Azóta sem jutott eszébe semmilyen frappáns válasz.

Szijjártó olyan üzenetet kapott az amerikai nagykövettől, hogy azt nem teszi zsebreSzijjártó Péter/Facebook

Ahogyan mi is megírtuk, Szijjártó ma igencsak odaszólt az amerikai nagykövetnek.

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetének nyilatkozataival kapcsolatban azt tudom mondani, érdektelen, teljes mérték érdektelen, hogy mit gondol ő vagy bármely más nagykövet a magyarországi belpolitikai folyamatokról, mert semmi köze nincsen hozzá

– mondta, miután David Pressman a Politiconak azt nyilatkozta: a magyar kormány tagjai gyakran beszélnek a béke előmozdításáról, de az uniós szankciók ellenzésétől kezdve az orosz “tűzszüneti” javaslatokig továbbra is a Putyin által hangoztatott nézeteket hangoztatják.

Erre megérkezett az amerikai nagykövet pikírt válasza is, amit a 444.hu vett észre.

Minden tisztelettel, de Oroszország azon kísérletét, hogy egyoldalúan átrajzolja Európa határait, nem tartjuk csupán »magyarországi belpolitikai fejleménynek«

– írta Twitterén David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. A diplomata Szijjártó Péter szavaira reagált, amelyet Kovács Zoltán osztott meg a közösségi oldalon.

Forrás: 444.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Helyre tették ezt a kis férget hehehehe ez a csúcsfej nem diplomata hanem egy kis farok nélküli hörcsög
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Na fentiek; vllogatás nélkül és őrűlt finoman! > ti egyértelműen amagyar nemzet ellenségei vagytok, EZ TÉNY! ti egyértelműen a magyar polgárok érdekeivel szemben mentek és rosszindulattal viseltettek > de ezen közben magatokkal is, amíg itt rontjátok e hazábana levegőt! EZ TÉNY! Egyéretlmű tehát, hogy a nemzet vezetésének alázásával járó megnyilvá-nulásaitok, a nemzetlellensségetek, a sorozatos aljas betartásaitok a főnökeitekkel együtt, amelyet külföldi pénzekkel jutalmaznak részetekre EGYÉRTELMŰ HAZAÁRULÁS!
A fentiek okán mint moslékokkal, aljas szarkukacokkal, elfajzott génkezelt spermahulladékokal
nem-hogy vitakozni, de kokettálni sem lehet!
A lényeg viszont továbbra is > az usa-nató armada a szemét mocskos banda takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Az usa Magyarországi nagyküvete meg a biden fia buzi faszára pattanjon, a soros valagával szertkezzen pörgő nyelvcsapásokkal! És rohadjon meg!
szegfue
@Pegero: tegnap 21:09 Szerintem meg pont ide illet! U.is, nem lehet simán elmenni egy másik ember/ország mellett, ha az illető bajban van... tehát nem lehetünk annyira önzők. El sem tudom képzelni: mit tennék, ha az oroszokhoz hasonló "hadgyakorlatot", vagy mifenét tartana bármelyik szomszédos ország M.o-n... egyszerüen maga a tény is szörnyü... legalábbis nekem.
Sámannus
@Németh István: Látom, magadra borítottad a bilit, ls nem bírsz kimászni alóla.
Az ilyen agyhalottaknak sikerül éppen elérni, hogy kényszerzubbonyba bujtassonakbenneteket.
Nékem sok évtizedes tapasztalatom van a vegyiüzemek működtetésével kapcsolatosan. Annyit tudok csak a mai állapotokhoz hozzát6enni, ha egy ilyen környezeti ártalmakkal állunk szemben, a szabályokat szigorítani kell és nem megszüntetni.Az indok nagyon egyszerű, nem csak a lakosságot kell védeni, hanem esetünkben az üzemeltetőket is. Nem is egy olyan tragédia történt ilyen esetekben, hogy még zsírpacni sem maradt néhány munkaterületen. Németh István te egy kibaszott állat idióta barma vagy a családodnak. Női felmenődnek értékes örökítőanyag gyüjteménye lehet, kár hogy a leghitványabbat sikerült kiválasztania. Nem félresikerült vagy, hanem selejt minden atomoddal.
Németh István
@Sámannus: miután megszólíttattam egy tudományos alapon leledző nagyfejű, nyilván marxistából kivállóra vizsgázott balliberális zsidó bérenc által, a következőről tájékoztatlak!> az eredeti téma nem a vegyi üzem volt, azán olvasd el a címét a cikknek amit a propeller technika feltett!
Ha meg a vegyi üzemről akarsz vitázni hívj segítságet - d ez esetben is szakágit, pl, az akkumulátorgyártás témában ismerőst! De ha netán a nukleáris témát feszegeted akkor az ehhez a témához értőt aki azt is tudja, hogy adott esetben mi a legbiztonságosabb lehetséges védelmi eszköz! Azon túl, hogyha abszolút bitonságban akarunk lenni akkor bizony vissza kell menni az Ádám-Éva időszakra stb.
Mivel egy tudálékos seggfej vagy nem fárasztom magam! Az emésztőkéd kihat minden porci-kádra - megpusztúlsz te magadtól is!
A lényeg az emberiség érdeke, hogy az usa-nató aljas moslék armada húzzon el Európából, az eu vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
A Szíjjártót meg nem kell félteni neki egy személyben ötszörösen több esze van mint az ideküldött biden fia faszán élő buzi állatnak meg a soros nagyon undormány zsidó herének äkit a zsidók is utálnak mint a szart!
A többit meg tudjátok! Az usa-nató takarodjon Európából - a moslék nagykövetével, az Eu, vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
TASzSz
@vacsi: Hagyd! Idióta! Nézd meg a FACEBOOK oldalát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.