Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, megjelent a Transparency International korrupciós jelentése, amelyből kiderült, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa.

Újabb kemény bírálat érte Magyarországot a korrupció miatt
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2023. január 27-én. Jobbról Törőcsik Zsolt műsorvezető. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Balázs, a miniszterelnök stratégiai igazgatója erre Twitteren reagált, miszerint:

Magyarország alacsony értékelést kapott egy olyan listán, amit egy Soros által finanszírozott NGO készített. Micsoda meglepetés! Akad bárki, aki komolyan veszi őket?

Ezután kitört a tweetháború Orbán és Daniel Freund EP-képviselő között.

Most az Európai Unió Bizottsága és a Transparency International után az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) is keményen bírálta Magyarországot a korrupció elleni harc hiánya miatt.

A "jelentős lépések" megtételére júniusig adott időt a magyar kormánynak.

A Handelsblatt azt írta, hogy az OECD Korrupció Elleni Konvenciójának kritikája szerint Budapest továbbra sem valósította meg a konvenció „kulcselemeit”.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Hírklikk

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Pegero: A pege-rovar ugat tetvekröl... Az nem rovar???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Korrumpáló Soros-csicskák korruptoznak!? Nem semmi!
csak úgy....
Schadl a spanyolországi ingatlanjáról: vízparti, három medence, két jakuzzi, teniszpálya, mélygarázs, normál körülmények, három szoba, egy fürdő, egy terasz
444.hu/2023/02/02/schadl-a-spanyolorszagi-ingatlanjarol-vizparti-harom-medence-ket-jakuzzi-teniszpalya-melygarazs-normal-korulmenyek-harom-szoba-egy-furdo-egy-terasz
balos
Amit a tömeggyilkosok vezette kurmány csinál az nem korrupció.hanem visszatérés a feudalizmus szokás jogához!Aki a várban székel az szarik a népre,és viszi amit ér!
teuton
@Pegero: Pege-rovar, en teged zaballak meg reggelire! Kilora lehet az ilyen rovarokat venni mint te, de elötte 2x ledaralnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.