A Facebookon közvetíti majd beszédét.

Gyurcsány Ferenc készül a kormányzásra, hamarosan jön az évértékelője

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Orbán Viktorhoz hasonlóan a volt miniszterelnök is értékeli majd a 2022-es évet most vasárnap 13.30-tól. 

"Most vasárnap 13:30-tól. Kövessék élőben itt, a Facebookon! A Köztársaság következő kormánya készül feladatára."

- írta Gyurcsány a közösségi oldalán az alábbi videó mellé.

Forrás: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nem a kormányzásra kellene készülni, hiszen a hülyemagyar maffiahívők nem tágítanak O1G-től, még ha beledöglenek is - hanem a maffiózók, a korrupt politikusok elszámoltatására... Nem úgy, mint 2006-ban...
Jozefina
Érdemes lesz majd összehasonlítani OV értékelésével!!! Igaz azt nyilván a krályi csatornák is közvetítik majd!!??
ómió
Hataloméhség-menet nem lesz, efftársak!?
kereső
Nem Gyurcsány készül a kormányzásra-, hanem az árnyékkormány. Akik hiányolják Dobrev Klárát- azok kövessék annak munkáját.
Gyurcsány a 4. Magyar Köztársaság leendő kormányának igyekszik biztositani a tömegbázisát a pártján keresztül.
kereső
@KisTehen: Hülye vagy te ehhez is- te orbán kerálodból indulsz kii. Volt már Gyurcsány kormány- de az nem a "gyurcsány familia" kormánya volt, Sőt- egyetlen családtagja sem gazdagodott meg kormánya alatt, iskola pajtása sem lett az ország legazdagabbja, és nem épitett "hatvan pusztát" rezidenciaként. Nem férne bele a karakterekbe mindaz, amit nem csinált orbánnal ellentétben.
jáger laszló
Jön Feri és Viki évértékelője!!
Meglepetés nem fog érni
Máris tud ,hogy mit fogok hallani
csak ennyi
barátilag
J.L.
rohács1926
Ha egy választó tényleg le akarja váltani a fideszt, akkor a legnagyobb ellenzéki pártra kell szavaznia. Hat egyenlő ellenzéki pártocska (összefogása) kakit sem ér. Ha a Párbeszéd a legnagyobb, akkor arra, ha az LMP, akkor arra. Ha az MSZP (nem kedvelem őket de) akkor arra. Pillanatnyilag a DK támogatottsága nagyjából akkora, mint az összes ellenzéki párté együtt (MI Hazánk nem számít ellenzékinek). És ez nem véletlen, nagyon objektív okai vannak, kezd megjönni az emberek esze, csak túlságosan lassan. Aki a Dk ellen uszít és kizárná a választásból az a fidesz szekértolója. Aki az ellenzékiek közül orbánt és Gyurcsányt egy kalap alá veszi az nagyon hülye.
rokker33
Akkor vége Magyarországnak :( Ez az átkozott félnótás alkoholista szar még jobban tönkreteszi az országot :( Remélem nem hülyék az emberek!!!
Gazella
@KisTehen: legelj marha!! Sz>jjál kevesebb narkót!
Gyurcsány már gazdag volt amikor minielnök lett. S nem szoci, hanem demokrata!!
Libbantölő
Kövessen téged a faszom te nullaszar, retardált hazaáruló ganéj! Talán a bányarém bolgártehén követ egy darabig majd az árnyékszékig.
jesz
Gyurcsány szégyellhetné magát...ne a faszbúkon dumáljon, hanem élőben valahol, ahol kap termet...mi a faszt értékel, amikor semmihez semmi köze?

Ez akar kormányozni? pfff..
verőce21
Már most elmúlt az aktualitása... ami hírt lehetett, már kihúzták a sztoriból.
kereső
@Maccska: Ha ő lopta- akkor lopta széles, parragh, raskó, lezsák, boross péter...mind, aki abban az antalli elfuserált tprivatizációban részt vett. Kérdezem csak- hány év alatt , és mikor került fel tiborcz istván a magyar Forbes top 100-as listájára , miniszterelnöki vejként, az első tizbe?
kereső
@Maccska: Nem terelekp- akkor kérlek, légy szives ide rakni azokat a dokumentumokat, amelyek igazolják az állitásodat. Ennyi(ke). Tudod, aki Á-t mond, mondjon B-t is.
kereső
@KisTehen: Köpönyeget cserélt? Ha, jól rémlik Gyurcsány 2004 óta ugyanazt mondja- demokráciáról, jogállamról, a határon túliak szavazati jogáról, Európáról...etc.
Akkor még mszp-s volt- ja, és vitte magával puch lászlót, szekerest, baja ferencet, leisztingert tüttő katástól. B otka miért is hagyta ott az mszp-t?
kereső
@KisTehen: Nem mellesleg ez a "családi párt"- a biztos szavazók körében áll 20%-on.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.