Miután alaposan, egy egész napos gyárlátogatás után Papp László, Debrecen polgármester megállapította, hogy "egy porszemet sem látni" a CATL németországi telephelyén, bevetett egy csodafegyvert is az akkumulátorgyárat ellenzőkkel szemben.

Debrecen polgármestere számít a megafonos Bohár Dániel szakértelmére az akkugyár-ellenesekkel szembenFotó: Facebook/Papp László

A mértéktartóbb fideszesek közé sorolható Papp ezúttal nem lacafacázott, a közpénzből működő Megafon projekt egyik legismertebb propagandistáját, Bohár Dánielt is bevetette a tiltakozók leszerelésére.

A polgármester Facebook-oldalán osztotta meg, hogy az akkumulátorgyár mellett teljes mellszélességgel kiálló Bohárt szívélyes fogadtatásban részesítette irodájában.

Van még kérdés, debreceniek?

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Nem kicsi a baj, ha egy feketeöves szarkeverő " szakértelme kell " az elpártolt agymosottak újra altatásához, a kételkedők besározásához...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Nem kicsi a baj, ha egy feketeöves szarkeverő " szakértelme kell " az elpártolt agymosottak újra altatásához, a kételkedők besározásához...
izéke
Mióta és miért lett"szakértő" ebben a témában ez a nerfelszopó? Mióta és kinek számít valakinek,hogy számítson a szava?Talán van valamilyen környezetvédelmi tapasztalata,vagy valami hasonló iskolai végzettsége és tényeket tud felmutatni? Vagy csupán szarlefetyelő,jövendő zsíros posztban bízó utolsó gazember?
balos
@nejlontacskó: Most majd az akkumulátor lesz "hazánk" megmentője!Ebből lesz az újjászületés az agyhaláluk után!Moldova ebből írna megint egy "izgis" novellát:A magyar akkumulátor tündöklése címmel!Azt gondolom,hogy a nemzethy kurmányunk már az ország új nevét is tudja:Akkumulátó--ria!
Eladott Ország
Jellemző a fideszes bűnszervezetre, hogy nem szakmai érvek alapján döntenek, jelen esetben környezetvédelmi hatástanulmány alapján, hanem idióta fideszes pártkatonákkal karöltve, erőből. Már a Debrecentől 16 kilométerre fekvő Hajdúszoboszlón is aggódnak a (vár)megyeszékhelyre tervezett akkumulátorgyár miatt. Sok hajdúszoboszlói lakosban merült fel a kérdés, hogy az akkumulátorgyár milyen hatással lehet majd rájuk, a fürdővárosra, a gyógyvízre.
"Több nagyfogyasztású veszélyes üzem is „elihatja” majd a vizet a lakosság elől Debrecenben."...
atlatszo.hu/orszagszerte/2022/10/26/tobb-nagyfogyasztasu-veszelyes-uzem-is-elihatja-majd-a-vizet-a-lakossag-elol-debrecenben/
Dr. Proktor
Azt elfelejtette megemlíteni a nem tisztelt polgármester. hogy Németországban betartatják azt amit itt szolgalelkűen elnéznek...
Pálinkás Pál
ki ez a bohár...?...ja ,a buzibárok csillagáról van szó...?...
Törölt Nick
Azért kár volt Németországba menni, hogy megállapítsa, nem látott egy porszemet sem. Ugyanis nem ez a probléma, hanem a levegő, a víz és zajszennyezés. Ezt viszont nem nézi kell, hanem mérőeszközökkel mérni. Gödön még a víz mintavételi helyet is betemették. Akkor hogyan lehetne elhinni, hogy itt bármi is rendben van.
VASTAGBŐR
Van még kérdés ?

Ha ezt megnézed szerintem nincs ...
Bohár cunci válaszol erre is .. lehet abból a közpénzből ..

files.fm/u/mcnzgmujp

files.fm/f/9yb7xnxwj
icegygenabro
Bohár a szakértő? Ja, felszopásból abban igen...
Sámannus
Talán azzal kéne kezdeni hol bányásszák a lítiumot. Ez az alapja ugyanis az egész tranzakciónak. Ha ugyanis a termálvizek, vagy a köolajszármazékoknál keletkező olajos víz, jogos a félelelem, hogy ez veszélyezteti a környék vízkörforgását. Az ugye Németországban sem sikerült megskubizni ezeknek a takonygerincűeknek. Ha ezt a vizet kontrollálni akarják óriási tárolómedencékre lenne szükség, amely a lakosság félelmét igazolja, hatalmas területre lesz még szükségük és hosszú időre vonják ki a mezőgazdaságból.
A csüngőhasúak minden kontrollt elvesztettek a cselekedeteik felett. Nagy a valószínűsége, hogy a kádárrendeszer után orbán trágyadombja sokkal nagyobb lesz az utókornak. Én abban látom orbán rendszerének a bukását, hogy nem csak az országnak, hanem az emberiségnek is mérhetetlen károkat okoz ez az őrült. Amint látható a külföldi kapcsolatrai mind az őt eltartó közösség rovására teszi. Nincs más eszköze az Uniónak sem mint ennek a szemét rendszernek az eltakarítása, Bármilyen eszközuzel!
jáger laszló
Debrecenbe máris telepítik a monitoring rendszer
Ennek eklatáns példánya a bohárféle kapu amely máris detektálta hogy a akku gyártás környezetbarát!!!
Ezek után én máris +vagyok nyugtalanodva!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Ennek a jó embernek milyen végzettsége van? Ért az akku gyártáshoz? Vagy csak híthű fideszes, és azt mond, amiért megfizetik!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: A magát ripoternek nevező Bohár Danika is gondolom egy a sok, az újságírást nem tanult, de azt űző fidesznyik senkik seregéből, akiknek semmi önálló gondolatuk nincs, azt szajkózzák hazugságok árán is, amit gazdájuk kiad nekik, őnálló értelmes gondolatuk nincs, mert arra alkalmatlanok. A világ legjobb csapatát onnan lehet egyértelműen felismerni, hogy ezt magáról bizonygatja. Dugnak is? Megafonba? Hát az k*rvaperverzlenne.”Lyááááály”, ezt már képzelni is „fályt”. Déjà vu érzésem van, az előző rendszer párttitkárai voltak ilyenek, akik még abban is hittek amit nem értettek.
NKF
Érdekes,a német zöldeknek megfelel! A magyar zöldfülűeknek nem!
Ha eltasította volna a komány a beruházást akkor meg azért vernék a nyálukat!
Dr. Proktor
@NKF: A különbség az amit fent már megírtam de vagy nem olvastad vagy nem értetted meg, hogy a németek keményen betartatják azt amit nálunk keményen elnéznek!
Németországban pl. az Illatos úti méregtelepet már régen felszámolták volna, itthon észre sem veszik...
Eladott Ország
A fideszes alapműködése, hogy eljátsza a hülyét, aztán úgy marad. Bohár Danika a gravitációról sem hallott, ha feldobja a szart és nem áll arrébb, a fejére fog esni. Ő az Orbán seggéből kandikáló senki. A gravitáció csak libcsy' ármány, ők már rég legyőzték! Dajcstompika biztos! Egyre durvábban ütközik ki a fideszes kontraszelekció. Bohár NERtárs nem csak ostoba seggnyaló, de szorgalmas is. Amikor a hülye kis ficsur elkezd arcoskodni, majd a mondat felénél rádöbben, hogy ő a „hüJe”. Danika, ezért kellenek a tanárok, hogy ne ilyen büdös bunkók legyenek a gyerekeinkből! Bohár köcsög, naponta igazolja, hogy bizony súlyos tanárhiány van. És ez az ürülék az adófizetőkből él. És milyen jól.
Eladott Ország
@NKF: ma, 09:29 ♣ "Hétszer többet termelne, háromszor nagyobb lenne, és három és félszer annyian dolgoznának a CATL kínai cég Debrecenbe tervezett gyárában, mint a németországiban – mondta Faluvégi Balázs, a társadalom és környezettudatos befektetések szakértője. Hozzátette, hogy a magyarországi gyár több szempontból is a világ, Európában pedig egyértelműen a legnagyobb lenne. Bár a magyar kormány rendre arra hivatkozik, hogy a németországi Türingia tartományban a helyiek lelkesen fogadták a gyárat, miközben a Debrecen közelében élők hevesen tiltakoznak, Faluvégi szerint a nagyobb gyár nagyobb kockázatot is jelent. Ugyanis annak ellenére, hogy a német és a magyar határértékek hasonlóak, abban már különbség lehet, hogy ezeket hogyan tartatják be. A gödi Samsung-gyárnál például kiderült, hogy évekig nem mérték rendesen ezeket – tette hozzá."
Térképre tettük Orbán Viktor épülő akkumulátorgyártó nagyhatalmát...
magyarnarancs.hu/gazdasag/terkepre-tettuk-orban-viktor-epulo-akkumulatorgyarto-nagyhatalmat-254332
"A bődületes állami támogatás egyik indokaként felhozott munkahelyek jó részét török, fülöp-szigeteki, vietnámi, indiai munkásokkal töltik fel, nem utolsó sorban azért, hogy az alacsony bérszínvonalat - bruttó 1200-1700 forintos órabér - tartani tudják."
ómió
Pedig az efftársi szabotázsgárda - ha jól megfizették - biztos "résen van"!
namihami
Telik rá a Debrecennek osztogatott alamizsnából! Saját emberüknek osztogatták, egy közbeeső lépcsővel.
Lepényleső
...hogy az adott gyárból ő mennyit látott,lelke rajta,abból,hogy mennyit értett meg...kérdéseket felvet?
Ám a nézőnek csak annyit mutattak mint bárkinek aki odamegy,kívűlről egy fehér falra írt kék szöveget,
semmi egyebet,- s ismerve ezeket,közelebb ő sem mehetett,csak úgy tett mint aki onnan ad képeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.