Tavaly májusban vált hivatalossá, hogy börtön vár az ex-megasztáros Fekete Dávidra, akit csalások hosszú sora miatt vontak perbe.

Nagyon kiakadt Fekete Dávidra a volt felesége: A gyámügy is kivonult a kisfiuk balesete miatt
Fotó: TV2

Február elején, több mint két év hallgatás után a 320 milliós csalással vádolt Fekete Dávid exkluzív interjút adott a Fókusznak.

Az interjút házi őrizetben adta, élete legnehezebb időszakáról is mesélt:

Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt

- mondta el Fekete Dávid, akit állítása szerint teljesen váratlanul ért, hogy az előzetes letartóztatása alatt a felesége elindította a válópert.

Az ellentétek ellenére az egykori házasok civilizált kapcsolatban vannak egymással a gyerekeik érdekében. A feleség, Horváth Regina ügyvédje, dr. Pikali Petra szerint ennek az is része volt, hogy megegyeztek, nem beszélnek nyilvánosan a kisfiú balesetéről. Fekete Dávid szerda esti nyilatkozata azonban felborította ezt a megállapodást – írja a Blikk.

Az ügyvéd és ügyfele döbbenten állnak az RTL Fókusz riportjában elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy

ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott.

Az ügyvéd elmondása szerint Reginában ez a riport különösen mély sebeket tépett fel,

hiszen minden szülőnek a legnagyobb félelme az életében, ha a gyermekének baja esik

– kezdte Horváth Regina jogi képviselője, aki azt is elmondta, egy ilyen szerencsétlen baleset után a hatóságok vizsgálatot indítanak.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy ez egyébként már lezárult, "a gyámügy környezettanulmányt készített, és mindent rendben talált".

Ezzel egy időben Fekete Dávidot a hatóság nyilatkoztatta, aki akkor tudomásunk szerint elmondta, hogy Reginát jó anyának tartja. Véletlen baleset – sajnos – bármikor bárkivel előfordulhat

– jelentette ki dr. Pikali Petra, aki azonban részleteket nem akart elárulni arról, mi történt pontosan azon a napon.

Az ügyvédnő azt is hozzátette, azért sem érti Fekete Dávid nyilatkozatát, mert Regina mindent megtett azért, hogy közös ikerfiaik mély kapcsolatot alakíthassanak ki az édesapjukkal.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Anya, apa! Szülőként nullára (0) vizsgáztatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.