A New York Times egy cikket közölt az esetről, ami valószínűleg nem marad ennyiben.

Homofób zaklatás és halálos fenyegetés is érte Magyarországon az amerikai nagykövetet – Még az irodájával is üzentek nekiMTI/Kovács Tamás

A New York Times nemrégiben David Pressman amerikai nagykövetről és a hűvös magyarországi fogadtatásáról közölt egy cikket – tudta meg az atv.hu. Ebben azt írják:

Pressman irodájának falán lóg egy bekeretezett kép, amely azt ábrázolja, hogy egy dunai csónakon kifeszített zászlón halálfejjel üzennek neki. A zászlón az a felirat olvasható magyar és angol nyelven: „Pressman úr, ne gyarmatosítsa Magyarországot a maga halálkultuszával”.

A cikkben arra is kitérnek, hogy a nyíltan meleg Pressmant homofób zaklatások érték Magyarország, például amikor egy kormányközeli beszélgetős műsorban "nagykövet asszonynak" nevezték őt. Pressman egyébként azt állítja, hogy sok magyar politikus szerint ő mindig csak a gender és a progresszív ügyek témáiról akar beszélni.

Mindig a kultúrharcról akarnak beszélni. Mi pedig a valódi háborúról akarunk beszélni, ami a szomszédban zajlik

– fogalmazott Pressman.  A cikk szerint egyébként az utóbbi három évben Soros György helyett egyre inkább az USA lett a főgonosz a Fidesz retorikájában, és Pressman ez ellen akar tenni.

Forrás: atv.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nincs új a Nap alatt! Rákosiék is Amerikát és a gaz imperialista nyugatot tették meg bűnbaknak! Óriás plakátokon riogatták a népet "Uncle Sammal", meg a "sötétben bujkáló ellenforradalmárokkal"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maccska
Már eleve az provokáció,hogy ideküldték ezt a figurát.
Amit meg itt művel,az tűrhetetlen.Mehet az ukrán nagykövet után.Ő is szereptévesztésben volt,amíg haza nem lett küldve.
Nessy
Nincs új a Nap alatt! Rákosiék is Amerikát és a gaz imperialista nyugatot tették meg bűnbaknak! Óriás plakátokon riogatták a népet "Uncle Sammal", meg a "sötétben bujkáló ellenforradalmárokkal"!
gina
Szemét fidesz banda, mindenhol csak a gyülölet, ez a eredménye OV szemét politikájának,
gina
@Maccska: Te rohadék ilyenek csinálják mint te is a cirkuszt ,fogatlan kocsmaproli,,, neked orosz követ kell büdös sötét alja népség
Maccska
@Nessy: melyik nagykövet művel hasonlót az amerikain kívül?
Maccska
@gina: nőimitátorokkal nem tárgyalok.
Maccska
A vietnámi háborús veterán republikánus szerint Putyin mindent megtett, hogy elkerülje a háborút (VIDEÓ!)
A vietnámi háborút megjárt veterán, Richard H. Black Virginia állami szenátusának volt republikánus szenátora még nyáron vallott egy videóban arról, hogy sem a NATO-t, sem Amerikát nem érdekli, hogy hány ukrán fog még meghalni a háborúban, amit egy nagyszerű focimeccshez hasonlított. Elmondta továbbá azt is – amit már korábban többször is hallhattunk –, hogy az orosz–ukrán háború végéről Washingtonban fognak dönteni. Valamint azt is megtudtuk, hogy Putyin mindent megtett annak érdekében, hogy béke legyen, de a NATO nem foglalkozott vele, és olyan helyzetbe került, hogy kénytelen volt támadni.

Valószínűleg nem véletlen, hogy a fősodortól eltérő véleményeket leginkább már visszavonult katonák és politikusok fogalmaznak meg az USA-ban.

Az Amerikai Egyesült Államokat és a NATO-t nem érdekli, hogy mennyi ukrán hal meg. Sem civilek, sem nők, sem gyerekek, sem katonák. Minket nem érdekel

– mondta el egy korábbi videóban Richard H. Black volt amerikai szenátor. Hozzáteszi:

Ez egy nagyszerű focimeccs lett. Nekik is van csapatuk, nekünk is van csapatunk. Mi akarunk több pontot szerezni és nem érdekel minket, hogy mennyi játékosunk nyomorodik meg a játéktéren. A lényeg, hogy mi nyerjünk!

Elmondja továbbá, hogy rengeteg fegyvert szállít Amerika Ukrajnának, és ezzel a Raytheon (amely a rakétákat gyártja), a Northrop Grumman (amely repülőket és rakétákat gyárt) és a többi hadiipari vállalat nagy anyagi haszonra tesz szert. Ennek ellenére úgy látja, hogy Oroszország érvényesülni fog, az ukránok pedig egy kínos stratégiai helyzetben vannak keleten.
Maccska
Putyin békét akart
A szenátor szerint Putyin mindent megtett, hogy elkerülje a háborút, a NATO-nak egy béketervet is letett az asztalra, de nem törődtek vele. Az ukránok viszont felfegyverezték magukat és a Donbasz felé vették az irányt. Az orosz elnök csak ekkor lépett közbe. A szenátor kiemelte továbbá: abból is látszik, hogy Oroszország nem készült a háborúra, hogy kevesebb katonája volt, mint az ukránoknak, de muszáj volt támadniuk. Elmondta továbbá, hogy az oroszok szláv testvérüknek tekintik az ukránokat, ezért lehetett olyan felvételeket látni, amelyen ukránok állnak az orosz tankok útjába, és ahelyett, hogy átmentek volna az embereken, megálltak. A szenátor szerint ezt az amerikai katonák Vietnámban nem tették volna meg.

Nem akartak nagy utálatot és ellenszenvet kialakítani. Ők hihetetlenül visszafogottak voltak ebben, remélve, hogy a béke elérhető

– tette hozzá Richard H. Black. Végezetül megjegyzi: nem gondolja, hogy Ukrajnának bármilyen beleszólása lenne, hogy béke vagy háború legyen.

A döntés joga a békéről vagy háborúról Washingtonban van. Amíg mi azt akarjuk, hogy a háború folytatódjon, mi megvívjuk ezt a háborút az ukránokat proxyként felhasználva, és mi az utolsó ukrán haláláig fogunk harcolni
m73
@Maccska: te mikor a kurvaanyádkor dolgozól szájer buzija?
m73
@Maccska: meg a jó kurvaanyádat akar békét a fasszopó putyinod te ruszki hazaáruló féreg!
Maccska
@m73: most is dolgozok kisköcsög!
Maccska
@m73: fasszopásról Pressmannal egyeztess!Ő profi.
fideszes gyökér
@Maccska: nyifoghatsz félmajom, nyilván a ruszkik még sose tettek tönkre semmit.
az anyádnak üzenem, hogy köpött volna inkább bele a mocsárba.
Mert annyit is érsz, faszacrcú cigány.
Sámannus
Szegímy Józsi is eresztélyi mivoltában gondolta ír egy tákolmányt ezeknek.
Shikari
Takarodhat haza, mert ez nem marad ennyiben. Eleve minek fogadni egy nyíltan buzi szerencsétlent, amelyik még pimaszul és acsarkodva köpködi a magyarsàgot.
Takarodjon haza a buzi aberrált majom!
justhpeter
Semmi nem fog történni azon kívül, hogy a Tarajos egy egységgel tovább fog toporzékolni.
sgl
Gajdos baszd szájba a jó qrva anyád, beolvasod SzíjjÁrtó aljas szövegét és nem olvasod utána a Nagykövet riposztját!!
A maradék álellenzéki szarhalom médiákban szokás: beolvassák a fidesz hazug szövegét és annyi.
A hazugság leleplezetlenül ott marad.
Arra is képtelenek vagytok a belföldi HATALMAS FIDESZ SZANKCIÓKRÓL SZÓLJATOK, de vidáman nyomjátok a fideszmaffia brüsszeli szankciózását.
Sőt, még a fideszkormány aljas hirdetését le közlitek beolvassátok.
Tényleg beszarás ez a lepra kretén ellenzéki média működése, csak ostoba média geczik vannak a hangzó vagy látható médiában??
Nem kéne az összes jogalsót és gyorstalpaló álújságíró tánciskolát végzett balfaszt kirúgni és valódi hozzáértő - főleg gazdaság és kommunikációhoz valódi ellenzékit alkalmazni?

Elmegy vitatkozni Tordai Dömötörrel és az eredmény: naugyehogy a fidesz nyer!
Miért? mert segghülyék a gazdasághoz és kommunikációhoz 100x elmondja ZÖLD vagyok azzal mire megy??
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Csizmás Kond
Ha ez a buzit a háború érdekli mi a szaros valagáért nem oda ment ?
Aki Én
A fidesz agyhalottjai sosem bírták a jogos kritikát.
Ilyenkor csak annyi derül ki, hogy suttyók.
Őrnagy
Ez a buzi (ez a magánügye, csak ne reklámozza) nem szereti a magyarokat, mert a magyarok között túl sok a hetero. Na de mehetett volna Ukreténiába is nagykövetnek, nem mi hívtuk ide.
polgarb
Úgy is kell egy ilyen [email protected] ország hadakozzon Amerikával 50e milliárd ft. adóssággal a háta mögött! Idióták!!
kulabombaafityiszre
@Maccska: tegnap, 22:24
szijjártó röfi már szinte az összes nagykövetet berendelte,hogy topozékolhasson előttük,több tiszteletet
követelve.A román egyszer már el sem ment arra hivatkozva,neki nincs ilyenekre ideje.
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 07:31
Nem ő hanem ti csináltok neki reklámot.Hiába pofázzátok ezt a merjünk nagyok lenni dumát,borzasztó kisebbségi érzésetek van.Lehet is,lassan az az egész világ számottevő országai ellen harcoltok,kivéve a muszkát,mert annak valamilyen rejtélyes okból csontig benyaltok a főröfivel az élen.
Őrnagy
@kulabombaafityiszre: Én nem foglalkozok azzal, hogy miért buzi ez a kretén, csak ne reklámozza!
Eladott Ország
@Őrnagy: kma, 07:31 Úgy látom, hogy hamarosan beköszönt az 500 forintos USA árfolyam, utána meg már bármi is lehet, ha ez a fidesz nevű maffiaállam/szekta tovább élősködik a magyar nép nyakán.
Alfa
ezek a kecskebaszó orbánista pedofil narkós fidesz-ner barmoktól okosabbra nem telik csak annyira, mint a zakkant vezetőjüknek orbánnak...
a szájer kaleta és társai a díszes fidesz-ner szektában igazi keresztényeknek minősűlnek...
mint a terroristák is ha fidesz-ner tagok, akkor igazi hazafiak...
ez a magyar becstelen korrupt gerinctelen keresztény magyar kormány...ami tele van ferde-hajlamú becstelen keresztény barmokkal...
EZEK VÁRNAK TISZTELETET?
Eladott Ország
@Maccska: Sajnos a fidesz szavazóknak az IQ szintje brutálisan annyira alacsony szinten van, hogy elkeseritő ! Pedig őket sujtja legjobban ,ez az emberiség elleni ocsmány nemhozzá értő intézkedés, ami nem nevezhető a legjobb indulattal sem kormányzásnak ! Orbán maga köré a fél hülyéket vette ! Akik olyanok mint az idomított kutyák, ha Orbán a pirosra azt mondja fekete, rá vakkantanak, hogy fekete ! Ezek mind bólogató bábok, egy szóval semilyen emberek ! Hogy nem szégyenlik azt a mocskos pofájukat!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122459448_850067272404362_2216743802227749469_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Eat0uQEMwsoAX_f7wRw&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBJ0zPLJjUG4KjkRmpf9XIJ3fCU_GTm-UzZaXUgvaNkBg&oe=6404093E
Aki Én
@Őrnagy: ,,nem szereti a magyarokat, mert a magyarok között túl sok a hetero"

Jesszusom, hogy te mennyire buta ember vagy :(
Őrnagy
@Eladott Ország: Ugyan gyagyás!
www.portfolio.hu írja:

Feltartóztathatatlanul erősödik a forint!

EUR/HUF 386,5
USD/HUF 354,24
Őrnagy
@Aki Én: Csak nem te is buzi vagy? Te jó ég!
Aki Én
@Őrnagy: ...nem, nem vagyok. De te akár buzi vagy, akár nem, egy nagyon buta ember vagy. És ez nem gúny.
Primitív, ostoba ember vagy, ezt bizonyítod naponta.

Na, és manapság büszkén lengetni a ,,forinterősödést"...
Hát, ez sem semmi.
Őrnagy
@Aki Én: Ugyan gyagyás! A forint erősödést csak azért említettem meg, mert a sok fidesz rokonnal dicsekedő kretén haverod rövid távon 500 forintos USD-t vizionál!
polgarb
@Őrnagy: 8:12 Nemsokára kipukkan a lufi!
m73
@Maccska: ha dolgoznál te faszparaszt, akkor nem ugatnál itt egész nap.
m73
@Maccska: azt nem tudom kisköcsög,de a szájerod biztosan a legprofibb!:-)
m73
@vacsi: mint a szájer! Jézusom!:-)
m73
@Shikari: a szájer buzi, aberrált majom haverod hova takarodjon szopóka?:-)
m73
@Őrnagy: a szájer haverod buzi, nem de? Szerintem te is az vagy:-)
Jozefina
Ez a tipikus magyar viselkedés, akár nemzeti kuriózum is lehetne!!! Mindenkire csipőből tüzelni!!! Leülni, tárgyalni, egymást megérteni 0 tolerancia!!! Működik a kipcsak vér??!!!
Aki Én
@Őrnagy: ...jesszus ember, mivel nem hülyíted magad?
Ha valaki 500-as dollárt jósol (még akár lehet is), akkor a 450-es euro nem is gond?
Húúú, de buta vagy, baszki...
Őrnagy
@Aki Én: Nem értesz te ehhez gyagyás. Feleslegesen erőlködsz! Nem az árfolyam a gond, vagy nem gond, hanem a gazdasági versenyképesség, és a megélhetési költségek.
Aki Én
@Őrnagy: ..és az árfolyamnak ehhez semmi köze, igaz? A forint a világ egyik leggyengébb valutája, de a közelmúltban a leggyengébb volt. Ez nem gond?
Jesszusom ember, ez katasztrófa!
Te butább vagy, mint gondoltam. Pedig hidd el, nem finomkodtam.
sgl
@Aki Én: és lealacsonyodsz hozzá, ahol legyőz a csatornában. -> Ala kiforgatva Ángyán.
Őrnagy
@Aki Én: Mint már mondtam gyagyás, hülye vagy te ehhez, de semmi gond, égesd magad, ha ez okoz neked örömet!
Aki Én
@Őrnagy: ...nyomjad csak, minden szavad engem igazol :)
Nem az a baj, hogy ehhez is hülye vagy, hanem az, hogy dicsekszel vele.
Shikari
@m73: A tel avivi kurva anyáddal foglalkozz!
Namely
Szemét dolog a szólásszabadság, ugye?
Mekkorát fordult a világ, hogy ma egy keleti országban tapasztalható szólásszabadság miatt panaszkodik egy nyugati "diplomata"...
Namely
"Mindig a kultúrharcról akarnak beszélni. Mi pedig a valódi háborúról akarunk beszélni, ami a szomszédban zajlik"
Arról én is szeretnék beszélni, és gyanítom, sokan vannak még így.
Pl:
1. Mit kerestek itt, mi köze ehhez a NATO-nak?
2. Miért rohantátok le Irakot?
3. Miért nyilatkozik egy "nagykövet" politikai témákról? :DDD
4. Miért nyilatkoztad ki a szexuális preferenciáidat, ha utána zavar, ha ezzel foglalkoznak?
5. Mi a helyzet a biolaborokkal? Hát az általatok felvásárolt ukrán termőfölddel? Hát a letarolt ukrán nemzetgazdasággal? Hát a sok ukrán ágyútöltelékkel, akiket arra használtok, hogy a jenki fegyvereket kipróbáljátok élőben?

Egy szégyen vagytok. Amikor októberben gyertyát vittel Harry Hill Bandholtz szobrához, helyette is szégyenkeztem, mivé lett a nemzete.
m73
@Shikari: mi van buzernyák? ennyit tudsz? A kurvaanyádat:-)
m73
@Namely: miért vagy te ekkora barom?:-)
Alfa
...ez a keresztény-fasiszta magyar ország a korrupt becstelen orbán és a pedofil narkós fidesz-ner vezetése alatt... kaleta és a "csatornás" nemzeti keresztény országa
Namely
@m73: érveket tőled nem várok, de amit írtál bemutatkozásnak sem utolsó tőled :) neked ennyire futja, a magadfajta csökkent képességű polgártársainkra haragudni nem tudunk :)
Nessy
@Namely: Persze, manapság nem mindegy, ki él a "szólásszabadsággal" kis hazánkban!
Pártunk és kormányunk kritikával illetése, főben járó bűn!
m73
@Namely: az érveket már leírtuk,de ti fideszes bér buzik nem tudtok rá válaszolni. Most be próbálod állítani magadat egy értelmes hozzászolónak. Holott egy antiszemita, pedofil, buzeráns csürhe vagytok :-)
Namely
@Nessy: "Pártunk és kormányunk kritikával illetése, főben járó bűn! " kit tartóztattak le, pereltek be kritikáért eddig? Ja, hogy senkit. Akkor gondolkodj, mielőtt butaságokat írsz.

@m73: "az érveket már leírtuk,de ti fideszes bér buzik nem tudtok rá válaszolni."
vs a nekem írt kommented:
"miért vagy te ekkora barom?:-)"
Ja, hogy ez nálad az "érv" :D
igen, és erre reagáltam is
"érveket tőled nem várok, de amit írtál bemutatkozásnak sem utolsó tőled :) neked ennyire futja, a magadfajta csökkent képességű polgártársainkra haragudni nem tudunk :) "
:D kellemetlen, ha lebőgtél, mint mindig :D
és ezt mivel próbálod kompenzálni?
Azzal, ami nálatok érvnek számít, azaz a prolisággal:
"antiszemita, pedofil, buzeráns csürhe vagytok"
elhiszem, hogy az aljanép körében, ahova tartozol ezek érvek, de sajnos ez nem érv, csak az intelligenciahiányod ékes bizonyítéka.
vacsi
"egy kormányközeli beszélgetős műsorban "nagykövet asszonynak" nevezték őt"
Végül is, ezt ő rendezte így...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.