A miniszter külföldi érdekeket sejt a tiltakozások mögött.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
De bazd meg Peti.
A termőföld eladása, a vizek mérgezése, magyar érdek volna?
Tényleg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
De bazd meg Peti.
A termőföld eladása, a vizek mérgezése, magyar érdek volna?
Tényleg?
Eladott Ország
"Szijjártó Péter szerint aki az akkumulátorgyártás ellen küzd, az a környezetvédelem ellen küzd." A te beteg agyad szerint, te idióta. Gödön már toxikus anyagokat találtak a talajvízben, pedig a Samsung 5 éve működő akkumulátorgyára csak 30 GWh-s, ami harmada a leendő kínai Contemporary Amperex Technology (CATL), debreceni üzemének. Gödön a Samsung kb. 1/3 akkora akkumulátorgyára 5 éves termelés alatt elszennyezte a talajvizet, szóval a szennyvíz-tisztítás is nagy kihívás lesz.A Debreceniek örülnek majd, amikor már kora tavasszal lajtoskocsiról osztogatják az ivóvizet a bő vizeiről méltán híres Debrecenben. Csodálkozunk itt, hogy miért ide jönnek. Miért van az, hogy hozzánk mindig valamiért Kína meg az oroszok jönnek csak?! Költői kérdés. Ugye a környezetvédelem a folyó- és az ivóvíz, a talaj szempontjából is fontos lesz?! Vagy itt is kell egy Sárga-folyó?! Eladósodott ország vagyunk. Orbánék egy kis zséért eladják még az anyjukat is k*rvának Keletre...
Míg nálunk a lassan kifutótípusnak számító lítium-ion aksikat gyártatnak majd a kínaiak, addig Svájcban megnyílt az első, kizárólag szilárdtestakkumulátort gyártó üzem, aminek legalább duplája az energiasűrűsége, így a hatótáv 900-1000 km, 6-8 perc alatt feltölthető, és korlátlan ciklust bír, nem gyullad ki. Már megint a múltba ruházunk be, de mit várhatunk a főispánok alatt. Várhatóan Szijjártó megkapja a legmagasabb kínai állami kitüntetést.
uploads.disquscdn.com/images/1986f0bc77bc0fcfe916abeda1e104217a9a598985040c65f6ed85bf88db2f49.jpg?w=800&h
Eladott Ország
Mivel tölti egy általános gyerek, azt az idejét amit nem tanulással tölt...hát ööö
coub.com/view/1lni6x
Qqberci
"Már megint a múltba ruházunk be"

Mer' azt olcsóért adják, de nagyot lehet rajta kaszálni...
Eladott Ország
Vigyék az akkugyárakat Németországba! Mi majd megyünk dolgozni ötszörös bérért, amit itt Magyarországon kapnánk. Aztán itthon a tiszta levegőjű országunkban elköltjük. Csak a németek nem fogjàk beengedni. De elég abba belegondolni, Kína miért nem otthon csinálja meg a saját gyárát? Ha Európában termelnek a kínaiak, nem kell vámot fizetniük. Különben miért lenne nálunk a Suzuki meg az indiai gumigyár? Magyar munkással nem is igen számol az akkumulátor gyár, vagy csak nagyon kevéssel, embereket akarna betelepíteni, főként koreaiakat, de ukránokat és egyéb országokból elmaradott országokból akinek még kevesebb fizetést kell adni mint az itt lakó magyaroknak, úgyhogy tévedés nem nekünk épül ez a gyár csak a mi földünkön a legjobb termőföldön amit szinte és ez tény fenyegetéssel vettek el a gazdáiktól. Sem munkahely sem föld nem jut az itt élő magyar embereknek.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/329027897_1241883026739087_7360940514835499170_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=Np2Ixgjs3NsAX_uR5-s&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDlWKqjomSO1IcjQj2GiBbfPo28lNYQyJXb1oMItmFkGA&oe=63E3DF78

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.