Szerdán tette közzé a Külgazdasági és Külügyminisztérium azt a jogszabálytervezetet, amely kivonja a nemzetgazdasági célból kiemelt beruházásokat a területrendezési terv hatálya alól. A szabályozást a már folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni kell, két elemet pedig külön kiemelnek: az iváncsai és a debreceni akkumulátorgyár-építési projekteket. A kormány honlapján társadalmi egyeztetésre bocsátotta a Külgazdasági és Külügyminisztérium egyes beruházásokkal összefüggő hatósági ügyek kormányrendeletek módosítását, amely az egyes nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ipari parki, illetve víziközmű-beruházásokra vonatkozóan egy általánosan alkalmazandó területrendezési szabályozást vezet be. A tervezett jogszabály egyértelmű lazítást jelent a hatósági ügyek esetében, pedig maga a nemzetgazdasági célú kiemelt jelentőség kormányz

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Most már csak az nem látja, aki nem akarja, mennyire a lakosság, a ˝magyar emberek˝ érdekeit védi a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
balos
@lusta: A 97% az bizony a több-seggi kurmányt tolja MINDEN áron!Hol vagy Gábor Áron?
csak úgy....
@KisTehen: még az 0rbánnál is? ezt a mostani nyomort is a libsik okozták mert 13 éve ök kormányoznak 2/3 al?
drrotf
A kormány a népszavazás helyett inkább a hatalom eszközével dönti el a kérdést, hogy senki ne szóljon abba bele, hogy ő hol mit akar beruházni!Nincs ideje a "fijúknak " elmagyarázni az embereknek, hogy ő" jót "akar, csak a" buta emberek" nem akarnak hinni. Ők nem fejlődni , fejleszteni akarnak, hanem szegényebben de tiszta környezetben akarnak sokáig éln s ezért azután elvonja a kérdést az emberektől, s magára vállalja a felelősséget, amit soha nem vállalt fel ha később kiderült hogy rossz döntést hozott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.