Kisfia születése után néhány hónappal visszatért a közéletbe Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője.

Donáth Anna visszatért, és felélesztette a reményt az ellenzékiekben – egy elemző szerint eddigi legjobb beszédét mondta el

Jövőértékelő” beszédében azt mondta: teljesen máshogy kell politizálnia az ellenzéknek, mert így csak a rendszert legitimálják – számolt be a 444.hu.

Donáth szerint az ellenzéknek radikálisan máshogy kell politizálnia, mint eddig.Le kell szállni a régi ellenzéki vonatról, ami csak újabb kétharmadokhoz vezet- mondta.

A DK-nak pedig azt üzente, hogy „aki a kormány idő előtti leváltását ígérgeti, az hazudik, reggel, éjjel meg este”.

Ennek a rendszernek vége lesz, mert hazugságokra épül. Minden, ami hazugságra épül, egyszer összeomlik. Nem tudhatjuk, hogy mikor, de szerinte minél erőszakosabb a rendszer, annál biztosabb, hogy össze fog omlani

- mondta Donáth Anna, aki új szövetséget kötne a politikusok és a civilek között.

Részletes elemzések még nem készültek, de Nagy Attila Tibor politikai elemző Facebook-oldalán azt írta, "Donáth Anna élete eddigi legjobb beszédét mondta".

Forrás: 444.hu

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egy ideig működik az oszd meg és uralkodj elv, de egy idő után, amikor mát érzékeny pontokon lő bakot a kormány az erőszakos centralizációval, amikor egyre csökken az élet színvonal, padlóra küld9k az egészségügyet, oktatást, amikor a fiatalok egyre nagyobb számban hagyják el az országot, amikor az idős korosztályt az állam tehernek tekinti, akkor csak az eddigi meglévő inkorrekt kampányt, és a saját választási törvényüket tovább kell módosítani Ez viszont már lehet, hogy sok lesz egy "demokratikus" választás hihetővé tételéhez!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
koszpeko
''Ennek a rendszernek vége lesz, mert hazugságokra épül. Minden, ami hazugságra épül, egyszer összeomlik.''
Akkor ne üzengessetek a veletek egy hajóba ülőknek
koszpeko
@koszpeko: Hanem tegyetek érte ne csak pofázatok.
A dumából elég volt.
koszpeko
Kurvára elég volt abból, hogy az úgynevezett ellenzéki pártok a legerősebb ellenzéki pártot (DK) csesztetik.
Nessy
Egy ideig működik az oszd meg és uralkodj elv, de egy idő után, amikor mát érzékeny pontokon lő bakot a kormány az erőszakos centralizációval, amikor egyre csökken az élet színvonal, padlóra küld9k az egészségügyet, oktatást, amikor a fiatalok egyre nagyobb számban hagyják el az országot, amikor az idős korosztályt az állam tehernek tekinti, akkor csak az eddigi meglévő inkorrekt kampányt, és a saját választási törvényüket tovább kell módosítani Ez viszont már lehet, hogy sok lesz egy "demokratikus" választás hihetővé tételéhez!
drrotf
Lehet hogy a legjobb beszéde volt ez Donáth Annának, de az nem elég hogy le kell szállni a régi ellenzéki vonatról, azt is mutatni és mondani kellene hogy miben és hogyan kell változtatni.Ez a varázs ige még senki szájából nem hangzott el.Plagizálva "nekem nem elég a zene , nem elég az szó, csak az elég ami látható és hallható!"Nagyon naiv az az állítás, hogy egyedül , tiszta versenyben , egymást is fikázva ,itt bár melyik ellenzékben levő párt nyerhet országos választást.Az igaz, hogy sokkal jobb és több terepmunkára van szüksége a pártoknak és többet kell dolgozni a rendszer megváltoztatása érdekében, de az országos választást nem kellene összekeverni a helyi választásokkal , ahol helyben jól ismert és elismert embereket szembe lehet állítani a fideszes jelölttel szemben eredményesen.Helyben az emberek ismertsége , az hogy milyen az álláspontja fontos kérdésekben, mit tett ez idáig a helyi közösségért, milyen a munka stílusa, az e,patikus képessége, stb, stb, többet nyom a latba mint egy nagy párt támogatottsága.Az országos választásokon olyan embereket jelölnek a pártok akiket nem ismernek az emberek, nem tudják hogy kik is fogják majd képviselni őket az Országgyűlésben, s ezért a szavazási hajlandóság itt sokkal kisebb, és ezt nagyobb kampánnyal, és kommunikációval kellene ellensúlyozni, amely nem áll az ellenzéki pártok rendelkezésére, és ezért lenne mégis csak célszerű az összefogás.Ám ez csak a saját pártérdek háttérbe szorításával lehet eredményes.Most úgy látszik hogy erre nem hajlandók a pártok, mindenki a másikban látja az eredménytelenség okát, és ezért nem hajlandók a közös érdek, a kormány leváltása érdekében összefogni.Ez , így egy újabb kétharmadot jelent a kormányzó pártoknak!
Nessy
@Pegero: Erre most inkább nem válaszolok! Lehet, hogy a jobboldalon a nyugdíjasok zöme demens, én még nem tartok ott!
koszpeko
@Pegero: moest meg te hackeled a propit.
Bár lehet hogy az alhonvédnek vagy az egyik nick neve.
csak úgy....
azért ahhoz egetverö baromság szükségeltetik, amit ezek a fidesz betanított majmok állítanak, hogy 0rbánnál se magyarországon sem európában de még a világon sincs okosabb! :) ez a banda ,kb. a csaucseszku hívek szinvonala, akik szintén azt hitték a vén faßról, hogy ö a világ esze, egy géniusz! idióták, magyarországból nevetség tárgyát kreáltok a buta vak,0rbánba vetett hitetekkel! hamarosan jön a hatalmas lebögés és a világra szóló röhögés, ami egészen a holdig fog hallatszani! :)
szegény buta majmok..
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:04
Te itteni hazudozós hozzászólásaiddal már gyúcsányon is túlteszel kis fidernyák hazudozós troll.
HAHAHAHAHA
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:43
Mennyi gyár épül debrecenben cicám?
Kis hazudozós troll vagy cicuska.
Csizmás Kond
...szélhámos liba. Hol a zeut kéri hogy váltsák le neki a kormányt hol az embereket...miért nem áll elő olyan valamivel amitől mindenki rá fog szavazni ???...összegyalázta a világban a saját hazáját és most azt hiszi hogy azért fognak rászavazni ...pont azok akiket gyalázott ???
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 19:42
Mennyi gyár épül debrecenben cicám?
Kis hazudozós troll vagy cicuska.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 19:57
Szóltam hozzád fasszopó fidernyák.
Úgy emlékszem nem.
Na akkor kibicnek kuss.
jesz
"Donáth Anna élete eddigi legjobb beszédét mondta".

és? ettől most el kell ájulni?... Csak beszél...beszél...beszél...aztán mi történik? Egymást agyondicsérik, ölelkeznek, puszilkodnak, de nem változik semmi...
...ja..a fidesz kér egy kávét, és a legjobb beszédre hivatkozva egy szivart is
Nessy
@jesz: És mi lesz pár év múlva az eredmény? "Siralmas énnéköm"!
jáger laszló
Ez is csak 1 kis reménysugár a Momentum részéről semmi konkrétum!!!
Majd ha látom a közös akciókat akkor talán bízok benne
Addig csak kételkedem a szavakban!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Gyurka80
@Nessy: Pedig igaz, hogy még ennyi nyugdíjat nem kaptál,,úgyhogy TE vagy a demens!
Clavigo
@Gyurka80: Úgy nézem,,,leszarnak téged Gyúúúrci... Csiszolódnod kissé,..mert buta vagy ,mint a rosseb..:):)
Nessy
@Gyurka80: Te sem voltál ennyi idős tavaly! Most megnyugszol? Szép álmokat!
terlasz
Az ellenzéki apróságok biztosan reménykednek, de nem elég a teljes ellenzék bizalmát elnyerni egy egymással szembeni részben acsarkodó beszéddel. A zöldfülű Momentum iránytévesztésén nem segít Annuska csudálatos éneke.
Sámannus
Gyurcsánynak egy jobbegyenes orbánnak egy tökönrúgással ér fel.
Virág Árpád
@Horizont: Te miért foglalkozol ellenzékkel???
kereső
Feltettem egy kérdést Ungár Péter cikk alatt." Mégis mit csináljon az a megátalkodott ellenzéki szimpatizáns"?Fonáth anna megadta a választ: "Kibekkelünk"- megvárjuk, amig orbán hazug rendszere magától összeomlik. De addig is fetisizáljuk tovább a "civil"-t (hogy az ki és mi- valószinúleg nem is tudják, minthogy minden ember "civil").
Ja, és már ti is hazugságra épitetek- mert az Árnyékkormány nem igéri a NER idő eéőtti leváltását- hanem alternativákkal igyekszik bemutatni, hogy orbánék rendelkezéseivel ellentétben , nekik milyen megoldási javaslatuk van.
Egyébként is mit jelent az "idő előtti leváltás"?? - meg kell várni, amig az ország nem ér le a marianna árok aljára? Amig annyira nem polarizálódik a társadalom gazdaságilag, hogy ismét a kozépkorban nem találjuk magunkat? Meg kell várni, amig a társadalom annyira lezüllik a morálisan, erkölcsileg a fideSS szintjére, hogy több emberöltő kell a kigyógyitáshoz? Vagy egyszerúen várjuk meg, hogy Magyarország helyén egy fehér folt lesz-amint azt Ady irta?? " S a sirt, hol nemzet süllyed el népek veszik körül, s az emberek szemében gyászkönny ül"Tényleg Anna- veletek sem vagyunk többen, csak eggyel több hübrisz pártocska . Köszönjük...
Ps.: Ajánlanám a három majom esetét a létrával, a hideg vizzel- igen tanulságos .
Jozefina
"Ennek a rendszernek vége lesz" Ez egy lózung, köztudott, hogy egyszer minden véget ér! Ezzel semmi újat nem mondott!!! Elemző korábban elmondta, hogy két eset lehetséges a mai rendszer véget éréséhez. (Orbán halála, 2 valami radikális változás) Annácska melyiket képzeli el? És mihez kezd vele? Semmi újat nem mondott és semmi reményt arra, hogy a várakozáson kívül mit tenne??? A fikázás, más ellenzéki pártoknak üzengetés az a régi nóta!!! Ez az ami nem fog változást hozni!!! Tenni, cselekedni, alternatívát mutatni az embereknek, mint ahogyan a DK teszi!!! Nagyon-nagyon kicsike a momentum neki valóban sokat kellene várni, mire felnőne egy kormányváltáshoz!!! Úgy gondolom erre nincs idő!!!
Jozefina
Úgy tudom, hogy Gyurcsány ma tart évértékelőt. Kíváncsian várom, hogy miket fog előadni!!!
Jozefina
Most is hazudsz!!! Megnéztem az interneten:
"„Gyurcsány Ferenc pártelnök idén a kongresszuson, a Budapest Kongresszusi Központban mondja el 19. évértékelőjét, amelyet online is közvetítenek a DK Facebook-oldalán” – írta mai közleményében a Demokratikus Koalíció. A tisztújító kongresszust február 5-én, jövő vasárnap tartják. "
Havanagi
A TETTEK a TETTEK ! Kedves Donáth Anna! A lózungok kora rég lejárt cselekedni nem tudtok!Kiharcoltátok magatoknak a képviselőséget, a többmilliós bevételi forrást az ország meg xaszódjon meg.Hát ez az ellenzék Magyarországon !!
balos
@Horizont: Detto!Az ilyen pichából lesznek a közutálatos elnőkök!Lásd a takarítós némbert!
fergeteg
SZDSZ a láthatáron! Feri segíti majd a Fideszt.
fergeteg
Fel vörösök proletárok ! "A Momentummal harcban állok. Még,hogy mit nem,csak a Dobrev,az Ő
szivéért szakadok meg." (Gyurcsány monológ)
Pálinkás Pál
buta,idealista ribanc...az orbán rezsimet békésen nem lehet ledönteni,ez tény...ő meg szédíti az embereket...már rég az utcánkéne lenni,és nem majálisozni,mint a tanárok..
ómió
Hát, a "bolsi remény" hal meg utoljára! De lényeg, hogy meghaljon!
NKF
2026-ban talán még elérhetik a küszöböt.
Gyurka80
@Clavigo: Ezen az oldalon nagyrészt ilyen idióta libsi van amilyen TE is vagy!
Gyurka80
@Horizont: Azt látjuk, hogy utálod.Akkor a 13.havi nyugdíjadat utald vissza, mert neked nem jár mert böszmeferi elvette.
Gyurka80
@Horizont: Higgadj le! Nem érted az iróniát. szar lehet neked!
Gyurka80
Ennek a maszop donáth lányocskájának mekkora dumája van!
Gyurka80
@Horizont: Én ironikusan írtam, ha nem érted, nálad van a baj! Ezt betudom a szar életednek és a korodnak!
fergeteg
Gyurcsány:"Ez a Klára kára. A Donát menjen a picsába."
Gyurka80
@Horizont: Hülye az te vagy! hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia " Az irónia azzal a kockázattal is jár, hogy nem ismerik fel. Ez komoly félreértésekhez vezet, de ekkor a helyesen értés és a megvilágosodás metafiktív alakzata. Az irónia egyfelől játékos és megtévesztő, másfelől komoly és épületes: megértéséhez megköveteli a komplex világismeretet vagy legalább a kontextus ismeretét. "
Istenakinincsen
@Virág Árpád: tegnap, 18:20 Remélem sikerült!...ha esetleg nem akkor sokan szívesen segítenek:)))
Gyurka80
@Istenakinincsen: Senki nem szólt hozzád , ne pofázz idióta!
neverland
Ők abban hisznek, hogy a DK hozza el a megváltást. Én Istenben hiszek. (444.hu, 2023.02.05.)
Ennyit Donáth Annáról.
Tele van a faszom azokkal a politikusokkal, akik "hisznek" Istenben - vetíts anyádnak!

www.youtube.com/watch?v=WJpQJWpVJds
neverland
"Nem hiszek azoknak a politikusoknak, aki hisznek Istenben."
neverland
Asszem kimerül a portfólióm. Új név után kéne néznem. Vagy hagynom kéne a faszomba ezt az egészet.
Megváltani a világot? Szavakkal? Egyvalakinek sem sikerült (hívjuk most Jézusnak)!

Vannak emberek, akik hisznek Jézusban, de nem hisznek Istenben. És vannak emberek, akik hisznek Istenben, de nem hisznek Jézusban. Micsoda kavalkád.
Én csak nézek ki a fejemből és már semmit nem értek.

Most kezdjek írni a több megértésért, hogy hová tágul a táguló világegyetem?
Mert nem az a kérdés, hogy tágul a világegyetem, hanem az, hogy hová?

Na jóccakát!
Yoda69
Annacska, akkor most várjunk arra, hogy a rendszer omoljon össze magatol mert hazugsagra épült?
Ezzel a media folennyel es hazugsag cunamival, amivel a fideSS mossa a birkak agyat, meg jo nehany evig-evtizedig elvegetalhat. Sot, ha kiviszi orban az orszagot az Uniobol, akkor mar esely sem lesz a demokratikus uton valo levaltasara, mivel az o kezukben van a hatalom es a fegyver.
A DK ekezese helyett, inkabb ertelmes otlettel kellene eloallni, hogyan lehetne minel elobb megdonteni orban onkeny-uralmat.
Virág Árpád
@Horizont: Utálatból nem fog menni! Csupa negatív érzés! Talán ha szeretnéd az ellenzéket, s erről az oldalról közelítenéd meg!
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Ne aggódj, mind a fejedre csorog!!! Annyit megér...
Béla333
Jobb, mint az a szöveg, hogy ha valaki nincs a pártjával/vezérével megelégedve, akkor az maffiahívő...(Igen! A Ferire és a DK-ra gondoltam...!)
Aki Én
Azért nem kedvelem az efféle híreket, mert beindulnak a buta trollok, és újra meg újra bizonyítják, hogy totál agyhalottak. Azt a sok butaságot, amit ezek itt összehordanak... :)
Gyurka80
@Horizont: Látom neked nem elég a wikipédia, ezért nem csak lassan, hanem hangosan is kell mondani, hogy megértsd!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Tudom, hogy idióta vagy!
fergeteg
Donáth a Klára kára. Gyurcsány inkább üti,vágja.
Összefogok mindenkivel. Aki nem jön,becipelem.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Lószart se tudsz, és még azt sem, hogy honnan tudod te szerencsétlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.