Azóta sem jutott eszébe semmilyen frappáns válasz.

Szijjártó olyan üzenetet kapott az amerikai nagykövettől, hogy azt nem teszi zsebreSzijjártó Péter/Facebook

Ahogyan mi is megírtuk, Szijjártó ma igencsak odaszólt az amerikai nagykövetnek.

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetének nyilatkozataival kapcsolatban azt tudom mondani, érdektelen, teljes mérték érdektelen, hogy mit gondol ő vagy bármely más nagykövet a magyarországi belpolitikai folyamatokról, mert semmi köze nincsen hozzá

– mondta, miután David Pressman a Politiconak azt nyilatkozta: a magyar kormány tagjai gyakran beszélnek a béke előmozdításáról, de az uniós szankciók ellenzésétől kezdve az orosz “tűzszüneti” javaslatokig továbbra is a Putyin által hangoztatott nézeteket hangoztatják.

Erre megérkezett az amerikai nagykövet pikírt válasza is, amit a 444.hu vett észre.

Minden tisztelettel, de Oroszország azon kísérletét, hogy egyoldalúan átrajzolja Európa határait, nem tartjuk csupán »magyarországi belpolitikai fejleménynek«

– írta Twitterén David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. A diplomata Szijjártó Péter szavaira reagált, amelyet Kovács Zoltán osztott meg a közösségi oldalon.

Forrás: 444.hu

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Helyre tették ezt a kis férget hehehehe ez a csúcsfej nem diplomata hanem egy kis farok nélküli hörcsög
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Helyre tették ezt a kis férget hehehehe ez a csúcsfej nem diplomata hanem egy kis farok nélküli hörcsög
Qqberci
@gina: Nem teszi zsebre, pedig igen mély zsebe van...
Őrnagy
David Pressman-nek joga van ellátogatni az Orosz-Ukrán frontra, és megakadályozni ami nem tetszik neki.
Alfa
szijjas egy igazi korrupt faszfej, orosz kém, az EU elárulója, magyarok kiárusítója , egy gerinctelen bélféreg
Alfa
mint minden kecskebaszó fidesz-ner narkós-pedofil szektás
Néro2
Ribancarcú O4iG a várbéli desznyó Papagáj Pitikéje felvette a harci módját. Belügy beavatkozás belügy beavatkozás...
A Lavór nevű tartótisztjének miért is nem kántálja ?
Mondjuk te szerencsétlen fidióta Pitike a ki legyen az USA elnőke pofázásotok vagy Le Penna milliárdos választási kölcsöne stb stb stb az mi a részetekről te fax ?
Jut eszembe megadta már ? Mi van a 300 MILIÁRDOS Peti pumpáiddal a jó huha tolvaj anyátokat már visszakerült a kasszába ?
Shikari
Szíjjártó csúnyán bealázta ezt a kis visszavágni és képtelen provokatőrt! :-))))))))))))))
Peller Anikó
@Sikari: Tkp kinek akarsz te itt imponálni a hülyeségeiddel te szerencsétlen román seggfej?

Mert mi itt mindannyian utálunk téged a nikkjeiddel együtt. Nem tudom az a néhány faszfej aki nem te vagy, az szeret -e téged, bár azt is kétlem. Ők is csak dolgoznak a kicsi pénzért. Megélhetési aljas padkányok vagytok bringás rizikó förgeteg.
m73
@Őrnagy: neked meg jogod van baromnak lenni:-)
m73
@Shikari: magadat alázod te szerencsétlen büdös bunkó:-) még annyi eszed sincs hogy észre vedd te analfabéta buzeráns:-)
Borsó
@Peller Anikó: Az a baj, hogy még csak nem is pénzért, vagy meggyőződésből vergődnek itt a legtöbben, kivéve egyet. A többiek csak úgy ok nélkül, unaloműzésből, némi figyelmet koldulva mennek mindig szembe a forgalommal. Tudom, néha kissé nehéz őket ignorálni, de mint a hisztis kölyköknél, náluk is ez a hosszútávon legcélravezetőbb viselkedés. Ha nincs közönség, egy idő után elmegy máshova szerepelni.
Pegero
Valóban érdektelen, hogy mit gondol David Pressman, vagy bármely más nagykövet a magyarországi belpolitikai folyamatokról, mert semmi köze nincsen hozzá!
m73
@Pegero: minket sem érdekel hogy te mit ugatsz itt:-)
Nessy
@Pegero: Putyin agresszív támadása, miután nem minket támadott meg, nem magyar belügy, hanem külpolitika! Ebben való állásfoglalásáról a magyar kormánynak, beszélt a nagykövet!
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 19:19
Őrvezetőkém, neked meg jogodban áll tájékozódni illetve "égetni magad".
"Amikor Putyin úgy döntött, hogy megszállja Ukrajnát, az amerikai nagykövetség egy kirendelt irodát hozott létre a határ közelében, hogy jobban nyomon követhessük a helyzetet. A csapatomnak lehetősége nyílt első kézből látni, hogy az említettekhez hasonló szervezetek milyen jó munkát végeznek. És nem csak a segélyszervezetek."
Ezekről van szó: civil szervezetek, mint a Menedék Egyesület, a Cordelia Alapítvány, a Romaversitas Alapítvány vagy a Magyar Helsinki Bizottság
"Nem sokkal azután, hogy szeptemberben Magyarországra érkeztem, ellátogattam az ukrán határ közelében található Záhonyba."
hu.usembassy.gov/hu/news-ambassador-pressmans-thanksgiving-remarks/
Pegero
@Nessy: Magyarország békét akar és nem háborút! Azt hiszem ezzel egyetértesz?! Akik fegyverrel látják el Ukrajnát, azok a háborút szítják és emiatt eszkalálódik az Orosz-Ukrán háború. Ez valóban nem belügy! Valakiknek érdeke, hogy ne csituljanak a fegyverek.
A fegyvergyártás is a nagy üzletek közé tartozik! Ha a dolgok rosszul alakulnak, annak szörnyen rossz vége lehet. Ez egy szörnyű háború Ukrajnában. Olyan háború, amely a NATO és Oroszország közötti háborúvá fajulhat, az pedig egyenlő lenne a harmadik világháborúval.
Lepényleső
Összevethető a két gondolat,- az egyik lehet becsületsüllyesztőben egy kétes krapek,
- a másik egy cizellált iróniával élő nyugodt lélek?
Shikari
Hablatyol a libsi csürhe és minden kukorékolásra hangosan sziszegnek és tekeregnek!
Gusztustalan àllat a libsi és okádék, de egyik se magyar! Mi magyarok az ilyen szarokat nem tűrjük meg.
Terminátor
@Pegero: Ha egy nőt megtámadnak az utcán te nem segítenél, mert nem a te dolgod.
Valóban ez belügy?
Granulálok!
Nessy
@Pegero: Tudom, Ukrajna tegye fel a kezeit, és tegyen hűség esküt Putyinnak! A Krimet szó nélkül nézte a világ, és jött Ukrajna! Ki lesz a következő a "Nagy Orosz birodalom álom" megvalósításában?
Sámannus
ÍÍÍÍÍÍÍÍgen petyus rajzolni tanul Moszkvában. Csak ezeket a rajzokat vérrel írják petya, te taknyod kevés ehhez.
Pegero
@Nessy: Azt hiszem Ukrajna anélkül, hogy megfelelne az EU tagság feltételeinek ((lád: kisebbség ellehetetlenítésére hozott törvények) NATO és EU tagország akar lenni és ezt támogatja az USA is! Ezt nem veszi be Putyin gyomra! Egyébként nem kell alábecsülni az orosz haderőket, van ott elég muníció!
Őrnagy
Kehet itt csűrni, csavarni agresszorozni, Putyinozni, Orbánozni, de ez mind hazugság. A lényeg, hogy ki kavarja igazából a szart!
George Friedman USA geopolitikai szakértő már a 2015 évi Chicagoi előadásában:
www.youtube.com/watch?v=IuIoB--Al-I
Az USA geopolitikai érdeke Európa gazdaságát elvágni az Orosz nyersanyagoktól és energiahordozóktól!
Hazudhat itt bárki bármit, a háború emiatt van, miközben a helyzetet kihasználva néhány USA spekuláns kicsalta az Ukrán náciktól a fekete földjeik 30%-át, meg a kulcsfontosságú termelő üzemeiket, és ezeknek a spekulánsoknak anyagi érdekük, hogy ezek ne kerüljenek Oroszország kezébe. A Chicagói előadásban elhangzottaknak megfelelően az USA szervezte meg a Majdani puccsot (erre bizonyítékok vannak és bevallották, hogy erre 5 milliárd dollárt költöttek) és a szarházi Amerikaiak szervezték meg, hogy az ukrán nácik addig gyilkolják, zaklassák az orosz lakosságot Ukrajnában, amíg az oroszok úgy nem gondolják, hogy na ebből mostmár elég!
Gyagyás libsik meg Putyinoznak, Orbánoznak orrba szájba, a tények cseppet se zavarják őket, mert azt az utasítást kapták, hogy mos a tényekkel nem szabad foglalkozni! Az se zavar meg egyetlen agyatlan libsi USA fasszopó barmot, hogy Merkel mutti és Macron is bevallotta, hogy nem azért írták alá a Minszki egyezményt, hogy ne legyen háború, hanem azért, hogy legyen ideje a pöcszongorista vezette orosz anyanyelvű zsidó nácinak az országot felfegyverezni, felkészülni a háborúra!
USA fasszopó barmok meg csak kórusban Putyinoznak, Orbánoznak, és szarnak az ok, okozati összeföggésekre.
Gyagyás libsik ti csak nyaljátok tovább a Pressmanus szaros seggét, amíg ezt a parancsot kapjátok, a magyar emberek, akik békét szeretnének, de nem lehet a gyagyások miatt béke, szarnak az USA húggyak töltött fejetekre, akármit is szajkóztok itt agyatlanul!
Pegero
@Terminátor: Régóta firkálok itt a Propelleren, de ekkora baromságot én sem tudnék összehordani (pedig van hozzá gyakorlatom!), mint amit te most példaképpen ideszellentettél.
Maccska
. “Nekünk senki nem mondhatja meg kívülről, hogy hogy éljünk, ezért aztán érdektelen, hogy más ország állampolgára - legyen az egy nagykövet is - mit gondol a magyarországi belpolitikai folyamatokról” - jelentette ki.

Mint mondta, majd a magyar emberek eldöntik, hogy a kormány jól dolgozik-e vagy sem, elégedettek-e vele vagy sem, és akkor a soron következő parlamenti választáson ezen akaratukat kifejezik - minthogy kifejezték az elmúlt években is - elég egyértelműen. “Még akkor is, hogyha a világ más tájairól, talán onnan is, ahonnan a nagykövet úr érkezett, ezzel ellentétes döntéseket próbáltak meg inspirálni. Sőt, akár még finanszírozni is” - utalt az ellenzéki milliárdokra.

Úgyhogy, több tiszteletet kérünk a magyaroknak, még a nagykövet úrtól is!
Őrnagy
Az elejét kijavítom, hogy a húgyagyú libsik is értsék, és legyen minek alapján tovább gyűlölködniük, kénköves tüzet okádniuk:

Lehet itt csűrni, csavarni agresszorozni, Putyinozni, Orbánozni, de ez mind hazugság. A lényeg, hogy ki kavarja igazából a szart!
George Friedman USA geopolitikai szakértő már a 2015 évi Chicagoi előadásában pontosan elmondta:
Maccska
Nem kormányzókat meg nem helytartókat fogadunk, akiket feltételezem azért küldenének ide, hogy megmondják nekünk, hogy mi hogy éljünk a saját hazáinkban - hangoztatta a külgazdasági és külügyminiszter, hangsúlyozva: “ennek a korszaknak vége van”.
Pegero
@Őrnagy: Tömör és remek összefoglaló! Minden szó igaz!
Nessy
@Pegero: Köszönöm! Volt szerencsém 45-ben gyerekként találkozni az orosz katonákkal, miközben fegyvert fogtak a három gyerekre és a pár idős nőre! Különösen emlékezetes, amikor szüksége volt a pici gyerek fülbevalómra, majdnem a fülemmel együtt vitte el, nem győzte kivárni, hogy nagymamám kikapcsolja!
Pegero
@Nessy: Lehet, hogy a füled is tetszett a ruszki nacsalnyiknak! :-)
Őrnagy
@Pegero: 1944-1945-ben Magyarországra nem "Ruszkik" jöttek, hanem a III. és a IV. Ukrán front. Továbbá azt se árt tudno, hogy amikor 1956. október 23-án kitőrt a forradalom, Hruscsov (ukrán), a CCCP vezetője azonnal kivonta az orosz egységeket (amelyek 1946-1956 között Magyarországra kerültek ukrán egységekre leverni a forradalmat, tehát a "Ruszkizás" egy súlyos tévedés!
Őrnagy
@Pegero: Na újra írom, mert sok a hiba:

1944-1945-ben Magyarországra nem "Ruszkik" jöttek, hanem a III. és a IV. Ukrán front. Továbbá azt se árt tudni, hogy amikor 1956. október 23-án kitőrt a forradalom, Hruscsov (ukrán), a CCCP vezetője azonnal kivonta Magyarországról az orosz egységeket (amelyek 1946-1956 között kerültek Magyarországra) és a kivont orosz egységek helyére ukrán egységeket küldött leverni a forradalmat, tehát a "Ruszkizás" egy súlyos tévedés!
Őrnagy
@Pegero: A legaljasabb dolog, amikor a tévedésben oroszfóbiában felnevelt magyarokat maguk az ukrán nácik akarják emlékeztetni 1956-ra és a "gonosz" oroszokra, mert az 1956 leverői az ukránok voltak, és a másik gazember népség meg Amerika volt, mert Október végén az USA nagykövet adott egy jegyzékben engedélyt Moszkvában Hruscsovnak, hogy a magyarokkal azt csinálnak amit akarnak, az USA nem kívánt beavatkozni! Szóval az USA csak ne akarjon bennünket magyarokat kiokítani, amikor 11 év folyamatos uszítás és forradalomra való bíztatás végén az USA volt az első amelyik hátba döfte a magyar forradalmárokat!
Pegero
@Őrnagy: Remélem amiket írtál (az utolsó szóig igaz!), mások is olvassák!
Maccska
@Őrnagy: azt se feledjük hogy az ukránok erősen elhatarolják magukat a Szovjetuniótól.
Érdekes hogy a Krímtől és Kárpátaljától nem akarják elhatárolni magukat,pedig mindkettőt a Szovjetuniótól kapták.
Őrnagy
@Pegero: A libsi szaroknak ki van adva, hogy tilos számukra tényekkel foglalkozni, csak a kiadott USA propagandát szabad magukévá tenni és terjeszteni, minden mást Putyini és Orbáni propagandának kötelező minősíteniük!
Őrnagy
@Maccska: Ukrajna egy sok nemzetiségű katyvasz, amit a gyökértelenített, magukat ukránnak nevező náci csürhe ural, akiknek csak a saját náci "igazságuk" felel meg. Ezt lovagolta meg az USA a saját céljai érdekében. Ukrán állam 1917-ig nem létezett, akkor is (1991-ig) csak az USSR (CCCP) területi egységeként. Volt ott Kijevi Nagyfejedelemség, a Mongol horda, Lengyel-Litván nagyfejedelemség, Osztrák-Magyar monarchia, de ha még visszább megyünk: az egész a HUN birodalom része volt, majd az Etelközi magyar terület majdnem az egész!
csak úgy....
@Őrnagy: eddíg azt hittem,hogy te csak egy szimpla hülye, közben itt kiderült, hogy te egy komplett idióta! :) honnan bányásztál elö ennyi szart, csak nem a fejedböl?!
Őrnagy
@csak húgy...: Mondtam már neked, hogy te le vagy szarva! De látom hogy te már csak attól tudsz elélvezni, ha minden normális ember leszar, és van még aki kihagyott! Hiába várod, hogy mindenki leszarjon, mert van aki még annyira se tart téged, hogy leszarjon! Úgy vannak ezzel egyesek, hogy még a szarukra se tartanak méltónak!
Peller Anikó
@Órnagy: 21:58, "a Ruszkizás egy súlyos tévedés!"

Ahha, a tévedés itt te magad vagy. Akkoriban oroszország különböző népek kotyvaléka volt, szigorú orosz vezetéssel. Az ukránok nem maguktól jöttek, hanem az orosz cárevics atyuska, a sztalin hadvezetésével és az ő parancsára történt minden. Akkoriban felszabadítóknak minősültek, mert vitán felül ők zavarták ki a hitleri örjöngő csapatokat a hazájukból. Persze nyugati és kifejezetten amerikai segítség nélkül sehol sem lettek volna, bár a felszabadításhoz hitler megalomániája is kellett, aki nem számolt az orosz téllel.

Az, hogy az orosz csapatok miket tettek az jótékonyan feledésbe merült, nem voltak úriemberek, ahogy most sem azok.

Próbálod az ukránokra kenni a szart, de nem. Az orosz birodalom sosem tisztelte az embert, számolatlanul gyilkolták a sajátjaikat háborúban és anélkül, lásd a többszáz gulág tábort például, vagy sztalin tisztogatásait.
csak úgy....
@Őrnagy: te egy gumiszoba várományos! :)
Peller Anikó
@Pagero: 20:46, Akik fegyverrel látják el az oroszokat, azok a háborút szítják és emiatt eszkalálódik az Orosz-Ukrán háború. Például Irán. Vagy ez ööö már nem igaz?
Őrnagy
@Peller Anikó: Ejnye gyagyás. Lenin zsidó volt, és a német titkosszolgálat fizette az 1917-es "forradalmat" (puccsot). Sztálin grúz postarabló volt, A CCCP központi bizottsága főleg zsidókból (Trockij, Buharin és társai mind zsidók voltak) állt, Hruscsov és Brezsnyev Ukrán volt. Gorbacsov apja orosz volt, az anyja meg ukrán! Az Orosz nép csak elszenvedte a nyugat által kisérleti célból rájuk szabadított "kommunizmus" építést!
Magyarországon az ukrán nácik erőszakoltak meg 400.000 magyar nőt te szarházi büdösbogár!
Őrnagy
@Peller Anikó: Gyagyás libsi kretén kurva! A koncentrációs táborokat és a tömeggyilkosságokat nem az oroszok találták fel, sőt nem is Hitler, hanem a Brit birodalom, amely Afrikában Lenint és Sztálint megelőzve sok millió afrikait zártak koncentrációs táborokba, és mintegy 10-12 millió afrikait gyilkoltak le!
Maccska
@csak úgy...: Semmit sem cáfolsz te kretén!
Tipikus liberálfasiszta tempó.Nincsenek érveid.Már sokszor írtam neked.
m73
@Shikari: tégedet a jó kurvaanyád nem tűr meg:-)
m73
@Őrnagy: az azért volt ukrán front,mert Ukrajna felöl jöttek te hadibarom! A szovjetek verték le az 56-os forradalmunkat te szellemi főbarom! Tele volt az urálon túli ferdeszemű kiskatonákkal. Igazi fideszes ruszki hazaáruló féreg vagy,a kurvaanyádat!
Maccska
@m73: szerinted kik jöttek ukrajna felől?
jáger laszló
Sz,pötyi fölöslegesen került politikai vitába az amerikai nagykövettel
Ebből semmi esetre sem jöhet ki jól
Megjegyzem
Magának kereste a bajt!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Őrnagy
@Maccska: Ukrajnában mindenféle népek élnek: tatárok, kozákok, viking leszármazottak, lengyelek, lettek, románok, ruszinok, rutének, stb. Az "Ukrán frontokat" az Ukrajnában élő népekből állították fel. Bizonyára ott élő oroszok is voltak köztük, ahogy ma is élnek magukat oroszként azonosító emberek. Ungvári Krisztián kapta nyugatról azt a feladatot, hogy mossa tisztára az ukránokat, és próbálja elhitetni, hogy Ukrajnában nem Horogkeresztes tetoválású nácik a szélsőséges ukránok, és csak Putyini propaganda, hogy szélsőséges ukránok zaklatják a magyarokat Kárpátalján, és bár Viktória Nuland egy meghallgatáson bevallotta, hogy 5 milliárd dollárt toltak bele a Majdani Puccsba, ezt is tagadnia kell!
Ungvári Krisztián egy hiteltelen történész, akkor is hazudik, amikor kérdez!
Gazella
Ezzrl csak azt fogják elérni, hogy Magyarország határai fognak eltünni.
sgl
Szarrágó! Ez mi???
..
Tavaly a gyár fejlesztéséről tárgyalt Szijjártó, idén bezárja az Electrolux
g7.hu/vallalat/20230203/tavaly-a-gyar-fejleszteserol-targyalt-szijjarto-iden-bezarja-az-electrolux/

Mennyibe fáj ez nekünk?
Mennyibe fáj az nekünk, hogy nem csak loptok, hanem tök hülyék vagytok a gazdasághoz és évenet ezer milliárdok mennek pocsétátab a fasságaitok miatt??
Csak sikerkommunikáltok, amivel a szart takarjátok el, és a semmittevést lopást lázas munkának mutassátok, de a bűz kiszáll a paraván mögül is?
Már Eu-ban is büdöschek vagytok!!!
Rohadt hazaáruló gengszter csürhe, a fideszmaffia élén a magyar történelem legnagyobb klepto és cezaromániás elmebeteg gazemberével!!
Meddig tehetitek tönkre MO-t??
justhpeter
Hagyni kell a birka Tarajost a külügyi akolban tovább toporzékolni, hadd játszon olyat is hogy ő is "valaki".
Őrnagy
@sgl: Nyugi kretén! Már készül El Qró, aki szeretne túltenni önmagán a fideszen Rákosi Matyin és Kádár Janin is egy újabb mindent elsöprő elkúrással!
vacsi
@gina: Helyre tették?! Már megbocsáss, de Szíjjártó tette helyre - nagyon helyesen - ezt a felfuvalkodott hólyagot!
Azt azért megkérdem, hogy Amerikának mi köze Európa határaihoz?!
szegfue
@Pegero: tegnap 21:36 Bár nem Aesopus irta, hanem @Terminátor... azért kár, hogy nem értetted, vagy talán nem akartad megérteni:((
Sámannus
@vacsi: Látom vacsi hogy még nem olvastál történelem könyvet, ezért nem érted mi történik Európában.
A nagykövet annélkül igazította helyre a kopasznyakút, hogy vele vitatkozna.
A pofáját alapállásba helyezte.
Nem láttál temetőket sem ahol katonasírok vannak. Ebből arra következtetek, hogy te csak világolsz és gőzöd nincs róla mit beszélsz. Szóval az USA nem takonygerincű mint "mi matyarok" akik putyinnak tálcán kínálja javainkat, hogy megvédjék a bűnözőinket a felelősségrevonástól.
Amerika nem önszántából vett részt világkonfliktusokban, és azért van Európában, mert szükség van rájuk. Ez akkor is igaz, ha a csüngőhasú mást gondol. Európa olyan szeglete a világnak, ahol a népek oly mértékben keveredtek, hogy nincs ember aki meg tudná mondani kik az elődei. Ilyen alapon bárhol, bármikor ki lehet egy konfliktust robbantani. Általában az ilyen konfliktusok az USA-t is érintik, és ők komolyan veszik a történelemkönyveiket. Szórakoztató amikor olyanok értetlenkednek akik az oroszlán bajszát húzgálják, és csak kétes kalandorokkal üzletelnek. akik legalját képviselik a civilizációnak. A "belügyeink" általában ilyesmit jelentenek. A belügyeinket ezek a "matyarok" leszarják, ezért kapod a krumplit, hogy ne truddj semmit.
Németh István
@gina: nagyon hülye büdös vaginájú luvnya;@sgl: te nagyon hülye tudod, hogy miért??? a büdös kurva anyádat- tájékozódj!>@Sámannus: @szegfue: @vacsi: @Őrnagy: @justhpeter: mint ócska nemzetellenségek, szar hazaáruló nímandok, aljas gazemberek mi a nemes nemzetes kurva anyátokba nem takarodtok a büdös picsába az országból! Mi a büdös kurva anyátoknak szívjátok itt a levegőt!?
Ti képezitek a gátját, hogy az usa-nató szemét armada meg az aljas buzi állat, a tripperes otvaros agyú állat még nem takarodott ki a hazánkból, és Európából!! Ilyenek miatt van még és fungál az Eu. elnöksége, vezetése, holott már régen fel kellet volna akasztani őket! A moslék szar rohadt nemzetgyilkosokat, korrupt gazembereket!
m73
@Őrnagy: mondtam hogy egy szánalmas patkány vagy!:-) és már skizofrén is! Beszélgetsz saját magaddal:-) csikari, maccska és őrnagy=egy barom mind a három:-)
NKF
Pont egy buznyákot küldtek a nyakunkra!Egy nagykövetnek nem szabad beavatkozni
az adott ország belügyeibe!Kussoljon a buznyák!
TASzSz
Akkor hogy hangzott el pontosan?

Európa térképének újrarajzolását nem tartják Magyarország belpolitikájának?

vagy

... az, hogy Oroszország átrajzolná Európa határait, nem magyar belügy?

NEM MINDEGY!
Őrnagy
@m73: Mint már mondtam, te le vagy szarva!
vacsi
@Sámannus: Én pont fordítva látom...
sunoge
@Őrnagy: Az ukrán alakulatok a szovjet hadsereg részei voltak akkoriban. Nyugodtan lehet oroszozni. ты понимаешь, придурок?
KisTehen
a végén majd ezt is ránk kenik

magyarország akarja átrajzolni ukrajna határait
Németh István
@gina: @sunoge: @KisTehen: @vacsi: @Őrnagy: @TASzSz: >> az aki a magyar országvezetés háború ellenes politoikáját és megnyilvánulásait kritizálja, kifogásolja > az sziveskejen a mocskos büdös kurva annyjával és a baszott hülye csaldjával eltakarodni az országból! Ez moslékok!!> rátok vonatkozik meg a családotokra és mindazon aljas tróger élőlényre a közeletekben akik a háború mellett állnak! Akik, nem vagytok képesek felfogni, hogy az aljas Eu kiárusította Európát, nem vagytok képesek felfogni, hogy míg az ukránterületen harc folyik az usa részről hatalmi harc az infrasruktúra, a termelő földek megszerzéséért, addig itt Európa szerte a nató csapatok be-felvonulása történik!! észre sem veszitek, hogy keményebb diktatúra van kibontakozóban mint volt egykoron a SzU. politikai diktatúrája alatt! Állatok nem veszitek észre, hogy lassan szöcs-ke és csontgiliszta pötrköltet zabálat velünk az Eu. mert valakik megtermelik ezeket és az egy kiválló üzlet?? ÁLLat kretén barmok képtelenek vagytok gondolkozni a hállószaobátokba is előjön az usa-eu diktátum és előírja, hogy mikor baszhatod szájba a szomszédodat, mert gyereket nem csinálhatsz - állat barmok gender-génkezelt agynélküli szörnyek!!
Ezért KELL az usa-nató armada és a magyar usa nagykövet valagát kibaszni egyrész az országunkból másrész egész Európából, és az Eu. veztést likvidálni! Szar hazaáruló moslékok értitek???
Béla333
Na a tökfej futsal miniszterünknek végre valaki elmondta, hogy mekkora bunkó! És hazaáruló!
m73
@Őrnagy: te is le vagy szarva kisköcsög:-)
jáger laszló
Quod licet lovi,non licet bovi
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Nem tartjátok, Pressman efftárs!? De, akkor, miért provokáltattátok ki!?
Gyurka80
@gina: Presmann szerint csak az usa-nak lehet átrajzolni európa határai!
vacsi
@Németh István: Ha sokkal finomabban is, de én is ezt mondtam - mi a gond vele?
KisTehen
@Németh István: megint befüveztél? :)
m73
@NKF: szájer buzernyákra gondolsz fasszopó?:-)
Pegero
@Németh István: Be vagy lőve? Milyen tudatmódosítószert használsz?
Pegero
@szegfue: Nagyon rossz volt a hasonlat, amit ez a balfék @Terminátor: ide röffentett. Másról szól a híranyag!
Németh István
Na fentiek; vllogatás nélkül és őrűlt finoman! > ti egyértelműen amagyar nemzet ellenségei vagytok, EZ TÉNY! ti egyértelműen a magyar polgárok érdekeivel szemben mentek és rosszindulattal viseltettek > de ezen közben magatokkal is, amíg itt rontjátok e hazábana levegőt! EZ TÉNY! Egyéretlmű tehát, hogy a nemzet vezetésének alázásával járó megnyilvá-nulásaitok, a nemzetlellensségetek, a sorozatos aljas betartásaitok a főnökeitekkel együtt, amelyet külföldi pénzekkel jutalmaznak részetekre EGYÉRTELMŰ HAZAÁRULÁS!
A fentiek okán mint moslékokkal, aljas szarkukacokkal, elfajzott génkezelt spermahulladékokal
nem-hogy vitakozni, de kokettálni sem lehet!
A lényeg viszont továbbra is > az usa-nató armada a szemét mocskos banda takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Az usa Magyarországi nagyküvete meg a biden fia buzi faszára pattanjon, a soros valagával szertkezzen pörgő nyelvcsapásokkal! És rohadjon meg!
szegfue
@Pegero: tegnap 21:09 Szerintem meg pont ide illet! U.is, nem lehet simán elmenni egy másik ember/ország mellett, ha az illető bajban van... tehát nem lehetünk annyira önzők. El sem tudom képzelni: mit tennék, ha az oroszokhoz hasonló "hadgyakorlatot", vagy mifenét tartana bármelyik szomszédos ország M.o-n... egyszerüen maga a tény is szörnyü... legalábbis nekem.
Sámannus
@Németh István: Látom, magadra borítottad a bilit, ls nem bírsz kimászni alóla.
Az ilyen agyhalottaknak sikerül éppen elérni, hogy kényszerzubbonyba bujtassonakbenneteket.
Nékem sok évtizedes tapasztalatom van a vegyiüzemek működtetésével kapcsolatosan. Annyit tudok csak a mai állapotokhoz hozzát6enni, ha egy ilyen környezeti ártalmakkal állunk szemben, a szabályokat szigorítani kell és nem megszüntetni.Az indok nagyon egyszerű, nem csak a lakosságot kell védeni, hanem esetünkben az üzemeltetőket is. Nem is egy olyan tragédia történt ilyen esetekben, hogy még zsírpacni sem maradt néhány munkaterületen. Németh István te egy kibaszott állat idióta barma vagy a családodnak. Női felmenődnek értékes örökítőanyag gyüjteménye lehet, kár hogy a leghitványabbat sikerült kiválasztania. Nem félresikerült vagy, hanem selejt minden atomoddal.
Németh István
@Sámannus: miután megszólíttattam egy tudományos alapon leledző nagyfejű, nyilván marxistából kivállóra vizsgázott balliberális zsidó bérenc által, a következőről tájékoztatlak!> az eredeti téma nem a vegyi üzem volt, azán olvasd el a címét a cikknek amit a propeller technika feltett!
Ha meg a vegyi üzemről akarsz vitázni hívj segítságet - d ez esetben is szakágit, pl, az akkumulátorgyártás témában ismerőst! De ha netán a nukleáris témát feszegeted akkor az ehhez a témához értőt aki azt is tudja, hogy adott esetben mi a legbiztonságosabb lehetséges védelmi eszköz! Azon túl, hogyha abszolút bitonságban akarunk lenni akkor bizony vissza kell menni az Ádám-Éva időszakra stb.
Mivel egy tudálékos seggfej vagy nem fárasztom magam! Az emésztőkéd kihat minden porci-kádra - megpusztúlsz te magadtól is!
A lényeg az emberiség érdeke, hogy az usa-nató aljas moslék armada húzzon el Európából, az eu vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
A Szíjjártót meg nem kell félteni neki egy személyben ötszörösen több esze van mint az ideküldött biden fia faszán élő buzi állatnak meg a soros nagyon undormány zsidó herének äkit a zsidók is utálnak mint a szart!
A többit meg tudjátok! Az usa-nató takarodjon Európából - a moslék nagykövetével, az Eu, vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
TASzSz
@vacsi: Hagyd! Idióta! Nézd meg a FACEBOOK oldalát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.