„Megjelenik egy cikk. Hát bazdmeg!” – mondta egy ponton Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének egy 2021-es telefonbeszélgetésben.

Schadl György az OBH-elnöknek: "Szaros Telex-cikkre ne bassza már meg a jó ég, hogy a Kúria elnöke reagáljon!”Senyei György Barna, az Országos Bírói Hivatal (OBH) elnöke sajtóbeszélgetést tart az OBH székházában 2020. február 4-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Senyei György és Schadl György a Telex cikkéről beszéltek, ami arról szólt, hogy gyakorlat nélkül nevezték ki kúriai bíróvá Hajas Barnabás jogászt. Varga Zs. András, a Kúria elnöke válaszul a bírói függetlenség elleni támadásról írt közleményében. Schadl és Senyei ezen a közleményen értetlenkedtek a hatóság által lehallgatott beszélgetésükben, írja most szintén a Telex.

A beszélgetés így hangzott el pontosan:

Senyei: Most egy Telex-cikknek miért kell a Kúria elnökének odabaszni?

Schadl: Egyébként már eleve. Fölemeled a magad szintjére ezeket a dolgokat!

Senyei: Erről van szó. Két-három levelet kell írni, mert valamikor kell írni, de ez nem volt szerencsés. És mi a faszom az, hogy követelem? Az újságtól követelem, hogy ne írjon híreket?

[…]

Schadl: Szaros Telex-cikkre ne bassza már meg – már bocsánat – a jó ég, hogy a Kúria elnöke reagáljon!

Senyei: Visszautasítja. Egy újabb támadást bazdmeg.

[…]

Schadl: Ráadásul semmit nem tudsz csinálni, nem tudsz sajtó-helyreigazítási pert se indítani, mert amit leírtak, az abszolút úgy van.

A fenti beszélgetés egy 2021. június 2-i hangfelvételen hangzik el, amely most a Telex birtokába jutott. A téma a Kúria elnökének közleménye, amelyben a Telexet a bírói függetlenség elleni támadással vádolja.

A Telex 2021. június 1-jén, az előző esti Magyar Közlönyre hivatkozva írta meg, hogy bírává nevezte ki Áder János köztársasági elnök Hajas Barnabás jogászt. Ő pedig nem is akárhol kezdhette meg a pályafutását, hanem egyenesen a csúcson, a Kúrián, ahol Varga Zs. András kúriai elnöktől kapott fontos pozíciót.

A nyomozati iratokból kiderült, hogy Schadl, a Völner-ügy kulcsfigurája ki akart szorítani egy másik végrehajtót a praxisából, de úgy érezte, hogy egy bíró akadályozza ebben.

Bosszúhadjáratot indított a bíró ellen, és Senyeit is felhívta, aki találkozót szervezett neki Tatár-Kis Péterrel, a Fővárosi Törvényszék elnökével (a bírót foglalkoztató Pesti Központi Kerületi Bíróság a Fővárosi Törvényszék alá tartozik).

Amikor a beszélgetés első részét a 444 feldolgozta, megkeresték Senyeit, aki azt reagálta:

Dr. Schadl Györggyel, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökével 2021. évben néhány alkalommal beszéltem telefonon. E beszélgetéseknek sem jogellenes célja, sem jogellenes tartalma nem volt

A Telex most megkereste az OBH-t, ami továbbra is fenntartja ezt a nyilatkozatot.

Senyei vizsgálatot rendelt el Tatár-Kis és Schadl találkozója ügyében, de az eredményt titkosította.

Forrás: Telex, 444

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez aztán a lélekemelő beszélgetés. Schadl,és völNER körömszakadtáig tagadnak, nem adtak át soha senkinek pénzeket, éa különben is,és egyáltalán...Mennyit kerestek ezek az emberek,hogy a jóIsten tudja,hogy hány nagyértékű ingatlan,és egyéb milliós cuccok,órák,stb,amit eddig lefoglaltak. Ezt az óriási értéket talán a legyek hordták össze? Schadl még Spanyolországi lakást is vett ---a telefonbeszélgetése alapján tökolcsón,70 millióért---.Teljesen nyilvánvaló,hogy loptak-csaltak-hazudtak. És ők még csak a jéghegy csúcsa. Nagyon várom,mikor rogántonyó is bukik végre, de őt az elsikálásügyi főügyész biztos kivakarja a [email protected]ól, mert túlságosan magasan van,és ezzel nyilván túl sokat tud.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez aztán a lélekemelő beszélgetés. Schadl,és völNER körömszakadtáig tagadnak, nem adtak át soha senkinek pénzeket, éa különben is,és egyáltalán...Mennyit kerestek ezek az emberek,hogy a jóIsten tudja,hogy hány nagyértékű ingatlan,és egyéb milliós cuccok,órák,stb,amit eddig lefoglaltak. Ezt az óriási értéket talán a legyek hordták össze? Schadl még Spanyolországi lakást is vett ---a telefonbeszélgetése alapján tökolcsón,70 millióért---.Teljesen nyilvánvaló,hogy loptak-csaltak-hazudtak. És ők még csak a jéghegy csúcsa. Nagyon várom,mikor rogántonyó is bukik végre, de őt az elsikálásügyi főügyész biztos kivakarja a [email protected]ól, mert túlságosan magasan van,és ezzel nyilván túl sokat tud.
Toller Béla
Az egész vertikumot, úgy ahogyan van. előzetesbe, aztán hatvan évre véglegesen ! A polt melletti cellákat kaphatják.
sveikukac
Számomra nem az a döbbenetes, ami nap mint nap kiderül erről az egész ügyről, erről a kiváló társaságról, hanem az, hogy ennek a birka népnek a szeme sem rebben tőle. Senki nem háborog igazán, az ellenzék, mintha nem is lenne. A reménykedésnek az utolsó szikrája is kihúnyt bennem...
Horizont
@sveikukac: Melléd társulok... Szomorúan és reményvesztetten.
Horizont
Ahogy adagolják nekünk nap mint nap ezeket a lehallgatási jegyzőkönyveket úgy rajzolódik ki egy iszonyatos drámai kép a magyar igazságszolgáltatásról (remélem csak egy részéről, bár kitudja). Poshadt erkölcstelen aljas rothadó gátlástalan kapzsi világ. Olyan mélyen van lent az ország fent is lent is, hogy nincs senki aki ezt összekanalazza. Maffiaország. És igenis ezért mind a miniszterelnök a felelős. Ha tudja azért ha nem tudja azért.
Már semmiféle reményem nincs, ilyen ellenzék mellett pláne.
Havanagi
@Horizont: És a 2/3 a felelős,aki még most is a bűnt pártolja,aki belevitte az országot a mocsokba,nem nézve saját gyermekeit,unokáit sem,az ő jövőjüket,aki hagyta kifosztani az országot,na őket nem lehet felmenteni.
m73
Na barom maccska! Itt is vannak a bizonyítékok:-). Persze ha analfabéta vagy, akkor hiába is írok neked faszparaszt:-)
izéke
Remélem a sitten olyanokkal kerülnek össze akiket kilakoltattak ezek a férgek...
Horizont
@Havanagi: Igen felelősök ők is. Az ellenzéket azért ne feledjük.
És még el sem jutottunk a végrehajtásokig a szarért hugyért elárverezett otthonokig amit aztán bekebeleztek ezek a rohadékok. És még most se látnak, hallanak oly sokan.
vacsi
Engem legjobban ez a mocskos-szájúság döbbentett meg...
Sziszifusz
@Horizont: 08:59

Érdekes lehet, hogy kiknek áll érdekében ez a kiszivárogtatás .
Fideszen belüli hatalmi harc, vagy csak egy, vagy több hivatalnok árulása ?
Dr. Proktor
@Sziszifusz: Valakiknek már tele van a hócipőjük!
Van az a csibészség amiben mindenki szívesen részt vesz, de van az a gazság amikor már sokan kiszállnak a tolvajvonatból...
Jozefina
A szálak egyre közelebb vezetnek Orbán környezetéhet!!! Ekkora disznóságokról neki is tudnia kellett!!!??
„Gyerekek, mutatom, mi lesz” – minisztériumi dolgozók mesélnek arról, milyen megalázóan ment a Völner–Schadl-korrupció"
telex.hu/belfold/2023/02/01/schadl-volner-igazsagugyi-miniszterium-tanuvallomas-korrupcio-mukodese
"OBH-elnök: Most egy Telex-cikknek miért kell a Kúria elnökének odabaszni?"
444.hu/2023/02/03/obh-elnok-most-egy-telex-cikknek-miert-kell-a-kuria-elnokenek-odabaszni
"Vagyonosodási eljárást kért a Schadl-ügyben felmerült fideszesek ellen a Párbeszéd"
444.hu/2023/02/02/vagyonosodasi-eljarast-kert-a-schadl-ugyben-felmerult-fideszesek-ellen-a-parbeszed
"Schadl a spanyolországi ingatlanjáról: vízparti, három medence, két jakuzzi, teniszpálya, mélygarázs, normál körülmények, három szoba, egy fürdő, egy terasz"
444.hu/2023/02/02/schadl-a-spanyolorszagi-ingatlanjarol-vizparti-harom-medence-ket-jakuzzi-teniszpalya-melygarazs-normal-korulmenyek-harom-szoba-egy-furdo-egy-terasz
"Völner személyes adatokat kért politikai ellenfele lejáratásához Schadl Györgytől"
444.hu/2023/02/02/volner-szemelyes-adatokat-kert-politikai-ellenfele-lejaratasahoz-schadl-gyorgytol
"„Aki nem hajlik, az törik” – egy végrehajtó elmondta, hogyan húzták őt be Schadlék a százmilliós, maffiaszerű bizniszbe"
telex.hu/belfold/2023/02/02/schadl-volner-korrupcio-vegrehajtok-beszelnek-visszaosztas-vallomas-nyomozas
"Vizsgálja az ügyészség Schadlék visszadátumozási ügyét, amikor a 450 milliós ház 38-ért kelt el"
telex.hu/belfold/2023/01/30/schadl-ugy-vegrehajtas-visszadatumozas-polt-peter-vizsgalat
nyugatifeny.hu/2023/02/02/azonnali-valaszt-kovetel-a-dk-a-fidesztol-kik-azok-a-kormanytagok-akik-erintettek-a-korrupcios-botranyban
Józsipapa
kicsit ideges ez a senyei elvtárs...
csicska...
Horizont
@Sziszifusz: 9:49
Igen ezen is ledöbbentem, hogy egy Blikk hogyan tudott megszerezni egy ilyen fontos anyagot.
Horizont
Érdekes a Propi seggnyaló narancsosai nem nyüzsögnek most itt.
icegygenabro
Na kecskebaszók gyerünk védeni a korrupt geciket!!!
Gregoryx
@Pálinkás Pál: Marabellán . . .
Gregoryx
@Horizont: "A propaganda célja nem feltétlenül a meggyőzés,
— néha sokkal inkább a befogadó tehetetlenségének demonstrációja. (!!!)
Horizont
@Gregoryx: Azért első helyen áll a meggyőzés a híveinek. A többi igaz.
magyar1
Még neki áll feljebb mikor a népharag zúdul rájuk?
ómió
Pedig az "efftársi igazságok" foszlányai, akár "szaros Telex-cikkben" is megjelenhetnek! Szóval, az is hazudozhat, ahogy a csövön kifér!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, majd felovassa neked ezt valaki, mert nem jött meg a kutyaagyad:
"Schadl: Ráadásul semmit nem tudsz csinálni, nem tudsz sajtó-helyreigazítási pert se indítani, mert amit leírtak, az abszolút úgy van.!"
Szoval ki hazudik???
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú analfabéta fajgörény náci efftárs! Az új kutyaagyad nem jött még meg? Sürgessed! Vagy direkt lazsálod el? Így zaftosabbakat bírtok mások szájába hazudni? Egy "efftársiasan megszerzett" lehallgatásba így több "belefér"?!
Lepényleső
...s erről a Petrovics néven 200 éve született honfitársunk írhatta volna a történések margójára;
"Habár fölül a gálya,s alul a víznek árja,"
mely ráadásként a fekáliát is jól tartja,
az mégis kíméletlen csalárdsággal azt uralja?
nezelodo
Mi ez a felháborodás? Majd meggyónják a bűneiket és a mocskos szájukon kijött istenkáromlásokat, és ájtatosan, a bűneiktől megtisztulva jönnek ki a templomból mise után. Már láttunk ilyen tiszta embert a templomból kijőve, nem is olyan régen...
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, ki rendelte el a lehallgatasokat, ki az igazsagtalansagügyi miniszter aki ruhaban nönek nez ki, de ruha nelkül mar talan mast lehetne latni- ?
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú fajgörény náci efftárs! Itt lehallgatásokat mindenkor az igazságügyi miniszter rendelhet el! Ez akkor is így volt, amikor a "legefftársibbja" volt éppen az igazságügyi miniszter! Sőt! Még akkor is, amikor az efftársi kormányotok még az oroszokkal "világíttatta át" (Galambos efftársatok - "dereng"?) a nemzetbiztonsági, titkosszolgálati rendszerünket! Ma, mintha már ülne is miatta! De szój, ám, ha mégse, mert "kimentettétek"!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci effzats, az orosz kemeknek a tarajospetya miniszteriumaba van/volt szabad belepesük az altala kiadaott engedelyekkel, erröl nem hallottal???
Aztan ha a lehallgatast az igazsagtalaminiszter(nö?) rendelte el, akkor honnan szivarognak ki a felvetelek??? Egyebkent pedig a miniszter(nö?) tagad, ö delegalta a lehallgatasengedelyezest Völnernek. Na akkor ezek szerint ö a sajat lehallgatasat rendelte el es ö maga szivarogtat magarol? Persze ez tul magas egy kutyaagyu analfabetanak! Az igazsag valahol ott van, hogy a NER nekiugrott egymasnak, mert eldugultak az ellophato penzforrasok. A birkak meg, mint te, mutogathatnak most visszafele akar az Etelközig is, mert Trianon meg az emutnyocev mar keves...
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú fajgörény náci efftárs! Nem kaptad még meg a csere-kutyaagyadat? Sürgesd, mert lassan majd már a családod felismerésére is képtelen leszel! A titkosszolgálatnak az efftársaid által megrendelt és végrehajtott orosz "átvilágítását" meg - bármennyire efftársi is - ne másokra hazudd, hanem az emiatt "hűsölő" Galambos efftársadnál érdeklődj a "részletekről"! És ehhez se Trianonig, se Etelközig nem kell visszamenned, talán az új kutyaagyad is elég lesz majd némi átlátásához! Igaz, az összeesküvés-hazudozásod, azért, még anélkül is "efftársiasan gördülékeny"!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efgftars, ismet bizionyitekat adtad analfabetasagodnak, kutyaagggyal vag anelkül... Az orosz kemek a tarajospetya belepöjevel jarnak ki-be a miniszteriumokba, a magyar titkosszolgalatok az oroszoknak szivarogtatnak, ez pont ma jelent meg a hirekben! Persze kutyaagyu analfabetak nem tudnak olvasni.
Galambos Lajcsi pedig meg nem ül es nem a titkosszolgaloatok miatt kell Kecskemetre mennie...
Clavigo
@ómió: Jókat szoktam röhögni rajtad,,bumburnyák.. :):):) Rémhülye lehetsz...:):):):):)
ómió
@teuton: Valami "karizmatikusabbat" kéne hazudoznod, defektes kutyaagyú analfabéta náci fajgörény efftárs! Kifogyott az efftársi hazugságláda? Az efftársaid mindent elkapkodtak? Nagy nálatok a "műfaj kereslete"! Annak ellenére, hogy "Galambos efftársad ott se volt"!
ómió
@Clavigo: És még sosem "ugrott be" üres fejedbe, bolsiék fajkreténje, hogy önmagadon röhögsz!? Akkor, tényleg "jó efftárs" lehetsz!
teuton
@ómió: Kutyaagyu analfabeta fajgöreny naci efftars, nezdd csak, ki van itt! A kitüntetett Tarajospetya a legjobb baratjaval, aki most haborus bünös es epp megegyeztek az orosz kemek szabad bejarasarol!
hu.euronews.com/2022/03/29/evek-ota-garazdalkodnak-a-kulugyminiszterium-gepein-az-orosz-titkosszolgalat-hekkerei
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú analfabéta fajgörény náci efftárs! Téged abszolut nem zavar, hogy Brüsszelből (ha jól emlékszem) Delbois nevű patkánybolsi efftársnőd éppen tegnap kért elnézést és vonta vissza az azonos tartalmú mocsokbolsi hazugságát, Szíjjártót illetően!? Te azért csak döntsd belőled, mi lényeged, a bolsi mocskotokat továbbra is! Lenin efftársad arra "teremtette" a tetves fajtátokat!
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny baci efftars, ki kert bocsanatot es hol, mert MOot az EU legkorruptabb orszaganak, putyuli trojai falovanak tartja? Masoldd mar ide azt a bocsanatkerest! Ja, analfabetaknak ilyen nem megy...
ómió
@teuton: Hogy ti, bolsiék fajgörénye, kit hazudtok a legkorruptabbnak, pláne onnét Brüsszelből, az efftársi korrupciótok fellegvárából, a Gyuri gazdátok által megvásárolt efftársi "képviselőitekkel", az maga a "vidámszinpad"! Defektes kutyaagyú analfabéta fajgörény náci efftárs! Emiatt várnál bocsánatkérést tőlem!? A donor kutyaagyaddal eszerint sokkal nagyobb a baj, mint az "ránézésre" tűnik!
vacsi
"Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének"
Elképesztő! Ebben az országban a legfőbb vezetők így beszélnek?! Ha gyerekkoromban ezt meg mertem volna tenni, a nagyanyám úgy vágott volna szájon, hogy a fogaimat kiköpöm. És akkor még holmi Trágárkákon köszörüljök a nyelvünket?
Ezek után a többi cselekedetükön nem is csodálkozom...
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, hazudd mar nekem ide, hany "brüsszeli" lett eddig elitelve es hany fideszes korrupcio miatt? Az allitolagos 2008as allamcsödröl sem sikerült eddig neked idehazudni a linket, pedig mar honapok ota kerem...
ómió
@teuton: Hová sietsz, defektes kutyaagyú analfabéta fajgörény náci efftárs!? Egyelőre most "gyűjtik be" a korrupciótól csöpögő fajgörény náci efftársaidat! Az "állítólagosról" meg annyit, hogy az államadósságunk 2002-ben még 8000 milliárd volt (Kádár efftárs apádtól "örökölve"), 2010-ben meg már 22000 milliárd, miután Böszme efftárs gazdád 2008-ban visítva rohant az államcsőd elől 20 milliárd euros gigakölcsönért az IMF-hez, amit masszív népzsebelés ígérete és betartása ellenében meg is kapott! Ha ez kutyaagyadat ennyire érdekli, majd kikeresgéled!
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, hany "brüsszelit gyüjtöttekbe" eddig, kik azok es hol vannak? Esetleg Boldog efftarsrol is tudsz valamit? Az IMF kölcsönnek mi lett a sorsa? Orbancod 10%kal MAGASABB összegü kölcsönt vett fel! MOSTANRA mennyi lett az allamadossag??? Mekkora kamatu allampapirok lettek most kiadva? Mekkora bevetele volt az allamnak a letelepülesi kötvenyekböl, ill. mekkora kara lett a magas kamatok miatt? Ne hazug szamokat hazudj, hanem a hivatalos statisztikai linket masoldd be!!!
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú, analfabéta fajgörény tetvesnáci efftárs! A begyűjtött efftársaid nyilvántartója nem én vagyok! Kérdezd talán meg Kaili efftársnődet, mint begyűjtött eminenst! Neki odabent biztos sok ideje van önnön begyűjtött "vérei" nyilvántartására! És fajgörénységedet még a magyar államadósság is érdekli? Asztaaa! Hát, 2010-ben, ugye, egy 22000 milliárdos adóssághegyet "hagyatékoltatok", még évekig fenyegető államcsődveszéllyel, amit a "Zorbánék" kibekkeltek, annak ellenére, hogy a pénzpiacokon igencsak nehéz volt a hitelfinanszírozásunk! Ezért volt a letelepedési kötvényesdi is! Amúgy a 22000 milliárdos adóssághegyetek ÉVI kamatterhe az idő haladtával 1000-1500 milliárd volt, amit, ha évenként hozzáadsz a 22000 milliárdhoz, akkor mára az már önmagában 40000 milliárd fölött van, amihez még némi Paks2 előkészítési költség jön és így, ma úgy 45000 milliárd körül lehet. Jó hír viszont, hogy ez ma a GDP-nek csak kb. 76%-a, szemben a 2010-es 22000 milliárddal, ami akkor a GDP kb. 86%-a volt! A naprakész számokat meg, a további hazudozásodhoz, fajgörény efftárs, ha érdekel, majd kiásod magadnak!
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny tetvesnaci efftars, ha valaki szamokra/adatokra hivatkozik, akkor azt nem be kell hazudni, hanem bebizonyitani!!!
1. Kaili idaig az EGYETLEN, akit letartoztattak, a fitymaszoksok közül meg mar kijönne egy börtöncsapat, azokat nem beleszamolva, akik ellen mar 7-7 eve huzzak a birosagok az ügyeket. Völner miert nem ül meg???
2. Tehat 2ß10 ota MO olyan jol teljesit, hogy az orszag EGYELEN FILLER kamatot sem fizetett, eltekintve attol, hogy nem is törlesztett??? A letelepedesi kötvenyek milliardjai hova lettek? Ja, mind el lett lopva???
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú fajgörény tetvesbolsi efftárs! A minap tartóztatták le az egyik olasz EP-s efftársadat is, vagy őt már sikerült elhazudnotok!? A nevét ne kérdezd, a tetvesbolsi efftársaitokat te még a defektes kutyaagyaddal is jobban kell ismerd! Miközben másokra börtöncsapatot ugatsz, a 2002-2010. között ellopott 14000 milliárdotokkal meg eszerint "kérkedsz", hiszen azon semmit nem vettetek, semmit nem építettetek, hanem inkább ezerrel népzsebeltetek, szóval ellopta a tetvesbolsi gyülekezeted, te a lopásotok utáni kamatfizetésről álmodozol? Ti loptok, más meg fizesse a kamatait, gyagyása!? De "jól beosztanád", idiótája! "Efftársiasan"! Amúgy meg ne a Volner "ültetését" sürgesd, hanem pl. Czeglédy efftársadét, aki "potom" 6 milliárd áfát nyult le, de már legalább 7 éve "sikerrel nyújtja az ügyét"! A letelepedési kötvények milliárdjaiból meg biztos a mocsokbolsi fajtád által kifosztott állami nyugdíjpénztári hiány legalább részbeni "visszatömködése" történt, mert azt is kifosztottátok!
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajkreten naci efftars, annyi beromsagot zagyvalsz össze, hogy arra ertelmes valaszt nem adni nem erdemes. De csak 1 pelda: orbancod hiteleket vezs fel, de semmi kamatot es törlesztest nem fizet. KI es MIKOR fog akkor fizetni, az unokak??? Es csak nincs törlesztes, akkor minek az ujabb hitel, miert az oroszoktol es Kinatol???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.