Elfogadhatatlan, hogy az európai uniós intézmények beleszólási, cenzúrázási, betiltási lehetőséget kapjanak bármely tagállam választási kampányába – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője Brüsszelben, magyar újságíróknak nyilatkozva csütörtökön.

Deutsch Tamás teljesen kiborult, szerinte az EU bele akar szólni a magyar választási kampányba

Fotó: Fidesz/Facebook

Az Európai Parlament csütörtökön, brüsszeli plenáris ülésén szavaz az Európai Bizottság politikai reklámtevékenység átláthatóságáról szóló javaslatáról. Az EP-képviselők szigorítani kívánják a javaslatot, és azt kívánják elérni, hogy például könnyebben lehessen információhoz jutni arról, ki a hirdetés szponzora és mennyit fizettek a hirdetésért, mi a célközönség meghatározásának menete, és hogy a hirdetés mely választásokhoz köthető. A vonatkozó uniós jogszabály a választásokat és népszavazásokat közvetlenül megelőző időszakokra vonatkozóan is további szabályokat állapítana meg.

Deutsch Tamás, a politikai reklámtevékenység átláthatóságáról szóló javaslattal kapcsolatban azt mondta: miközben a brüsszeli korrupció lassan minden uniós intézményt érint, az ügy részleteinek feltárása, a szükséges következtetések levonása helyett a brüsszeli bürokraták olyan jogszabályt akarnak áterőltetni, amely betiltaná a választási kampányok során azt, hogy a brüsszeli korrupcióról beszélni lehessen.

Forrás: mti.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A “más országok belpolitikájába soha bele nem szóló magyar kormány”, - élén Orbánnal, aki az ilyen meg sem történt kísérletek ellen is azonnal vehemensen tiltakozik - az itthoni és a szlovén törvényeket is kijátszva milliárdokkal támogatta a politikai szövetségesét, a Jansa vezette szlovén SDS pártot. Ljubljanában parlamenti vizsgálóbizottság hallgat ki politikusokat - köztük a belügyminisztert is - valamint azokat a volt magyar köztévés vezetőket is, akiken keresztül egyes források szerint nem is 12, hanem 36 millió euró - 13 milliárd forint - ömlött ki a magyar adófizetők zsebéből Orbán haverjainak. Mennyi kellett volna a Lánc hídra? Hat milliárd? Gazdag ez az ország!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/269352648_4640015796090806_3852303150627088212_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=rwbGl3R95VUAX__nTVt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfACFFqF6aOdrxOBGImOYvV26TquNc9W8gb46cjIv6CqQg&oe=63E01D2A
- Kösz a 4 milliárdnyi hitelt a választásra. – Nincs mit. Csak szólj legfeljebb csinálunk újabb különadót, majd megadod ráérsz.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281435149_550925043321121_2548995714244632166_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=cG8mGUbjMgEAX8us0LR&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfABpTXMIIP_5KD8Eqgu_wVMRK6hv76lyX_LoIf-MzPGBg&oe=63DFCF29
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@sunoge: @Nessy: @amortizáltok: @Bélabácsi: @jáger laszló: @Eladott Ország: > csak így símán >> szar hazaáruló brigantik vagytok! a nemzet hulladékai!
Az usa-nató armada takarodjon Európából az Eu. nagyon aljas bandája a börtönbe - akasztásilag >>veletek együtt!
amortizáltok
@Németh István: te meg ennek a vezetője lettél BRIGANTI ÉS TOLVAJ STRICI hogy mi és én is dicsérjelek
drrotf
Tompika!Csak nem beszartál, hogy oda lesz az előny, hogy a pálya nem lejthet annyira mint most, hogy esetleg a 44% az nem biztosít kétharmadot?Ha félsz a változtatástól ,szóljál Viktornak, hogy önként és dalolva önhatalmúlag változtasson úgy ahogy az EU kéri.Nem lesz ez furcsa a számotokra, hiszen az utóbbi időben ahogy Navracsics mondta, mindenben eleget teszünk az EU kérésének!Ahhoz vagyunk szokva, hogy egy kicsit akadékoskodunk, de azután teljesen beadjuk a derekunkat!Úgy csinálunk mint a "szűz "lány , egy kicsit kéretjük magunkat, de azután mindent bele, olyant is elfogadunk ami még gondolatban sem merült fel!
Németh István
AKI a jelen kormány és a vezetői nemzetvédő tevékenységével szemben kritizál, bírál, az elöször nézze meg> mekkora károkat okoz a kormányzati munka gátlásaival, a betartásokkal, az un. ellentüntetésekel azok elhárítási költségeivel az alapvető nemzetbiztonság kialakításának gátlásával, ÉS a HAZAÁRULÁSOKKAL, az Eu. szemét betartásaival!
AZTÁN mindegyikőtöknek az akkumulátoros büdös rohadt kurva anyját - mert a gyár létesítését is gátolni akarjátok - hogy rohadjatok meg - gondolkozni nem tudó tehénfosba lubickoló kukacok!
De a lényeg >> hogy a mocskos usa-nató takaradjon ki Európából, az EU. vezetése meg a börtönbe - akasztásilag! >> az usa nagykövete dögöljön meg szifilízben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.