A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője elég rosszul választott hátteret az üzenetének.

Deutsch Tamás el van tévedve? Szívecskés képpel üzent az amerikai nagykövetnekMTI/Mohai Balázs

Deutsch Tamás szombat délelőtt megosztott egy Facebook-posztot, amellyel David Pressmannak üzent. Mint ismert, az amerikai nagykövet körül forrnak az indulatok: ahogy mi is megírtuk, kegyetlen szópárbajba keveredett Szijjártó Péterrel, majd megjelent egy cikk is a New York Times-ban, amelyben azt állította, hogy Magyarországon halálos fenyegetések érték őt.

A fideszes EP-képviselő pedig most úgy gondolta, ő sem marad ki az adok-kapokból, egy üzenetet fogalmazott meg Pressmannak, amit valamilyen megmagyarázhatatlan indokból egy szívecskés háttérrel tett közzé:

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A fideSS-nél követelmény a konginativ disszonancia? Úgy látszik igen.Nem magyar belügy!!-i folyamat , hogy a magyar kormány, annak az országnak a képviseletében, amely az Eu-és a NATO tagja, nyiltan az orosz agresszor pártára áll, és putyint támogatja- némi majdani konc reményébe. Ha, értenék a dipolomácia nyelvét, és gondolkodnának is néha- akkor rájönnének, hogy az USA , amely a NATO egyik vezetője- ezt a szövetségi rendszer árulásaként értelmezi- nem is értelmezheti másként. És ennek súlyos következményeivel kell az országnak szembenéznie- ottan nem piszi politikusok vannak, hanem katonák. A magyar külügyminiszter (orbán hangja)- aki annyit ért a diplomáciához, mint tyúk az ABC-hez, ezt nem sikerül felfognia- hiába a magas homlok, a mögötte csak a csicska szürke állománya van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
DT inkább nosztalgiázzon a prágai tüntetésről ami élete nagy eseménye volt!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
Elég beszédes, hogy Tompika szivecskéket küld egy meleg csávónak. Ebből még szerelem lesz. ;)
bence
Böffentett egyet Tompika az ereszcsatornán mászó élettársa .
Galway
@Shikari: Mondd te hülye, ahhoz, hogy Pressman szembesüljön önön homoszexualitásával, szerinted tényleg az kell, hogy Tompika hívja fel rá a figyelmét?! Szerintem tudja maga is.
Lepényleső
Nem mellékesen,- vélhetően ismerve a nagykövet ide vonatkozó megnyilvánulását,el lehet-e
végezni a kettő "nyilatkozat" hasonlítását,- anékül,hogy szégyenlenie kellene az embernek honfitársát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.