Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, megjelent a Transparency International korrupciós jelentése, amelyből kiderült, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa. Az Európai Unió Bizottsága és a Transparency International után az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) is keményen bírálta Magyarországot a korrupció elleni harc hiánya miatt.

Mit gondolnak a magyarok arról, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa? – videó
Fotó: Pixabay

A 24.hu most arról kérdezte a magyarokat, hogy mit gondolnak a korrupcióról, és arról, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa.

Néhányan úgy vélték, hogy mindez hazugság, és Magyarországon minden rendben van. Van, aki úgy gondolja odakint (szerk: Brüsszelben) nagyobb a baj. 

Én inkább azt mondanám, hogy az Európai Parlament a legkorruptabb Európában, de azt éppen nem vizsgálta Transparency International nevű Soros által finanszírozott társaság. Ez a lehető legaljasabb hazaárulás

- vélekedett valaki.

Természetesen voltak olyanok is, akik teljesen egyetértettel a jelentéssel. Megéri megnézni!

Forrás: 24.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Csendesen érdeklődöm. Ha Brüsszel korrupt, akkor mi már nem vagyunk? Szép lenne, ha azzal védenénk a gyilkost, hogy más is öl.
Hogy lehet, hogy van olyan magyar ember, aki a Brüsszeli korrupciót jobban látja, átlátja, mint a hazait? És a Brüsszeli korrupciót miért érint minket jobban?

Költői...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
12 éve tudjuk és látjuk,, mióta egy retkes ,zsiros,tolvaj cigány van hatalmon ENNYI+++
Aki Én
Csendesen érdeklődöm. Ha Brüsszel korrupt, akkor mi már nem vagyunk? Szép lenne, ha azzal védenénk a gyilkost, hogy más is öl.
Hogy lehet, hogy van olyan magyar ember, aki a Brüsszeli korrupciót jobban látja, átlátja, mint a hazait? És a Brüsszeli korrupciót miért érint minket jobban?

Költői...
rokker33
Ja mert az usa az eu az nem korrupt :) :) Csak Magyarország? Gyurcsány is egy szent maga a megváltó csak Orbán szar ... Ezért választják meg minden 4.évben!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők büszkék erre és örülnek a hírre!
Ezért hülyemagyarok...
drrotf
Nem új jelenség ez a magyar társadalomban!Irodalmi művek sora szól a magyar korrupcióról!Móricz Zs. Rokonok című műve pregnánsan mutatja be két világháború közötti Magyarországon a korrupciót, de Mikszáth K. Noszty fiú esete Tóth Marival című regénye is jól példázza a II.világháború előtti Magyarország helyzetét!A művekben bemutatott korrupciós helyzetekből nem tudott az ország megszabadulni.Lánczi Tamás padig úgy jellemezte a korrupciót, hogy az az Orbán kormánynak a középosztály építésének egyik módja, tehát alapvetően jelen van a társadalmunkban!Megjegyezném ,hogy mindenütt van korrupció a világon, a különbség csak annyi ,hogy van ahol üldözik is ezt a bűncselekményt,és megbüntetik azt akit el tudnak kapni a bűnüldöző szervek, de nálunk talán még beszélni is szégyellnek róla, az üldözést pedig ez a kormány, Polt úrral az élen negligálja, mondván nincs itt semmi látni való!
Alfa
..de amig ez a mai korrupt kamukeresztény kormány marad, az tovább is fokozódik,mert a szektának ez a mozgató rugója...lételeme ... orbán a fidesz-ner szekta enélkűl nem is tud létezni...meret ez a keresztény-szabadság orbáni értelmezése...
Nessy
@Aki Én: Nálunk a korrupció törvényesítve van, a rendszer alapja és talpköve!
Eladott Ország
@rokker33: ma, 13:58 ☻ Már egy szinten vagyunk Burkina Fasoval
twitter.com/janos_hary/status/1621153836751806466/photo/1
HOGY LETT MAGYARORSZÁG AZ EU LEGKORRUPTABB TAGÁLLAMA? A Korrupció Érzékeli Index (CPI) alakulása, 2012-2022
www.canva.com/design/DAFXd5LehhM/view
Ha a táblázatot megnézed, akkor látható, hogy milyen összefüggés van a korrupció és a szegénység között.
Közlöd: "Gyurcsány is egy szent maga a megváltó csak Orbán szar ... Ezért választják meg minden 4.évben!" Megnyugtatlak Észak-Koreában Kim Dzsongunt 100%-kal választották, 99,99 %-os részvétellel.
Tunes1106
Na ezért kell felvenni az ukránokat hogy ne a puhos meg a zúnijó legyen a leg korruptabb
ómió
Mit gondolnak a magyarok!? Hát, hogy Gyuri gazdiék csicskaszerve mégsem hazudhatja azt, hogy az ő uniós megvásároltjaik a legkorruptabbak!
icegygenabro
@ómió: azért Gyuri bácsi a legtöbb fideszgecit finanszírozta Oxfordba! Visszaperkálták már??
kereső
@rokker33: Gyurcsány korszakhoz képest a NER alatt 30 helyet rontott Magyarország a világ 180 országát tartalmazó korrupció mérési listán. És te még mindig gyurcsányozol. Normális-e vagy???,
kereső
Mit-e? Tapsolnak, hogy na ugye, hogy ugye- elsők vagyunk.
Al X
A probléma súlyos! Sajnos én is korrupt vagyok. Hofi jut eszembe: "korrupció az, amiből kihagynak." Előfordul napi szinten, hogy azért fizetek pénzel kártya helyett, hogy ne kelljen az összeget beütni az eladónak a NAV-hoz bekötött pénztárgépbe. Utálom ezért magamat, de mindig kimagyarázom, hogy az általános iskolában azt tanultam, hogy a kizsákmányoló feudalizmusban tizedet meg kilencedet kellett adózni a jobbágyoknak. Forgolódok is éjjel az ágyamban, hogy :"menj innen rohadt korrupt!".
Törölt Nick
Ahol közpénzből milliárdossá lopják magukat a politikusok, ott bizony virul a korrupció.
csak úgy....
nem az ország korrupt csak a szarházi vezetés!
csak úgy....
Amnéziarohamot kapott a Boldog-ügy tanúja, amikor a korrupciógyanús találkozókról kérdezték
444.hu/2023/02/03/amneziarohamot-kapott-a-boldog-ugy-tanuja-amikor-a-korrupciogynus-talalkozokrol-kerdeztek
ez a szarházi boldog sincs még a sitten, talán nem is lesz mert tisztára pucolja a korrupt fidesz...
icegygenabro
@Őrnagy: Szaros Gyurka összekente szarral a fidesznyikeket,bűzlenek is rendesen! De azért jó volt nekik hogy segítette. Visszafizették már a kecskebaszók a rájuk pazarolt támogatást??
icegygenabro
@icegygenabro: Jó sokba is került Szaros Gyurkának! Igaz kecskebaszók??!!
icegygenabro
@Őrnagy: ti nem csak szagoljátok, hanem szopkodjátok is egymást!!
ómió
@icegygenabro: Gyuri gazdi efftársatok akkor még azért "finanszírozott", biztos "arra tett " a tőzsdén, hogy a "magasabbrendű bolsi társadalmatokat" legyenek, akik lebontják! Ezt azok teljesítették is! Akkor, mit kéne "visszaperkálniuk"?! A mostani agyamentségét, amivel most meg ugyanazt visszaállítaná!?
ómió
@Őrnagy: Jó-jó, van ebben ráció, de azért a dolog kissé mégis "sántít", hiszen Brüsszelben a hírek szerint a képviselők legalább fele Szaros Gyurka bá' zsebében van, mig idehaza a szűk 1/3-át sikerült csak "zsebbe terelnie"! Akkor, hol nagyobb a korrupció!?
icegygenabro
@ómió: Magyarázhatod! Össze vagytok kenve szarral és még hirdetitek is... kecskebaszók!
csak úgy....
a fidesz magyarok nem is tudnak gondolkodni, nekik mindíg föntröl jön,hogy mire kell gondolniuk és hogyan! ezért is van az,hogy csak sorosozni,migráncsozni,brüsszelezni és gyurcsányozni tudnak! egy fideszes rötön fölismerhetö a buta ,egy kaptafára készült dumájáról !
Macskaszem
@ómió: Milyen hírek szerint? Prosti srácok meg a Vadpajtik?
Brüsszelben találtak pár korrupt embert, és azok már böriben csücsülnek. Itt meg az egész fidesz kormányostul, képviselőstül nyakig merül a korrupciós trágyába, és ezek a bűnözők kormányon vannak az ilyen buta barmok miatt mint te meg a társaid.
ómió
@icegygenabro: Tehénbaszó efftárs! Előbb vakargasd le magadról az efftársi Böszmeszart!
ómió
@Macskaszem: Olyan hírek szerint, hogy pl. egy Katarnak kedvező szavazás keresztülviteléhez többségre (efftársi többség!) - "pár korrupt ember", ahogy hazudod, ehhez kevés - van szükség, még, ha az egész jelenséget buta bolsi barom módjára (minden alap nélkül) a kormányra hazudnád is! De eszerint az is vagy!
koszpeko
@rokker33: ez megy bazd meg ilyenkor.
Másra mutogatás.
Tipikus fityfasz csűrhe szellem.
Lepényleső
...vajon mit gondolna róla,- hogy mi az; a 2/3-a nem is tudja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.