Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, megjelent a Transparency International korrupciós jelentése, amelyből kiderült, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa. Az Európai Unió Bizottsága és a Transparency International után az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) is keményen bírálta Magyarországot a korrupció elleni harc hiánya miatt.

Mit gondolnak a magyarok arról, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa? – videó
Fotó: Pixabay

A 24.hu most arról kérdezte a magyarokat, hogy mit gondolnak a korrupcióról, és arról, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa.

Néhányan úgy vélték, hogy mindez hazugság, és Magyarországon minden rendben van. Van, aki úgy gondolja odakint (szerk: Brüsszelben) nagyobb a baj. 

Én inkább azt mondanám, hogy az Európai Parlament a legkorruptabb Európában, de azt éppen nem vizsgálta Transparency International nevű Soros által finanszírozott társaság. Ez a lehető legaljasabb hazaárulás

- vélekedett valaki.

Természetesen voltak olyanok is, akik teljesen egyetértettel a jelentéssel. Megéri megnézni!

Forrás: 24.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Csendesen érdeklődöm. Ha Brüsszel korrupt, akkor mi már nem vagyunk? Szép lenne, ha azzal védenénk a gyilkost, hogy más is öl.
Hogy lehet, hogy van olyan magyar ember, aki a Brüsszeli korrupciót jobban látja, átlátja, mint a hazait? És a Brüsszeli korrupciót miért érint minket jobban?

Költői...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
a fidesz magyarok nem is tudnak gondolkodni, nekik mindíg föntröl jön,hogy mire kell gondolniuk és hogyan! ezért is van az,hogy csak sorosozni,migráncsozni,brüsszelezni és gyurcsányozni tudnak! egy fideszes rötön fölismerhetö a buta ,egy kaptafára készült dumájáról !
Macskaszem
@ómió: Milyen hírek szerint? Prosti srácok meg a Vadpajtik?
Brüsszelben találtak pár korrupt embert, és azok már böriben csücsülnek. Itt meg az egész fidesz kormányostul, képviselőstül nyakig merül a korrupciós trágyába, és ezek a bűnözők kormányon vannak az ilyen buta barmok miatt mint te meg a társaid.
ómió
@icegygenabro: Tehénbaszó efftárs! Előbb vakargasd le magadról az efftársi Böszmeszart!
ómió
@Macskaszem: Olyan hírek szerint, hogy pl. egy Katarnak kedvező szavazás keresztülviteléhez többségre (efftársi többség!) - "pár korrupt ember", ahogy hazudod, ehhez kevés - van szükség, még, ha az egész jelenséget buta bolsi barom módjára (minden alap nélkül) a kormányra hazudnád is! De eszerint az is vagy!
koszpeko
@rokker33: ez megy bazd meg ilyenkor.
Másra mutogatás.
Tipikus fityfasz csűrhe szellem.
Lepényleső
...vajon mit gondolna róla,- hogy mi az; a 2/3-a nem is tudja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.