Azóta sem jutott eszébe semmilyen frappáns válasz.

Szijjártó olyan üzenetet kapott az amerikai nagykövettől, hogy azt nem teszi zsebreSzijjártó Péter/Facebook

Ahogyan mi is megírtuk, Szijjártó ma igencsak odaszólt az amerikai nagykövetnek.

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetének nyilatkozataival kapcsolatban azt tudom mondani, érdektelen, teljes mérték érdektelen, hogy mit gondol ő vagy bármely más nagykövet a magyarországi belpolitikai folyamatokról, mert semmi köze nincsen hozzá

– mondta, miután David Pressman a Politiconak azt nyilatkozta: a magyar kormány tagjai gyakran beszélnek a béke előmozdításáról, de az uniós szankciók ellenzésétől kezdve az orosz “tűzszüneti” javaslatokig továbbra is a Putyin által hangoztatott nézeteket hangoztatják.

Erre megérkezett az amerikai nagykövet pikírt válasza is, amit a 444.hu vett észre.

Minden tisztelettel, de Oroszország azon kísérletét, hogy egyoldalúan átrajzolja Európa határait, nem tartjuk csupán »magyarországi belpolitikai fejleménynek«

– írta Twitterén David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. A diplomata Szijjártó Péter szavaira reagált, amelyet Kovács Zoltán osztott meg a közösségi oldalon.

Forrás: 444.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Helyre tették ezt a kis férget hehehehe ez a csúcsfej nem diplomata hanem egy kis farok nélküli hörcsög
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Helyre tették ezt a kis férget hehehehe ez a csúcsfej nem diplomata hanem egy kis farok nélküli hörcsög
Qqberci
@gina: Nem teszi zsebre, pedig igen mély zsebe van...
Alfa
szijjas egy igazi korrupt faszfej, orosz kém, az EU elárulója, magyarok kiárusítója , egy gerinctelen bélféreg
Alfa
mint minden kecskebaszó fidesz-ner narkós-pedofil szektás
Néro2
Ribancarcú O4iG a várbéli desznyó Papagáj Pitikéje felvette a harci módját. Belügy beavatkozás belügy beavatkozás...
A Lavór nevű tartótisztjének miért is nem kántálja ?
Mondjuk te szerencsétlen fidióta Pitike a ki legyen az USA elnőke pofázásotok vagy Le Penna milliárdos választási kölcsöne stb stb stb az mi a részetekről te fax ?
Jut eszembe megadta már ? Mi van a 300 MILIÁRDOS Peti pumpáiddal a jó huha tolvaj anyátokat már visszakerült a kasszába ?
Peller Anikó
@Sikari: Tkp kinek akarsz te itt imponálni a hülyeségeiddel te szerencsétlen román seggfej?

Mert mi itt mindannyian utálunk téged a nikkjeiddel együtt. Nem tudom az a néhány faszfej aki nem te vagy, az szeret -e téged, bár azt is kétlem. Ők is csak dolgoznak a kicsi pénzért. Megélhetési aljas padkányok vagytok bringás rizikó förgeteg.
Borsó
@Peller Anikó: Az a baj, hogy még csak nem is pénzért, vagy meggyőződésből vergődnek itt a legtöbben, kivéve egyet. A többiek csak úgy ok nélkül, unaloműzésből, némi figyelmet koldulva mennek mindig szembe a forgalommal. Tudom, néha kissé nehéz őket ignorálni, de mint a hisztis kölyköknél, náluk is ez a hosszútávon legcélravezetőbb viselkedés. Ha nincs közönség, egy idő után elmegy máshova szerepelni.
Nessy
@Pegero: Putyin agresszív támadása, miután nem minket támadott meg, nem magyar belügy, hanem külpolitika! Ebben való állásfoglalásáról a magyar kormánynak, beszélt a nagykövet!
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 19:19
Őrvezetőkém, neked meg jogodban áll tájékozódni illetve "égetni magad".
"Amikor Putyin úgy döntött, hogy megszállja Ukrajnát, az amerikai nagykövetség egy kirendelt irodát hozott létre a határ közelében, hogy jobban nyomon követhessük a helyzetet. A csapatomnak lehetősége nyílt első kézből látni, hogy az említettekhez hasonló szervezetek milyen jó munkát végeznek. És nem csak a segélyszervezetek."
Ezekről van szó: civil szervezetek, mint a Menedék Egyesület, a Cordelia Alapítvány, a Romaversitas Alapítvány vagy a Magyar Helsinki Bizottság
"Nem sokkal azután, hogy szeptemberben Magyarországra érkeztem, ellátogattam az ukrán határ közelében található Záhonyba."
hu.usembassy.gov/hu/news-ambassador-pressmans-thanksgiving-remarks/
Lepényleső
Összevethető a két gondolat,- az egyik lehet becsületsüllyesztőben egy kétes krapek,
- a másik egy cizellált iróniával élő nyugodt lélek?
Terminátor
@Pegero: Ha egy nőt megtámadnak az utcán te nem segítenél, mert nem a te dolgod.
Valóban ez belügy?
Granulálok!
Nessy
@Pegero: Tudom, Ukrajna tegye fel a kezeit, és tegyen hűség esküt Putyinnak! A Krimet szó nélkül nézte a világ, és jött Ukrajna! Ki lesz a következő a "Nagy Orosz birodalom álom" megvalósításában?
Sámannus
ÍÍÍÍÍÍÍÍgen petyus rajzolni tanul Moszkvában. Csak ezeket a rajzokat vérrel írják petya, te taknyod kevés ehhez.
Nessy
@Pegero: Köszönöm! Volt szerencsém 45-ben gyerekként találkozni az orosz katonákkal, miközben fegyvert fogtak a három gyerekre és a pár idős nőre! Különösen emlékezetes, amikor szüksége volt a pici gyerek fülbevalómra, majdnem a fülemmel együtt vitte el, nem győzte kivárni, hogy nagymamám kikapcsolja!
csak úgy....
@Őrnagy: eddíg azt hittem,hogy te csak egy szimpla hülye, közben itt kiderült, hogy te egy komplett idióta! :) honnan bányásztál elö ennyi szart, csak nem a fejedböl?!
Peller Anikó
@Órnagy: 21:58, "a Ruszkizás egy súlyos tévedés!"

Ahha, a tévedés itt te magad vagy. Akkoriban oroszország különböző népek kotyvaléka volt, szigorú orosz vezetéssel. Az ukránok nem maguktól jöttek, hanem az orosz cárevics atyuska, a sztalin hadvezetésével és az ő parancsára történt minden. Akkoriban felszabadítóknak minősültek, mert vitán felül ők zavarták ki a hitleri örjöngő csapatokat a hazájukból. Persze nyugati és kifejezetten amerikai segítség nélkül sehol sem lettek volna, bár a felszabadításhoz hitler megalomániája is kellett, aki nem számolt az orosz téllel.

Az, hogy az orosz csapatok miket tettek az jótékonyan feledésbe merült, nem voltak úriemberek, ahogy most sem azok.

Próbálod az ukránokra kenni a szart, de nem. Az orosz birodalom sosem tisztelte az embert, számolatlanul gyilkolták a sajátjaikat háborúban és anélkül, lásd a többszáz gulág tábort például, vagy sztalin tisztogatásait.
csak úgy....
@Őrnagy: te egy gumiszoba várományos! :)
Peller Anikó
@Pagero: 20:46, Akik fegyverrel látják el az oroszokat, azok a háborút szítják és emiatt eszkalálódik az Orosz-Ukrán háború. Például Irán. Vagy ez ööö már nem igaz?
jáger laszló
Sz,pötyi fölöslegesen került politikai vitába az amerikai nagykövettel
Ebből semmi esetre sem jöhet ki jól
Megjegyzem
Magának kereste a bajt!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Gazella
Ezzrl csak azt fogják elérni, hogy Magyarország határai fognak eltünni.
justhpeter
Hagyni kell a birka Tarajost a külügyi akolban tovább toporzékolni, hadd játszon olyat is hogy ő is "valaki".
vacsi
@gina: Helyre tették?! Már megbocsáss, de Szíjjártó tette helyre - nagyon helyesen - ezt a felfuvalkodott hólyagot!
Azt azért megkérdem, hogy Amerikának mi köze Európa határaihoz?!
szegfue
@Pegero: tegnap 21:36 Bár nem Aesopus irta, hanem @Terminátor... azért kár, hogy nem értetted, vagy talán nem akartad megérteni:((
Sámannus
@vacsi: Látom vacsi hogy még nem olvastál történelem könyvet, ezért nem érted mi történik Európában.
A nagykövet annélkül igazította helyre a kopasznyakút, hogy vele vitatkozna.
A pofáját alapállásba helyezte.
Nem láttál temetőket sem ahol katonasírok vannak. Ebből arra következtetek, hogy te csak világolsz és gőzöd nincs róla mit beszélsz. Szóval az USA nem takonygerincű mint "mi matyarok" akik putyinnak tálcán kínálja javainkat, hogy megvédjék a bűnözőinket a felelősségrevonástól.
Amerika nem önszántából vett részt világkonfliktusokban, és azért van Európában, mert szükség van rájuk. Ez akkor is igaz, ha a csüngőhasú mást gondol. Európa olyan szeglete a világnak, ahol a népek oly mértékben keveredtek, hogy nincs ember aki meg tudná mondani kik az elődei. Ilyen alapon bárhol, bármikor ki lehet egy konfliktust robbantani. Általában az ilyen konfliktusok az USA-t is érintik, és ők komolyan veszik a történelemkönyveiket. Szórakoztató amikor olyanok értetlenkednek akik az oroszlán bajszát húzgálják, és csak kétes kalandorokkal üzletelnek. akik legalját képviselik a civilizációnak. A "belügyeink" általában ilyesmit jelentenek. A belügyeinket ezek a "matyarok" leszarják, ezért kapod a krumplit, hogy ne truddj semmit.
Németh István
@gina: nagyon hülye büdös vaginájú luvnya;@sgl: te nagyon hülye tudod, hogy miért??? a büdös kurva anyádat- tájékozódj!>@Sámannus: @szegfue: @vacsi: @Őrnagy: @justhpeter: mint ócska nemzetellenségek, szar hazaáruló nímandok, aljas gazemberek mi a nemes nemzetes kurva anyátokba nem takarodtok a büdös picsába az országból! Mi a büdös kurva anyátoknak szívjátok itt a levegőt!?
Ti képezitek a gátját, hogy az usa-nató szemét armada meg az aljas buzi állat, a tripperes otvaros agyú állat még nem takarodott ki a hazánkból, és Európából!! Ilyenek miatt van még és fungál az Eu. elnöksége, vezetése, holott már régen fel kellet volna akasztani őket! A moslék szar rohadt nemzetgyilkosokat, korrupt gazembereket!
NKF
Pont egy buznyákot küldtek a nyakunkra!Egy nagykövetnek nem szabad beavatkozni
az adott ország belügyeibe!Kussoljon a buznyák!
TASzSz
Akkor hogy hangzott el pontosan?

Európa térképének újrarajzolását nem tartják Magyarország belpolitikájának?

vagy

... az, hogy Oroszország átrajzolná Európa határait, nem magyar belügy?

NEM MINDEGY!
vacsi
@Sámannus: Én pont fordítva látom...
sunoge
@Őrnagy: Az ukrán alakulatok a szovjet hadsereg részei voltak akkoriban. Nyugodtan lehet oroszozni. ты понимаешь, придурок?
Németh István
@gina: @sunoge: @KisTehen: @vacsi: @Őrnagy: @TASzSz: >> az aki a magyar országvezetés háború ellenes politoikáját és megnyilvánulásait kritizálja, kifogásolja > az sziveskejen a mocskos büdös kurva annyjával és a baszott hülye csaldjával eltakarodni az országból! Ez moslékok!!> rátok vonatkozik meg a családotokra és mindazon aljas tróger élőlényre a közeletekben akik a háború mellett állnak! Akik, nem vagytok képesek felfogni, hogy az aljas Eu kiárusította Európát, nem vagytok képesek felfogni, hogy míg az ukránterületen harc folyik az usa részről hatalmi harc az infrasruktúra, a termelő földek megszerzéséért, addig itt Európa szerte a nató csapatok be-felvonulása történik!! észre sem veszitek, hogy keményebb diktatúra van kibontakozóban mint volt egykoron a SzU. politikai diktatúrája alatt! Állatok nem veszitek észre, hogy lassan szöcs-ke és csontgiliszta pötrköltet zabálat velünk az Eu. mert valakik megtermelik ezeket és az egy kiválló üzlet?? ÁLLat kretén barmok képtelenek vagytok gondolkozni a hállószaobátokba is előjön az usa-eu diktátum és előírja, hogy mikor baszhatod szájba a szomszédodat, mert gyereket nem csinálhatsz - állat barmok gender-génkezelt agynélküli szörnyek!!
Ezért KELL az usa-nató armada és a magyar usa nagykövet valagát kibaszni egyrész az országunkból másrész egész Európából, és az Eu. veztést likvidálni! Szar hazaáruló moslékok értitek???
Béla333
Na a tökfej futsal miniszterünknek végre valaki elmondta, hogy mekkora bunkó! És hazaáruló!
jáger laszló
Quod licet lovi,non licet bovi
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Nem tartjátok, Pressman efftárs!? De, akkor, miért provokáltattátok ki!?
Gyurka80
@gina: Presmann szerint csak az usa-nak lehet átrajzolni európa határai!
vacsi
@Németh István: Ha sokkal finomabban is, de én is ezt mondtam - mi a gond vele?
Németh István
Na fentiek; vllogatás nélkül és őrűlt finoman! > ti egyértelműen amagyar nemzet ellenségei vagytok, EZ TÉNY! ti egyértelműen a magyar polgárok érdekeivel szemben mentek és rosszindulattal viseltettek > de ezen közben magatokkal is, amíg itt rontjátok e hazábana levegőt! EZ TÉNY! Egyéretlmű tehát, hogy a nemzet vezetésének alázásával járó megnyilvá-nulásaitok, a nemzetlellensségetek, a sorozatos aljas betartásaitok a főnökeitekkel együtt, amelyet külföldi pénzekkel jutalmaznak részetekre EGYÉRTELMŰ HAZAÁRULÁS!
A fentiek okán mint moslékokkal, aljas szarkukacokkal, elfajzott génkezelt spermahulladékokal
nem-hogy vitakozni, de kokettálni sem lehet!
A lényeg viszont továbbra is > az usa-nató armada a szemét mocskos banda takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Az usa Magyarországi nagyküvete meg a biden fia buzi faszára pattanjon, a soros valagával szertkezzen pörgő nyelvcsapásokkal! És rohadjon meg!
szegfue
@Pegero: tegnap 21:09 Szerintem meg pont ide illet! U.is, nem lehet simán elmenni egy másik ember/ország mellett, ha az illető bajban van... tehát nem lehetünk annyira önzők. El sem tudom képzelni: mit tennék, ha az oroszokhoz hasonló "hadgyakorlatot", vagy mifenét tartana bármelyik szomszédos ország M.o-n... egyszerüen maga a tény is szörnyü... legalábbis nekem.
Sámannus
@Németh István: Látom, magadra borítottad a bilit, ls nem bírsz kimászni alóla.
Az ilyen agyhalottaknak sikerül éppen elérni, hogy kényszerzubbonyba bujtassonakbenneteket.
Nékem sok évtizedes tapasztalatom van a vegyiüzemek működtetésével kapcsolatosan. Annyit tudok csak a mai állapotokhoz hozzát6enni, ha egy ilyen környezeti ártalmakkal állunk szemben, a szabályokat szigorítani kell és nem megszüntetni.Az indok nagyon egyszerű, nem csak a lakosságot kell védeni, hanem esetünkben az üzemeltetőket is. Nem is egy olyan tragédia történt ilyen esetekben, hogy még zsírpacni sem maradt néhány munkaterületen. Németh István te egy kibaszott állat idióta barma vagy a családodnak. Női felmenődnek értékes örökítőanyag gyüjteménye lehet, kár hogy a leghitványabbat sikerült kiválasztania. Nem félresikerült vagy, hanem selejt minden atomoddal.
Németh István
@Sámannus: miután megszólíttattam egy tudományos alapon leledző nagyfejű, nyilván marxistából kivállóra vizsgázott balliberális zsidó bérenc által, a következőről tájékoztatlak!> az eredeti téma nem a vegyi üzem volt, azán olvasd el a címét a cikknek amit a propeller technika feltett!
Ha meg a vegyi üzemről akarsz vitázni hívj segítságet - d ez esetben is szakágit, pl, az akkumulátorgyártás témában ismerőst! De ha netán a nukleáris témát feszegeted akkor az ehhez a témához értőt aki azt is tudja, hogy adott esetben mi a legbiztonságosabb lehetséges védelmi eszköz! Azon túl, hogyha abszolút bitonságban akarunk lenni akkor bizony vissza kell menni az Ádám-Éva időszakra stb.
Mivel egy tudálékos seggfej vagy nem fárasztom magam! Az emésztőkéd kihat minden porci-kádra - megpusztúlsz te magadtól is!
A lényeg az emberiség érdeke, hogy az usa-nató aljas moslék armada húzzon el Európából, az eu vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
A Szíjjártót meg nem kell félteni neki egy személyben ötszörösen több esze van mint az ideküldött biden fia faszán élő buzi állatnak meg a soros nagyon undormány zsidó herének äkit a zsidók is utálnak mint a szart!
A többit meg tudjátok! Az usa-nató takarodjon Európából - a moslék nagykövetével, az Eu, vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
TASzSz
@vacsi: Hagyd! Idióta! Nézd meg a FACEBOOK oldalát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.