Ahogy arról korábban mi is írtunk, Ujhelyi István az Egyenes Beszédben arról beszélt, szerinte a NER az MSZP pártigazgatóján keresztül üzente meg, hogy sem pártelnök, sem EP-listavezető nem lehet. Molnár Zsolt most reagált a vádakra.

Reagált az MSZP párigazgatója Ujhelyi vádjaira
Fotó: MTI/Kovács Attila

Az Egyenes Beszédben Szöllősi Györgyi műsorvezető a beszélgetésben idézte a Mandiner információját,

miszerint Tüttő Kata vezeti majd az MSZP EP-listáját.

Ujhelyi Istvánt nem lepte meg ez az információ. Elmondása szerint Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója tavaly nyáron közölte vele, hogy két dolog nem lehet belőle: pártelnök és EP-listavezető.

Ujhelyi gyanítja, hogy a NER-nek nem tetszettek az ő pártelnöki ambíciói és tervei, és ezt valamilyen módon – szerinte Molnár Zsolton keresztül – tudtára is adták a pártnak.

Az atv.hu megkeresésére Molnár Zsolt reagált Ujhelyi István nyilatkozatára.

A pártigazgató közölte:

Ujhelyi István saját korábbi állításaival került ellentmondásba, így önmagával vitatkozik.

Hozzátette:

Ujhelyiről és elnöki programjáról a szocialista párt közössége mondott véleményt, amikor nem kértek Ujhelyi „elhervadt szegfű” koncepciójából.

A pártigazgató elmondása szerint ő is azok közé tartozott, aki nem támogatta Ujhelyi terveit, amelyek az MSZP szétverésére irányultak.

Végezetül felhívta a figyelmet arra, hogy

Ujhelyi éppen átigazolóban van egy az MSZP-vel rivalizáló ellenzéki párthoz, ennek tükrében pedig mindenki eldöntheti, hogy mennyire hitelesek a szavai

– fogalmazott Molnár Zsolt.

Forrás: ATV

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Molnár Zsoltról köztudott, hogy fidesz tégla.
És az MSZP-nek nincs ellene kifogása, mert ha lenne, már jól valagba rúgták volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
@Horizont: Na de azt mégsem vallhatta be, hogy fideszék szóltak neki, mi a teendője.
nemkati
@Philip Marlowe: Ha Újhelyi DK-s lesz, akkor az azt jelenti, hogy hitelesként átállt a hitelesekhez.
Nyírfa
Az egész szocialista pártot, úgy, ahogy van, fel kellene végre számolni. Molnár Zsolt akkor volt baloldali , amikor Orbán. Következésképpen: soha.
Eladott Ország
Kicsoda is Molnár Zsolt, az MSZP rejtélyes politikusa? Egy fidesz tégla. „Ron Werber izraeli kampánytanácsadó 2014-ben feldúltan azt üzente: „Molnár Zsolt adjon hálát az Istennek minden egyes napon, amikor nem nyitom ki a számat". Molnárral szemben előkerült az is, hogy 2002-ben ügyvédként még a Fidesznek és az MDF-nek dolgozott, az óbudai választási bizottságban pártdelegált votl. Ezt utóbb személyes kapcsolatokkal magyarázta, és állítja, politikai munkát nem végzett. 2014-ben előkerült róla egy fénykép majd egy videó is, amint 1992 október 23-án, Göncz Árpád akkori államfő kifütyülésekor ott volt a Kossuth téren kapucniban, majd az elnöki beszéd megzavarása után az MTV székháza elé is átvonult a szkinhedekkel. Molnár a Rogán-ügy, illetve a szkinheadügy miatt mondott le az MSZP budapesti elnöki posztjáról 2014-ben. Beleillik a kultúrkörbe Kubatov és vele beleillenek az ő "kopasz" őrző-védő, pénzért verő barátai is. Ez az új magyar "elit" bázisa. Zsótika bizonyára beépített emberként feladatot látott el közöttük a III/III ügyosztály megbízásából.
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/3e50e8ba-67a3-487f-b92f-453ff968fec2.jpg
- Botka azt állította, hogy az MSZMP-ben fidesz ügynökök vannak." Ez azért "meglepő" mert a fidesz és az MSZP is az 1990 előtti MSZMP-re épül vagy közvetlen MSZMP tagsággal, vagy a szüleik révén. Botka szülei 1990 előtt megbízható MSZMP káderek voltak (mindketten) Orbán szülei meg szintén. Az LMP-s Ungár Péter édesanyja meg a
történelemhamisító Kancsal Maris. Így aztán nagyon nem "meglepő", hogy az MSZMP-re épülő fidesz minden pártban jelen van.
Törölt Nick
Molnár Zsoltról köztudott, hogy fidesz tégla.
És az MSZP-nek nincs ellene kifogása, mert ha lenne, már jól valagba rúgták volna.
Eladott Ország
@Törölt Nick: ma, 16:16 ♦ A tanítómester Puch László az MSZP volt pénztárnoka, Simicska üzlettársa volt, később azonban a tanítvány túlnőtt a mesteren. Puch László a fidesz dísz-szocialistája volt, ő ugyan olyan érdekember mint akik az MSZP-ben hatalomra segítették Orbánt. Ahhoz viszont már meglepően hülyék voltak, hogy felmérjék: Orbán végez velük. Na, de ahogy a népnyelv tartja: "Aki hülye annak pusztulnia kell."
kulabombaafityiszre
Ahogy látom az mszp-t már nemigazán kell szétverni.
terlasz
"Ujhelyi éppen átigazolóban van egy az MSZP-vel rivalizáló ellenzéki párthoz"

A tetszhalott MSZP már csak saját magával tud rivalizálni.
NKF
Sose búsulj Szarhelyi! Átmész Fletóhoz és kapsz egy árnyékszéket!
ómió
Mi lenne itt, ha még "egyet se értenének" az efftársak!?
Nyírfa
@Horizont: tegnap, 16.21

Nem bízom benne. Sokkal inkább tartom karrieristának, mint elkötelezett szociáldemokrata politikusnak. A pártból már régen ki kellett volna lépnie, ehelyett eltűrte, hogy Molnár Zsolt , aki leginkább Kocsis Máté linkóci megfelelője, kigolyózza.
Nyilván ment a pártban az adok-kapok, de túl sokáig húzta Ujhelyi, ott próbált érvényesülni, ahová már a lábát sem lett volna szabad betennie.
Nekem az sem tetszik, hogy nincs kifogása a Fudan ellen, hogy meghagyná a határontúliak szavazati jogát , hogy járt Tusványásra "vitatkozni" a fidesszel, s ezzel legalizálta Orbán revizionista politikáját. Hogy felesküdött az alaptákolmányra, nemcsak az ő sara, hanem a komplett ellenzéké, de sár, ami rászáradt az arcára.
Ha beáll dékásnak, rossz lóra tesz. Gyurcsány haladóbb is, radikálisabb is nála, s bár a DK a zászlajára tűzi majd a nagy fogást, miheztartás végett korlátok közé fogja szorítani, amiből csak zavar támad.
Ami nagyon érdekes, és fontosabb is, mint Ujhelyi hovatartozása, az a Momentum, ahogyan a DK nyomdokaiba lép.
Béla333
Remélem végre eltűnik a mocsárban a maffiával összefogó, az országot közösen kirabló MSZP!
Ártalmas az országra az MSZP, mint a Covid vírus!
Nyírfa
@Horizont: Szívesen. Még a 2010-es évek elején szervezett egy fáklyás tüntetést, amelyre elmentem. Az a vérszegény, semmitmondó beszéd, amelyet tartott, előrevetítette , hogy nem ő és nem az MSZP fogja visszafordítani az antidemokratikus folyamatot.
Aztán 2014-ben Mesterházynak köszönhetően másodszor bukott az ellenzék. Ujhelyi pedig ment Brüsszelbe.
evacica
@Nyírfa: Én pedig úgy ítélem meg, hogy nagyon sokat dolgozott az EU ban a mi érdekeinkért. Nem rossz politikus de az igaz, hogy az MSZP ben már nincs helye mint a többi használható politikusnak Mesterházi pártelnöké való megválasztása végleg eldöntötte az MSZP sorsát! Az MSZP saját magát tette tönkre! Olyanok mi t az az ember aki ül egy ágon és fűrészeli maga alatt!Nincs egy húzó arc, bár még van egy pár olyan politikus akit még sokra tartok ilyen Hiller de ezek kevesek az MSZP életben tartásra! Hogy Újhelyi hová lép majd kiderül. Ami pedig Molnár Csabát illeti régóta hírlik, hogy igen közeli kapcsolatokat ápol fideszes politikusokkal th sok minden eltudok képzelni róla! Nem zörög a levél ha nem fúja a szél!
Nyírfa
@evacica: Molnár miépes volt, már nem is tudom, hogyan keveredett a szocikhoz. Természetesen a változás jogát, lehetőségét, megtörténtét elvitatni senkitől nem lehet, de Molnár Csaba azon embertársaim közé tartozik, akiknek, biztos, ami biztos, soha nem fordítanék hátat, jobb őket szemmel tartani.
Ujhelyi , szerintem igazodik, tudja, hogy az MSZP haldoklik, még időben váltani akar, és ezt jól is teszi.. Ahhoz azonban, hogy autentikus legyen, ezt már régen meg kellett volna tennie.
De ezen kívül is vannak olyan állásfoglalásai, amelyekre felvonom a szemöldököm.
Aki az MSZP-ben számomra csalódást jelentett, az Kunhalmi Ágnes. Többet, sokkal többet vártam tőle.
Nyírfa
Ezer bocs' Molnár Csabától, amit írtam, az Molnár Zsoltra vonatkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.