A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője elég rosszul választott hátteret az üzenetének.

Deutsch Tamás el van tévedve? Szívecskés képpel üzent az amerikai nagykövetnekMTI/Mohai Balázs

Deutsch Tamás szombat délelőtt megosztott egy Facebook-posztot, amellyel David Pressmannak üzent. Mint ismert, az amerikai nagykövet körül forrnak az indulatok: ahogy mi is megírtuk, kegyetlen szópárbajba keveredett Szijjártó Péterrel, majd megjelent egy cikk is a New York Times-ban, amelyben azt állította, hogy Magyarországon halálos fenyegetések érték őt.

A fideszes EP-képviselő pedig most úgy gondolta, ő sem marad ki az adok-kapokból, egy üzenetet fogalmazott meg Pressmannak, amit valamilyen megmagyarázhatatlan indokból egy szívecskés háttérrel tett közzé:

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A fideSS-nél követelmény a konginativ disszonancia? Úgy látszik igen.Nem magyar belügy!!-i folyamat , hogy a magyar kormány, annak az országnak a képviseletében, amely az Eu-és a NATO tagja, nyiltan az orosz agresszor pártára áll, és putyint támogatja- némi majdani konc reményébe. Ha, értenék a dipolomácia nyelvét, és gondolkodnának is néha- akkor rájönnének, hogy az USA , amely a NATO egyik vezetője- ezt a szövetségi rendszer árulásaként értelmezi- nem is értelmezheti másként. És ennek súlyos következményeivel kell az országnak szembenéznie- ottan nem piszi politikusok vannak, hanem katonák. A magyar külügyminiszter (orbán hangja)- aki annyit ért a diplomáciához, mint tyúk az ABC-hez, ezt nem sikerül felfognia- hiába a magas homlok, a mögötte csak a csicska szürke állománya van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Elég beszédes, hogy Tompika szivecskéket küld egy meleg csávónak. Ebből még szerelem lesz. ;)
ómió
Csak nem a buziságára "apellált"?
bence
Böffentett egyet Tompika az ereszcsatornán mászó élettársa .
Galway
@Shikari: Mondd te hülye, ahhoz, hogy Pressman szembesüljön önön homoszexualitásával, szerinted tényleg az kell, hogy Tompika hívja fel rá a figyelmét?! Szerintem tudja maga is.
Shikari
@Galway: Csak buzinak kell nevezni, ami!
Lepényleső
Nem mellékesen,- vélhetően ismerve a nagykövet ide vonatkozó megnyilvánulását,el lehet-e
végezni a kettő "nyilatkozat" hasonlítását,- anékül,hogy szégyenlenie kellene az embernek honfitársát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.