést ígért a Dunaferr-ügyben.

Itt van az Orbán-kormány rendkívüli bejelentése
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Brüsszelből hiába várunk segítséget, onnan csak szankciók jönnek. A kormány a következő hat hónapban kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét. Megvédjük a munkahelyeket, megvédjük a magyar családokat!

- fogalmazott bejegyzésében a miniszterelnök.

A Dunaferrt tönkretették a korábbi tulajdonosok, a vállalatvezetők és végül a brüsszeli szankciók. Sajnos Brüsszeltől hiába várunk segítséget onnan csak szankciók jönnek, más nem

- jelentette ki Orbán Viktor.

A mai kormányülésen azt a döntést hozták, hogy "a következő hat hónapban a kormány kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét, ez több mint 16 milliárd forint".

Forrás: Facebook

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezt kifizetni nem az állam feladata lenne, hanem a Viktor orosz barátaitól kellene hogy követelje. A Dunaferrt oroszok vették meg, lerabolták amit-amíg lehetett, aztán eltűntek. Az eltűnt orosz testvéreinek előkerítése állami feladat lenne.
Kérdés, hogy akarja-e, meri-e megtenni?
Olyan nagy haverságban van a Putyulival, szóljon neki. Annak 5 perc elég lenne arra, hogy előkerítsék őket a helyi kopói.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
@KisTehen: Na ja! Csak éppen szarnak rá, vagy inkább belelökik.
drrotf
Mondtam már korábban hogy Orbánnak ez a taktikája.Először félelembe ejt és tart, majd belovagol a fehér lovon mint megmentő!
Aki Én
Nem kell meglopni brüsszelt és a magyar családokat, és akkor majd továbbra is küldik a támogatásokat. Ahogy eddig.
Ezzel a kommunikációval már tényleg csak a legalja agyhalottakat lehet kábítani.
csak úgy....
"Brüsszelből hiába várunk segítséget" :) lopósoknak nem jár segítség!
sokanvagyunk
Mióta foglalkozik Brüsszel gyárakkal? - pláne ha az "senki földjén" van? (ukrán is, orosz is)
namihami
Ezt kifizetni nem az állam feladata lenne, hanem a Viktor orosz barátaitól kellene hogy követelje. A Dunaferrt oroszok vették meg, lerabolták amit-amíg lehetett, aztán eltűntek. Az eltűnt orosz testvéreinek előkerítése állami feladat lenne.
Kérdés, hogy akarja-e, meri-e megtenni?
Olyan nagy haverságban van a Putyulival, szóljon neki. Annak 5 perc elég lenne arra, hogy előkerítsék őket a helyi kopói.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 17:59
Pont te beszélsz kis hazudozósan röfögő fidernyák troll.
kulabombaafityiszre
nem olyan régen szt mondta nem kell brüsszel pénze,mert megállunk a saját lábunkon.
Igaz a mi lábunkon áll az egész lopós ,csaló ,tetü bandája röfivel együtt.
Németh István
@Manhattan: @simmering73: @namihami: @Pegero: @sokanvagyunk: @kulabombaafityiszre: @csak úgy...: >> ti -így mindannyian és atesóitok szar trógerek >> meg elmehettek a náthás büdös kurva anyátokba moslék fajzatok!
A lényeg az usa-nató szemetek takarodjanak Európából a tetves moslék EU. vezetés takarodjon a börtönbe - akasztásilag!
namihami
@Németh István:. 19.17:. Élvezettel olvasom gyönyörű, irodalmi stílusodat, válogatottan szellemes reakcióidat! Csípem, hogy mindig a témához kapcsolódóan, a vulgaritást mellőzve és a felvetett témákhoz szorosan kapcsolódva válaszolsz nekünk! Jó példáját mutatod a ""hoffmannrózsai"" kultúrának és stílusnak.
Csak hálával tartozhatunk neked is neki is.
Eladott Ország
Orbán ha semmiért nem felelős akkor miért tartjuk bruttó 5,727 millió forintért havonta. A kolostordisznó éves bruttó fizetése a tizedik legmagasabb Európában. A daginak arra volt esze, hogy a bérét felzárkóztassa, de semmiért nem felel.
pbs.twimg.com/media/Fl7qogDWIAEG657?format=jpg&name=small
3 millió évnyi evolúció eredménye. Ledobtunk némi szőrt.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323442224_1211768949766164_1101341637632938313_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=rYyKrSe4lkAAX_H9zAZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAsv2xTUB3NPJahnrY5bNO9QvCozcbE4gsen167Kvw4kw&oe=63DFA1B0
jáger laszló
Most akkor a régi tulajdonosok a hibásak???
Szándékosan tönkretették a Dunaferrt!!??
Azért ezt már nem hiszem L!!!
ilyen hülye tulajdonos nem létezik aki szándékosan magának kárt okoz!!!
Ez már büntetendő bűncselekmény lenne!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Németh István: Neked válaszolni sem érdemes,,annyira hülye vagy.
nejlontacskó
"A mai kormányülésen a képviselő úr előterjesztésére azt a döntést hoztuk, hogy a következő hat hónapban a kormány kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét, ez több mint 16 milliárd forint. És a következő hónapokban azon fogunk dolgozni, hogy a hat hónap elteltével megbízható, stabil működést biztosító tulajdonosa lehessen majd a magyar ipar számára nélkülözhetetlenül fontos dunaújvárosi vasműnek" - jelentette be videójában Orbán Viktor.

Elmondom, hogy ez mit is jelent magyarul...
Kifizeti a Fidesz-Kdnp családbarát polgári kormány, a Dunaferr minden adósságát .
Feltöltik milliárdokkal, aztán jön egy stabil működést biztosító, holdudvarbéli takonygerinc, Mészáros vagy Tiborcz féle szardarab, és megveszi negyedáron...
És valahol a háttérben, felsejlik a Mátrai erőmű, múltba vesző sziluettje...
szegény hazám
@Németh István: Kedves Uram!
Ön elképesztően tájékozatlan, és csölátással rendelkezik. Képtelen felismerni az igazi tényeket, összefüggéseket. Itt megismétlődik a Mátrai Erőmű esete, és hazám kárára ismét jelentős lenyúlás van előkészületben. Próbálja meg értelmi képességeit mozgósítani, amelyet Istene (csüngő hasú) elhomájosított, és nagyon szeretném, ha gondolkodna. Én mindig bízom az emberekben, még Önben is. Remélem javul majd a tisztánlátása. Továbbá jó volna, ha gyalázkodó magatartásán igyekezne változtatni, és kulturáltan szólna az Önnel nem egyetértőkhöz. Tudja... maga a stílus az ember...
Köszönöm értő olvasását.
jáger laszló
Hát akkor most ki a tulajdonos a Dunaferrnél jogilag!!???
Ki fizeti a működési költségeket alapanyagokat!!???Ki helyett fizeti a magyar állam a dolgozók bérét!!???
csak kérdezem
barátilag
J.L.
balos
@jáger laszló: Ők lopnak,mi fizetünk!Egyszerű,nem?
koszpeko
@KisTehen: @Pegero: @Németh István:
propeller.hu/itthon/3899326-mocskos-reszletek-igy-csalt-el-komplett-palyazatokat-fideszes
Itt nem látok egy bejegyzést sem tőletek.
Még nem jöttek meg a központból az instrukciók?
Jozefina
@szegény hazám: Teljesen egyetértek Önnel! Sajnos legtöbb esetben már nem is az adott témáról van szó, hanem az egymás gyalázásáról és ez nem jó! Én is úgy vagyok, hogy leírom a véleményem a témáról és kész. Nem válaszolok senkinek, ha egyetért, vagy ha gyalázkodik akkor sem. Az utóbbit teljesen ekítélem és valóban a stílus, maga az ember!!!
Németh István
@szegény hazám: No azt kapd be emberül amit javaslok> a gebe lenge szervét szarosan! Az olyan szar trógerekkel akik teljesen nemzet és népellenes hazaáruló patkányok még időt sem fecsérelek, hogy elküldjem őket a bús picsába! Ezek közé sorollak a cinikus nyelvezeteddel együtt!
Aztán ezek a pondrók>>> @namihami: @m73: @szegény hazám: @balos: @koszpeko: @jáger laszló: mivel gondolkozásra képtelen gazemberek, de inkább gaz - génkezelt spermahulladékok vagytok így nem kívánok a mélységes baromságaitokra reagálni, DE örülök annak, hogy van egy ORBÁN VIKTOR nevezetű polihisztorunk, a nemzet géniusza; országvezetőnk aki törődik a mun-kahelyek megmentésével, a családok élhetőségével és próbál, nem kicsit! segíteni, és elindítani az újra kezdést -avagy a folytatást! Az, hogy mit kell tenni és fognak is tenni a háttérben az a kormány dolga, nem kötik a szar taknyos orrotokra! MIKÉNT AZT SEM HOGY SOK MÁS EZER DOLOGBAN MILYEN INTÉZKEDÉSEK VANNAK FOLYAMATBAN! >>>> mert hogy ti szar mos-lékok tudjátok;;;; a sok-sok megoldandó helyzetben való tevékenységet ismernétek mindegyiket bírálnátok! Nos. hogy kinyíljon a szemetek az országot nem egy nemzeti bagázs vezeti, hanem az az egy fő akit úgy hívnak, hogy miniszterelnök. ÉS, hogy az Ő becses személye; minő szak-mai stb. stábbal dolgozik együtt azt ő választja meg és az Ő felelőssége is! nektek primitív álatok ha nem tetszik, hogy van kiben bízni és van kire számítani ÉS, HOGY az elmúlt 12 évalatt re-ményteljesen élhettek, nyugodtan és gyarapodhattok - tehát ha ez nem kell > akor nincs más takarodjatok a büdös kurva anyátokba talán az ursula ribanc és a soros löttyedt picsái alá! van ki vezessen benneteket a dobrev-gyurcsány-ujházi, varjú, arató, szabó t. donáth, és cseh >> taka-rodjatok!
De azt higyjétek el, hogy nyugalom akkor lesz, ha az usa-nató aljas armada kitakarodik Európából, és az Eu elnöksége a nemzetek gyilkosa eltakarodik a börtönbe, akasztásilag!!
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 19:20
Ezt a kulát dobálom rátok bombaként.,mint a nevem is utal rá.Ezért vagytok olyan szarosak.
Röfögtök ,mint a disznó.Szarosak is vagytok mint a disznó,csak nem vagytok olyan intelligensek,mint a disznó.
Aki Én
@szegény hazám: Mutatom Németh elvtársat, hogy érezd kitől remélsz értelmet:

hu-hu.facebook.com/nemethistvangyula

De az írásaiból is egyértelmű, hogy az ember elmebeteg.
jáger laszló
Pista már +kértelek hogy hanyagoljál
Nem jártunk 1 egyetemre ezért nem azonos az érdeklődésünk és a szellemi színvonalunk!!!
80 IQ alatti fazonokkal különben sem lépek kapcsolatba ,velük nem haverkodom
Ergo kérlek felejts el!!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
szegény hazám
@Németh István: Uram! Ilyen válaszára számítottam. Ön nyert, mert én ebbe a mélységekbe leereszkedni nem tudok, és nem is akarok. Sajnálom Önt, mert rettentően műveletlen. Már egyszer megírtam, de Önnek külön felajánlom a választást: "Nos "uraim" lehet gyalázkodni, anyázni, a sok ocsmányságot ami a szájukban van kiböfögni rám. Biztos, hogy nem fog beszennyezni a véleményük, mert apukám megtanított rá:
1. kerüld el a fekáliát
2. kerüld el a sarat
3. kerüld el a gyalázkodó buta embert
Önök, kulturálatlanul ocsmányságokat felbüfögők választhatnak, hogy melyik csoport tagjai." Választhat tehát, és nem kell válaszolnia, mert nem érdekel melyik csoport a szinpatikus Önnek. Végeztünk!!!
ómió
"Megmencsék"!? Csak nem "abbú", amit "szétloptak"!?
szegény hazám
@Aki Én: Köszi a tájékoztatást. Ez tényleg egy őrült. Ránézésre is. Az viszont engem néha szórakoztat ahogyan a nép legegyszerűbb fiainak nyelvezetén próbálja ostobaságait kommunikálni. Üdv.
Németh István
@namihami: hanem hagyni kell egy nemzeti vagyont a sorsára hagyni a volt dolgozókat, családjaikat telibe szarni! ez a te és a ti mocskos IQ szintetek! A > barom fasz @szegény hazám: @jáger laszló: @Aki Én: @m73: nahát meg a sokeszű, akire rájött az agyamentség @ómió: olyanok vagytok mint a legelőn ledermedt tehénfos! Hogy kik, mit, hogyan loptak szét azt az államnak jól megfontolt érdeke vizsgálni! ÉS fogja is, de most a lényeg a viszonylagosan gyorsabb segítségadás egyrészt> a még menthető vagyon és nagyon az emberek és a család-jaik részére! MEGLÁTSZIK, HOGY TI MOSLÉK MAGYARELLENES, MITÖBB A MUNKÁSOK ÉS CSALÁDJAIK ELLEN ÁCSINGÓZÓ ALJAS NEMZETÁRULÓK VAGYTOK - SZAR HAZAÁRU-LÓK! MERT A HAZÁTOK ÉRDEKEI, A HAZÁT A NEMZETGAZDASÁGOT ÉPÍTENI HIVATOTT ÉS AZT A MUNKÁT A MAGUK TERÜLETÉN FELVÁLALT DOLGOZÓK MELLETTI KIÁLLÁST AKARJÁTOK GÁTOLNI! >>>> moslék aljas tripperes agyú barmok! ROHADJATOK SZANA SZÉJJEL!!!
Na ezért kell az usa-nató moslék arzenálnak eltűnni Európából és az aljas balliberális tolvaj tetves Eu.gyikos únió vezetésnek eltűnni a börtönbe!- akasztásillag veletek együtt gecicsomók!
Németh István
@m73: @m73: > azért kétszer mert duplán hülye és rosszindulatú vagy! a nemzeti érdekha magyar vagy, vagy vagytok - amit kétlek - akkor az neked és a többi fasznak is az érdeke! Az @ómió írása nyilván félreérthető, de ha szándékos volt akkor az meg az ő baja! Majd ő megszólal ha akar!
DE az lényeg, hogy a személyes irigységeiteket, hogy ezzel a TETTÉVEL az Orbán Viktor nem csupán ÁLLAMFŐI mivoltának kötelességét fejtette ki, hanem emberi nagyságáról is tanúbi-zonyságot tett >> TOVÁBB ALÁZOTT BENNETEKET, ÉS ezt nektek szar moslékoknak is elkell ismernetek!
DE AZ USA-NÁTÓ ARMADA TAKARODJON EURÓPÁBÓL, ÉS AZ EU. VEZETÉSE A BÖRTÖNBE - AKASZTÁSILAG - veled együtt érted??
Istenakinincsen
@Németh István: 0rbán mint emberi nagyság??? Miről beszélsz te szerencsétlen! Ő a megváltó a megmentő ugye te ostoba féreg! Tungsram, Electrolux stb, őket miért nem akarja megmenteni? Te nem látod hogy ezek a maffiózók mindent tönkretesznek aztán olcsón megvásárolják és "megmentik" majd jól megtámogatják(közpénzből, vagy kölcsönből). A pénzt valahogy kiveszik, a maffia eltűnik a cég tönkremegy és a jó állam ismét visszavásárolja és megsegíti a lerabolt vállalatot.
Ez így megy körbe-körbe, ördögi körbe! Mátrai erőmű? Stb...
Németh István
@Istenakinincsen: @m73: nos aljas haza és nemzetáruló vitézek helyett moslék cigány rühhes barmok!!! >> Azt mondjátok meg >> hogy nektek miért jó ha a Dunafer dolgozói nemkapják meg az elmaradt bérüket - ami nem 10 fillér - esetleg a családjuk nem megy tönkre, aztán a gyár mint nemzeti érték megmentésre kerül ÉS még termelni is fog, a nemzet javára is többek közt! Vagy ha így nem tudtok válaszolni akkor ebben mi a rossz nektek!? Az, hogy a kormány az Orbán Vikror vezette kormány segíti az embereket akik dolgoznak amegélhetéseiketa csládjukat, az hogy munkahelyet biztosít, és hogy egy termelő üzemet felkarol,a nemzet érdekében!??
Büdös szar moscok állatok > nemzetellenségek hazaáruló köcsögök, miért nem tudtok felszívódnia kurva rohadt anyátokba!???
JA!> m73
ómió
@Németh István: Pistu! Ha valamit nem értesz, inkább hallgass! Az idézőjel értelmét se ismered fel, ha itt az efftársak észvesztésig, szinte tehénfos jellegűre kiakasztanak téged? Nyugtató szedését még nem tervezted magadnak? Időnként ideje lenne!
ómió
@m73: Figyu! Hogy a tetvesbolsi magadéit felismerd, ahhoz nem másra kell őket hazudoznod, hanem donor kutyaagyat kell magadnak igényelned! Pistut meg időnként a sík-kreténig ki tudjátok akasztani, ő meg sajnos időnként cumizza is!
amortizáltok
amikor 2-3 éve itt ment a civakodás hiába kérték a segitségét akkor most miért a mi pénzünket szórja mert 2 tulajdonos vitázott ?még verő legényekre is futotta akkor most mire a jótékonykodás ?
Istenakinincsen
@Németh István: A dolgozók kapják meg a nekik járó fizetést, ez idáig rendben is van, de nem közpénzből!!!
Profitot termelt az a gyár ugye? Az hová lett? Hogy lehetsz ennyire ostoba? 0rbán Viktor vezette kormány segíti a rabszolgaságig taszítani az embereket akik éhbérért dolgoznak a megélhetésért és a családjukért. Munkahelyet biztosít, és egy termelő üzemet felkarol, a fideSS maffia gazdagodása érdekében!??
Németh István
@ómió: elöször is kapd be a gebe lenge szervét! Aztán vagy íjron az akárki egyértelműen, az idézőjeles irogatás nem biztos, hogy úgy jön le ahogy elküldték - nagyo sok a hiba! ÉS közelről sem feltételezem hogy a jó szándékú írogató vét! Erről ennyit >> aztán Pistu! Ha valamit nem értesz, inkább hallgass! Az idézőjel értelmét se ismered fel, ha itt az efftársak észvesztésig, szinte tehénfos jellegűre kiakasztanak téged? Nyugtató szedését még nem tervezted magadnak? Időnként ideje lenne!> az usa-nató takarodjon Európából az Eu. vezetése BÖRTÖNBE!!! - akasztásilag!
Németh István
@ómió: a cumit rádbízom te profi vagy ebben! > a @m73: helyébe is! Eza szöveged > "tetvesbolsi magadéit felismerd," a te értelmes stílusod!
@Istenakinincsen: akkor 20 évig várjanak amíg a bíróság megállapítja, hogy nem tud mit tenni? Te tényleg hol a büdös picsába élsz! Indúlj ki a sorozatos milliárdos sikkasztási ügyekből - render minima 5 évet elhúzódnak és sehol semmi! Te barom az is az államnak a pénze, amibe kerül az is, te állatkert! AZTÁN a családok dögöljenek meg, a kohó, stb. dermedjen le a berendezések menjenek tönkre; te álat! Miért nem mész a kurva anyád picsájába te észnélküli barom!? nemte ellenség, hazaáruló köcsög!
Az Usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe, akasztásilag!
ómió
@Németh István: Pityu! Átmentél agyatlan idiótába, vagy "csak" elefftársiasodtál!? Bár, a kettő ugyanaz! Remélem nem! Fordulj vissza, ne éld annyira bele magad a bolsigyűlöletbe (én is gyűlölöm őket!), hogy ez nálad még a gondolkodást, szövegértést is annyira kizárhassa, hogy azonos világnézetűek ellen fordulsz! Mert az ilyen bolsi mocskot ennyire beszopni, az, bizony cumi!
ómió
@m73: Ne vidd túlzásba, idióta! Láthatóan a túladagolt bolsi mocskotoktól van magán kívül!
Németh István
@ómió: kapd be, de nem az enyémet hanem a gebéjét és szívj nagyokat, mi az anyád picsájának szemétkedsz! Aztán> @m73: nyaldmeg a szaros valagú kurvád seggét!
Miután kimerítően elemeztük az eredeti témát >> @namihami: nagy hülye agyát is helyre téve > a Dunafer-ügy nem orosz és Putyinka ügy! Ha olyan helyzet lenne, biztos rendbe is lenne téve a vasmű dolga is, de ehhez az Eu. elnökségét börtönbe kell baszmi, veled egyeütt te kommunista félagyúnak se megfelelő buzivirág! Vagy esetleg kifogásplod, hogy az ellehetlenűlt családokon és a nemzeti vagyont jelentő gyáron az állam vezetése segíteni kíván?? Nos inkább ezen hatszáz-szor mint a moslék balibcsi geci tesóid által felhergelt tanárokon! te hülye barom!
AZ usa-nató takarodjon Európából az Eu.vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
Annyir korrekt a fenti írásom, hogy csak azt tudom mondani, hogy a két három hiba ami "sajtó" hiba kivételével >> mennyei mannaként élvezhető! Az én egyéni nagylelkűségem okán ingyen fogyasztható!
DE az usa-nató undormány armada rophadjonmeg és húzzon el Európából, s vigyék magukkal a nagykövetüket is!! Az Eu. vezetése a BÖRTÖNBE - akasztásilag!
simmering73
@Németh István: Eltakarodsz te a mocskos büdös kurva anyádba, tetves kotonszökevény. Apád vert volna a meszelt falra.
laszlobihari
a régi "tulajdonosokat" kéne megkérdezni, hogy hol a lové? bár a csüngőhasúnak ehez nincs bátorsága mivel oroszok és valószínüleg a legfelső vezetés felé tejeltek, ha sokat pattog az "utcai harcos kerti törpe" még a haverja fogja meg fuckolni!
Németh István
@laszlobihari: Sajnos > szarnak kárnak nincs gazdája, de vajh hol is lehet keresni egy külföldi válakozót, amolyan háborús felek aljadékát!? Ne beszélj hülyéket! De aztán a náthás büdös kurva anyádból, magadból indulj ki te korcs agyú, te akarsz alázni egy olyan személyt akinek csak köszönhetsz tetróger??> ! ... "bár a csüngőhasúnak ehez nincs bátorsága mivel oroszok és valószínüleg a legfelső vezetés felé tejeltek, ha sokat pattog az "utcai harcos kerti törpe" még a haverja fogja meg fuckolni!" Alázni akarod azt, te elmebeteg fasszopó vén tróger, hájpacni akitől a 13 havi nyugdíjat is kapod?? A családod jobban él mint bármikor!! Nem elvett baszd szájba az anyádat, hanem adott, te moslékosbödön! > genderkezelt spermahulladék, trutymófejű!!!
A fentiek veled együtt egy marék trágyadombi giliszták! jól megértitek egymást!
De a lényeg, szépen rájöttök, jhogy az usa-nató armada takarodjék Európából, az Eu. vetetése a BÖRTÖNBE - akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@Pegero: február 1., 19:20
Mint a nevem is mutatja ezt dobálom rátok.látom megkaptad te is ezért tudtad iderakni.
Mesélj milyen szarosnak lenni.Holnap is kapsz kis hülye fidernyák.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 20:03
Látom kaptál még egy darab szart a nyakadba kis dedós fidernyák.
Milyen érzés állandóan szarosan járkálni kis dedós fidernyák?
levarosbukta
Hagyjátok, Pistánál beakadt a lemez, a kiló krumpli kihúzta szegényt a szarból azóta se hall se lát csak a nagyvezírt isteníti. Sose legyen jobb dolga!
ómió
@Németh István: Szóval, ugyanolyan gyagyás lettél, mint a tetvesbolsik. Biztos, sokét bekaptad már, ezért ajánlgatsz ilyesmit másnak is! Amúgy, itt a szemétkedést, faszfej polgártárs, mintha te kezdted volna!
ómió
@m73: Ne a tükörben látott román bugrist hazudd másra, idiótája, hanem tanulj meg értelmezni! Ja, persze, az agy nélkül neked nem megy!
Németh István
@ómió: ha nem félre értelmezhetőt írsz, vagy nyilatkozgatsz semmi gond! De a nemzetemért ami a hazám és azt a jó irányba, biztonságosan vezető kormány mellett mindenkor ki fogok állni! Ha kell a legdurvább módom mert a nemzet moslék ellenségei azt érdemlik! Ha nem tudsz rendesen megnyilvánulni akkor ne nyilvánúlj meg, de ha egy félresikerült szóval vegzálsz enegem vagy a kormányt amelyiktől csak kaptatok TE IS! BAZZZDMEG! akkor bizony mondom a magamét! Mert más nyelvezetet a szemetek meg sem értenek!
Az olyan aljadékok akik a saját nevüket sem tudják leírni, vagy csak alázni képesek már fogalmuk sincs, hogy mi volt a téma, de csak anyáznak azokkal >> @levarosbukta: @m73: nincs mit tenni >> valójában nincsenek még génkezelt spermaszinten sem!
A lényeg viszont >> az usa-nató armada takarodjon a kurva anyjába Európából, a barom nagykövetével együtt és az Eu. vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
ómió
@m73: Még mindig nem ismered fel a magadéit, a szarházi komcsi efftársaidat!? Ennyit késik a donor kutyaagyad!? Hát, akkor, bolsi fajgörény, nem csoda, ha azt se érted, amit olvasol!
ómió
@Németh István: Pista! Én rendesen nyilvánulok meg! Azonos értékrend szerint, mint te! Mástól csak annyit várnék el, hogy ezt meg is értse! Még, mielőtt félreértelmezve hülyeségeket írogat meg sérteget! Ne feledd! Itt is te "szálltál rám", alaptalanul! Kerüljük az ilyet!
amortizáltok
hová lettek a tulajdonosok kettő három is magáénak követelte akkor mist hol lébelnek Angol befektető is jelentkezett ő kinek nem szimpatikus???2-3 évvel ezelőtt ugye?
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 20:23
Na akkor nézzük.Harminéves körüli vagy,a szülőkkel együtt laksz,te vagy a mama kedvenc kicsikéje.
Minden döntésed megtárgyalod anyukáddal.Nőkkel tisztességes kapcsolatot nem tudsz kialakítani,mert egyik sem felel meg az anya képednek.A munkahelyeden csesztetnek, a fönökeid,a munkatársaid meg kiröhögnek,mama kevenvének hívnak,viszont te képtelen vagy a változásra.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 14:34
Anyuci tanított meg ilyen ügyesen hazudozni,kis mama kedvence?
Anyucika kis egyetlen gyermeke.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 18:27
El ne felejtsd lefekvés előtt mamucit megpuszilni,ahogy szoktad,mamuci kicsi pegeroja.HAHAHA
gina
Ezt az OV cigányt ki kell löni végre, ennyi mocskot amit ez az EU ellen ugat nincs a világon,, tegyék már helyre ezt a proli kipcsákot !!!
gina
Megint terel ez a szemét putris, mindenki hibája,,de mindent ö fizet a szemét tolvaj a nép pénzéböl ,,van pofája ennek a mosléknak? VAN
gina
MEGVÉDI A ZSIROS MOCSKOS POTROHÁT EZ AZ EMBERI ALJA,,,UNDORITÓ EGY FÉREG !!!
ómió
@m73: Bolsi faszszopóként már az is nehezen megy neked, hogy a bárcáskurva anyádat megdugjad!?
Aki Én
@Németh István: @ómió: Imádni való ahogy udvaroltok egymásnak, két agyhalott elmebeteg bolsi-csicska :)
Ti vagytok a Propeller Stan és Panja.
Húúú, de qrva buták vagytok.

Beszarás :))))
Németh István
@namihami: @Aki Én: @m73: @Pegero: @gina: szar, nemzetellenes a rendszerrel szemben lázító szemetek vagytok! Csak emlkeztetőük >> soha nem éltetek és érezhettétek magatokaz olyan anyagi általános közéleti biztonságban mint 2010-től folyamatosan és ráadásúl egyre jobban! Azt hiszitek, hogy az olyan barmok, fúl hülyék akik benneteket felpiszkáltak képesek az országot eredményese, mindenki részére reményeket keltően kormányozni - nektek is sajnos szar trógerek - akkor nagyokat tévedtek! HISZEN PONTOSAN TUDJÁTOK; hogy a ti gazdáitok tették és akarják tönkretenni újfent az országot!
Soroljátok el már, hogy mit is adott az ország polgárainak, népének az mszp-szdsz kormány a moslék vezetésével!!! > persze a saját maga keltette belső inflációján, néplenyúlásán, saját zsebre történt nemzet kiárusításán túl?? meséljetek szépen! ne anyázzatok moslékok!!!
A tény viszont>>>>> hogy az usa-nató szemét armadája takarodjon Európából, az Eu. moslék aljas vezetése a börtönbe! - alakasztásilag!
ómió
@Aki Én: Kiújult rajtad az elmebeteg bolsi csicskaságod másrahazudási szindrómája, bolsiék fajkreténje!? De azért előtte, ugye, már csak az "efftársi hitelesség" kedvéért is, elénekelted a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat!? Idiótája! Ki ne hagyd!
ómió
@m73: Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten alapon!? Természetesen!
Aki Én
@Németh István: @ómió: Nem beszélgetnétek inkább egymással, két agyhalott bolsi szemétláda?
Két ilyen buta hazaáruló korcs biztos jól ellenne.
Az sem lenne baj, ha a sajátjaitokat, családjaitokat (ha el nem menekültek még) hülyítenétek ezzel a sok butasággal, hazugsággal amit itt előadtok.
Figyeljétek a visszaigazolásokat, és húzzatok a faszba, két elmebeteg féreg!!!
Ja, hogy nincs hova, mert már mindenhol utálnak...?
Németh István
@Aki Én: neked a moslék kurva rohadt anyád az aki világra hozott éle-e még! annak írogass ilyneket!
Németh István
@Aki Én: te moslék görény vagy akvel nagyon rangon alluli értekezni bármiről!
Mint a sok hülyék közül az egyiknek >> a kongói ENSZ összecapásról >> A Belga-kongó belső polgárháborús harca MAJDNEM ugyan az mint az usa-orosz/ukrán háború. A belgák nem akartak beavatkozni, mert kilógna a lovacska lába, így megkorrumpálták az ENSZ vezetést, bocs > matketing eljárást alkalmaztak a rendcsinálás terén, mert ha közvetlenül avatkoznak be akkor idegen földön, idegen országban gyarmatosítási tevékenységnek minősűlne! NA GONDOLKOZZATOK CSAK!! Az usanak esze se volt, a belgák tanúltak! Ha-ha-ha!???
A lényeget viszont tudod >az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
namihami
@Németh István: 08.09: Pisti, nem vagy te rokonságban a Kövérlacával? Mert, ahogy annak, úgy neked is ömlik a sz@r a szádból!
A kommentjeid minősége, tartalma és értelme megegyezik a névrokonod, a Pityukáéval: ""Pityuka vagyok, Pityuka vagyik!"" Remélem, hogy legalább a kalitkádat nem sz@rod össze!
Németh István
@m73: @namihami: na most menjetek a templomba, de mehettek a zsinagógába is imát rebegni és az Orbán Viktornak megy a kormányának köszönetet mondani a nyugdíjemelések és a nyug-díjak havi összegének megemelése, nem kevésbé a folyamatos élelmiszeripari árak csökkenése miatt, amely már megkezdődött!!! BARMOK TUDJÁTOK!?!?! -- A gyurcsányos dk. zaj-barom, stb. mszp,szdsz maradványok-szórványcsőcselékeket, stb. kérdezzétek mán meg, ők mit is adtak a regnálásuk alatt!?!
Na szóval kezdjünk rendet tenni az olyan nagyon hűlye fejekben is minta tiétek, meg a haverja-itoké, persze a főnökeiteké is! Ugye fejtől büdösödik a halacska, ti már kibírhatlanúl olyan kárpátaljai hullaszaggal bírtok! >> merkel, stolcz, makron, ursula, soros - de hisz tudjátok!!!
I./RÉSZ > a balliberális moslék politikusok hazug gazemberek >> Európa tönkretételét akarják és kiszolgáltatják az usa-nak! Teljesen korrupciós alapon, leszarva a nemzeteik a népeik valós érdekeit! > az usa >> illetéktelenül tartózkodik 1990 -óta Európában és éllősködik a nemzeteken zsarolja a nemzeteket tönkreteszi a közös érdekű európai energia hállózatot (Északi áramlat), hogy a saját érdekű jóval drágáb kiadásokat kényzerítse az Eu. népeire!
ti ezeknek nyaljátok a seggét, hülye haza és nemzetárulók!!! aljas gazemberek!
De a refrén akkor is >> az usa-nató moslékok takarodjanak Európából, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
ómió
@m73: Mondtam már, bolsiék elmebetege, hogy, amit tükörbe nézve látsz, az nem másrahazudandó! Ennyit se értettél meg?
Rockxy
"...megvédjük a magyar családokat!"
és megvéditek a sádl-féle maffiát is!
ja, a kilakoltatás-kisemmizésbe nincs beleszólásotok, mert valakik már megfenték a kést a torkotokra.
igaz zorbánkánk?
Németh István
@Pegero: akkor alázatosan kérek bocsánatot Töled ! De sajnos az a sok mocsok szemét rtóger aljas gazember akik ide irogatnak - valójában fingkjuk nincs az adott témáról; hozzászólni, véleményt mondan nem tudnak, nem képesek csak egymást vegzálni! Egyszerűen undormányok!
tökéletesen IGAZAD VAN >> ezek nagyon más fán termettek, de inkább valami káros gombafélék, írtani kéne őket KÖZELENSÉGEK! > @m73: @Rockxy: @namihami: @ aki én, stb.
DEa lényeg hogy akkor is az usa-nató takarodjon az országból, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
Duke Ellington
@m73: Te alapjáraton, gyárilag vagy ilyen elvetemült büdös vadparaszt?
ómió
@m73: Mert neked cigány a putrid, bolsiék főbugrisa, azt attól még nem kell másra hazudnod! Vagy úgy az "efftársi"?
ómió
@m73: De rákattantál, hogy a dologtalan putris cigány mivoltodat másra hazudd, bolsiék fajgörénye! Eszerint ez nálatok tényleg így az "efftársi"!
Duke Ellington
@m73: Egy kicsit idegesnek látszol.
kuruc.info/galeriaN/kozelet/cigany.jpg
Mi okozza nálad ezt az elmebajt?
ómió
@m73: Bolsi tetüként megint másra hazudnád napi programod egy szeletkéjét!?
ómió
@Duke Ellington: Mi okozza nála az elmebajt!? Hát, a tetvesbolsi genetikája!
ómió
@m73: Román putris cigányt láttál a tükörben, akiről a bárcáskurva anyja hirdetésben tette közzé a tetves bolsiságukat!? És elmebeteg bolsi bugerként már magadat se ismered fel!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.