Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a koronavírus-járvány alatt a halálozási okra vonatkozó adatoknak több mint a harminc százaléka is hibás lehetett – állapította meg az Adatvédelmi Hatóság, miután Ujhelyi István európai parlamenti képviselő panasza nyomán vizsgálatot folytattak.

Ujhelyi szerint a NER az MSZP pártigazgatóján keresztül üzente meg, hogy sem pártelnök, sem EP-listavezető nem lehet
Fotó: Ujhelyi István EP-képviselő (MSZP-Párbeszéd) felszólal a 2021-27. évi ciklus EU-s forrásainak felhasználásáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 22-én. MTI/Kovács Attila

Lebukott a kormány: bizonyítottan botrányos volt az adatkezelés a covid-járvány alatt

- hosszasan írt erről csütörtöki bejegyzésében, amely teljes egészében itt olvasható:

Csütörtök este már az Egyenes Beszéd vendége volt, ahol a járványkezelés mellett Tüttő Katáról is kérdezték.

Csütörtökön a Mandiner számolt be arról, hogy magas beosztású szocialista politikusok értesülései szerint az MSZP önállóan indul majd a 2024-es európai parlamenti választáson, Tüttő Kata személyében pedig már a listavezető személyéről is döntöttek.

Ujhelyi Istvánt nem lepte meg az információ, mely szerint Tüttő Kata lesz az MSZP EP-listavezetője.

Tavaly nyáron, amikor szerettem volna átalakítani az MSZP-t, megtisztítani és egy új lapot indítani a szociáldemokrata párt életében, akkor Molnár Zsolt mindenható pártigazgató közölte velem, hogy két dolog nem lehetek: pártelnök és EP-listavezető.

Később azt is közölték vele, hogy utóbbi a jelenleg főpolgármester-helyettesi pozíciót betöltő Tüttő Kata lesz.

Ujhelyi gyanítja, hogy a NER-nek nem tetszettek az ő pártelnöki ambíciói és tervei, és ezt valamilyen módon – szerinte Molnár Zsolton keresztül – tudtára is adták a pártnak.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a kártékony Molnár Zsóóóóti a legártalmasabb ember az ellenzék soraiban. Egy mocskos kis áruló, a maffiával összejátszó senki!
Az MSZP remélem egy mandátumot sem szerez az EP választáson. Már rég a pöcegödörben a helyük!
ómió
Újhülye efftárs inkább készítsen egy közös szelfit Kaili efftársnővel!
teuton
@Pegero: Pege-rovar, majd ha megtanulsz olvasni, akkor a több, mint 1000 oldalas aktabpl kideritheted, ki hazudott! Addig pedig nezegess kepeket ott az ovodaban!
teuton
@Pegero: Pege-rovar, atmentel te is skizofrenbe, mint a hascsikari, aki mindig többesszamban beszel MAGAROL??? Ki vagy te az a MI??? Persze igaz lehet, a rovarok gyorsan szaporodnak, de el kell taposni öket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.