Az összetartozás a magyarságban most erősebb, mint bármikor az elmúlt 100 esztendőben – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára Szepsiben, ahol köszöntőt mondott a Felvidéki Népviseletes Bálon szombaton.

Államtitkár: az összetartozás a magyarságban most erősebb, mint bármikor az elmúlt 100 esztendőben
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A magyar kormány támogatásával megépített Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpontban tartott rendezvényen – amelyet immár 13. alkalommal tartottak meg – a nemzetpolitikai államtitkár a népszokások és a népviselet identitásmegőrző mivoltáról, az összetartozás érzésének megéléséről, valamint a magyar kormány által a külhoni magyar oktatási intézményeknek nyújtott segítségről és annak eredményeiről is beszélt.

Potápi Árpád János elmondta: a népviseletes bál gondolata azért is nagyon időszerű, mert a népi kultúra reneszánszát jelző táncházmozgalom 1973-ban, tehát 50 éve kezdte el megszervezni a mindenki számára nyitva álló táncházakat. Rámutatott arra, hogy a táncház, a népszokások és a népviselet az élet különböző területein ugyanazt üzenik: van sajátos, jól megkülönböztethető magyar módja az életnek, a népviselet pedig azért is különösen értékes mert azzal "őseink kultúráját öltjük magunkra." Az elmondottakkal összefüggésben leszögezte:

" a magyarság barátai azok, akik ebben nem fenyegetést, hanem az európai kultúra gazdagságát ismerik fel".

Az államtitkár beszédében hangsúlyozta: Magyarország kormányának nemzetpolitikája arra az elhatározásra épült föl, hogy az összetartozás érzése és tudata mentén egy gondoskodó közösségként erősítse meg nemzetünket. Megjegyezte: ez a törekvés sok fejlődést, építkezést és még több örömöt hozott a külhoni magyarságnak, s az egyik ilyen öröm éppen a bál helyszínén, Szepsiben érte a közösséget, amikor tavaly márciusban sikerült átadni a Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont épületét. A nemzetpolitikai államtitkár hozzáfűzte: az elmúlt 12 évben 1200 oktatási célú beruházást valósítottak meg, s gyakorlatilag minden magyar külhoni oktatási intézményt – mintegy 1500-at – támogattak valamilyen formában, ami főre lebontva azt jelenti, hogy hogy a Kárpát-medencében és a világban 300 ezer gyermek számára tették elérhetővé a minőségi anyanyelvi oktatást.

"Azonban a legfontosabb eredményünk nem kőben, intézményekben és beruházásokban van, hanem abban, hogy az összetartozás a magyarságban most erősebb, mint bármikor az elmúlt 100 esztendőben"

- hangsúlyozta Potápi Árpád János.

Az államtitkár beszéde záró gondolatában kijelentette: az idén az a cél, hogy megőrizzék az eddig elért eredményeket és fenntartsák a gondoskodó közösségek erejét. "Egy háborús és szankciós válságokkal induló esztendőben nem lehetünk nagyravágyóak, de amit ígérünk, azt meg fogjuk tartani. Magyarország kormánya továbbra is felelősséget visel minden magyarért"- szögezte le Potápi Árpád János.

Forrás: MTI

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mirol beszel ez a barom? A magyarsag sosem volt meg ennyire megosztott mint most. orbannak sikerult elernie, hogy a magyar legnagyobb ellensege a magyar lett. Eleg kimenni az utcara megnezni hogyan viselkednek egymassal az emberek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Mirol beszel ez a barom? A magyarsag sosem volt meg ennyire megosztott mint most. orbannak sikerult elernie, hogy a magyar legnagyobb ellensege a magyar lett. Eleg kimenni az utcara megnezni hogyan viselkednek egymassal az emberek.
justhpeter
Igaza van ! A Varga - Völner - Schadl ügyben mindenki láthajtja, hogy az "igaz magyarok" körében mekkora az összetartás. A százmillióktól egészen a miniszter bársonyszékig. Ideje, hogy a szegedi fegyházparancsnok is ezt érezze.
Gazella
Jah persze. Azért van a világon a nagy magyar ellenesség!! Te igen ostoba!
jáger laszló
Potápi látomását a magyar határon belül azonban nem tapasztalja senki
Sőt az LNkezőjét látja!!!
Valakinek itt nem megfelelő a szemüveg dioptriája!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
sgl
A fidesz egyik kommunikációs alapja: ..-minél nagyobb sikert és jövőt ígérnek - hazudnak,- annál biztosabb, hogy a siker nagyságánál arányban nagyobb baj, a fekália mértéke arányosan nő az ígérgetés mértékével.

Tehát ebből az következik: soha nem utálta, gyűlölte ennyire a magyar a magyart .
Határon belül, határon kívül, sőt határon belül-kívül.
simmering73
Ez a potápi is egy elmeroggyant fasz.
Horizont
Soha nem volt erőteljes összetartás, de mára köszönhető orbánnak csak az utálat a harag a gyűlölet maradt. Határon túl és határon belül. Az egyik legnagyobb bűne, hogy árkot ásott magyar és magyar közé.

Ezt meg jobb lett volna ha el sem mondja. Itt van a határon belüli közoktatás siralmas helyzete.
És akkor ezzel dicsekszik fene a büdös pofáját!!
" 1200 oktatási célú beruházást valósítottak meg, s gyakorlatilag minden magyar külhoni oktatási intézményt – mintegy 1500-at – támogattak "
orsos vendel
Ez a kissebbsegi be van rugva, ha ilyeneket mond !!!
izéke
Minek utálná bárki is a magyarokat,megteszik azt magukkal önként és dalolva
Horizont
@orsos vendel: Honnan tudjátok, hogy cigány? Tényleg érdekelne.
nemkati
Manapság sokan legalább annyira utálják az erdélyi magyarokat, mint itthon az ellenzék és a kormánypártiak egymást. Ezen meg nem segít, hogy kamionnal tolják ki a pénzünket a külhoni magyaroknak. Kérdezze már meg ez a Potápi, azok ott mennyire szeretnek minket? Leszámítva a pénzünket. Ők mikor segítenek minket és mivel? Románia és több környező ország a legtöbb mutatóban előttünk jár.
Horizont
@nemkati: Igen, így van! Jajj hát olyanokról soha nem beszélnek ami nekik kényelmetlen. Propaganda duma.
Őrnagy
Potápi Árpád János államtitkár megállapítása helytálló, de kiegészítésre szorul:
A megállapítás egyáltalán nem érvényes (vagy csak kicsi részben) a közöttünk élő azon magyarul beszélő etnikumokra, amelyekben nem sikerült kifejlődnie egy egészséges magyarságtudat a felmenőik eltérő származására való tekintettel! Ezek többsége sajnos mindenfelé húz, csak a magyarság összetartozása felé nem, és ez a kommentek tartalmában eléggé feltűnően meg is látszik! Ezek inkább húznak másfelé, továbbá erősen leszólják (sőt erősen gyűlölködnek a irányukban) azokat, akikben megvan a megfelelő magyarságtudat és a magyarság iránti összerartozás érzése, és azonnal (nagyon helytelenül) be is skatulyázzák őket a fideszbe és Orbán, meg Putyin mögé!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Jujj, hát te vagy az egyedül igaz magyar?
A nyilas nagypapi hagyományát őrzöd?
Őrnagy
@nemkati: A magyarul beszélő hazátlanok és internácik nem csak az "erdélyi magyarokat" (aki magyar, az magyar. nincs erdélyi magyar, kanadai magyar, szlovákiai magyar, stb. csak magyar van meg nem magyar) utálják, hanem minden magyart utálnak bárhol is él!
Clavigo
@Őrnagy: Erősen kezdted ezt a napot is ,,Őrnagyom...
Őrnagy
@Clavigo: Próbálok értelmet verni a gyűlölködő magyarfóbiások üres koponyájába! Nem egyszerű feladat!
nemkati
@Őrnagy: Te meg minden magyart szeretsz.
Őrnagy
@Dr. Proktor: A hozzád hasonló gyagyások is lehetnek magyarok! Nincs olyan nemzet, amelynek ne lenne hozzád hasonló legalja!
Dr. Proktor
@Clavigo: Rájár a szerre, akarom mondani a szeszre!
Katonahagyomány...
Dr. Proktor
@Őrnagy: Találgathatok? Vodka? Sztolicsnája?
sgl
Hont dönölű összefogása is látható ahogy beszél másról.
-na jó egy nagy büdösch bélféreg, mindig viszjogok tőle mint Schiffertől. Ez a két bélféreg ritka egy undórító képviselő egy nagyobb sejthalmaznak.-
Íme:
mandiner.hu/cikk/20230205_hont_andras_velemeny_dk_tv_greczy_zsolt_wittinghoff_tamas_belfold#commentanch14744237
Őrnagy
@nemkati: Én összetartozónak tekintem magamat minden tisztességes magyarságtudattal rendelkező magyar emberrel, akikben kifejlődött az összetartozás érzése. A magyarság egy 1200-1500 év alatt nomád társadalomból indult és kifejlődött, összekovácsolódott, eggyé formálódott emberi közösség bőrszínre, etnikai hovatartozásra (a kunnokból, jászokból, besenyőkből, ugorokból, sok hun birodalmi származékból, bevándorolt svábokból, szászokból avarokból stb. többnyire jó magyarok lettek) vallásra, stb tekintet nélkül.
balos
@ször-örnagy: Ez tőled a szar legaljától már-már dicséret lehetne,ha nem tudnám ,hogy ezért is kapsz a nemzethy "tortából",mikor leesik az asztalról a morzsája!
Clavigo
@Őrnagy: Nem kell Őrnagyom,,,,ne erőlködj. Inkább emeltesd meg a gyógyszeradagodat,,,ami ezt a " küldetés tudatot " csillapítja...
csipetke
@Dr. Proktor: 08:06 ...és ezeket lefojtja pár xanaxxal.és ez az eredmény...
Őrnagy
@Clavigo: Tudom, hogy nem egyszerű feladat agyhalottak, vagy agyatlanok koponyájába értelmet verni, ezért nem is erőlködök, de a véleményem azért leírtam!
A vélemény szabad! Ha nem is könnyű egyes szabad vélemények áramoltatása.
Őrnagy
@ballibszaros: A te fajtád önmagából indul ki, de veled nem társalgok mert a bűzöd facsarja az orromat!
Clavigo
@Őrnagy: Aha..." mi soha nem vetemedünk arra...stb. "...- "a vélemeny szabad"---A szartartalynak látszó Főnököd,,a karmelitában,,, tud erről a dologról ?
Őrnagy
@Clavigo: Már írtam sokszor, de az USA fasszopók úgy látom nem tudnak olvasni, hogy nem mindenki fityeszes, aki nem szopja az USA faszát, nem nyalja Szaros Gyurka seggét és nem hazátlan (és nem MIHAMOS barom) se magyarfóbiás barom állat, csak egyszerűen magyar!
Clavigo
@Őrnagy: Értem... Akkor ,ha beszélnél az elburjánzott " küldetés tudatodról",,, kicsit bővebben..a dili- dokidnak,,,,mert itt qrvára nem érdekel senkit sem .
nemkati
@Őrnagy: Az már milyen összetartozás érzés, amikor egyes magyarokkal (Potápi szerint a 15-16 millióból) 5-6 millióval nem érzed az összetartozást? Csak a fidesz szavazókkal, mindegy, hogy milyen ócskák?
human
A népszámlálás szerint kevesebb lett a magyar Romániában. Ami azt jelenti, hogy inkább románnak vallják már magukat. Ezt értétek el 12 év megoszó politikájával amit a határon túlon is gyakoroltatok. Ott is fideszes és nem fideszes magyarokra osztottátok a honfitársainkat.
sokanvagyunk
"...az összetartozás a magyarságban most erősebb, mint bármikor az elmúlt 100 esztendőben." - Lásd Propeller.
Pálinkás Pál
hazudsz kutya...az emberek gyűlölik a sok külhoni parazitát...
Nessy
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak! Ahol megoszlik a társadalom,vannak "mi magyarok", és a többi ellenség/ellenzék, passzív, ott ez nem kifejezetten az "összetartozásra utal.
Giovanni Alba
A magyarságtudat mennyiben fér össze a türktudattal? Az igaz magyar nappal magyar, éjjel meg kipcsak? Ez most szimbiózis vagy csak egyszerű tudathasadás? Mi határozza meg a magyarságot? A környezet vagy a családfa?
hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9chenyi_Istv%C3%A1n
"A család körében a magyar nyelv volt az uralkodó és a gyermekek nevelése is magyar szellemben történt.[11] A kis Széchenyi István gyermekkorában összességében többet találkozott a német nyelvvel, kevesebbet a magyarral,[12] ennek megfelelően németül anyanyelvi szinten, magyarul gyengébben beszélt,[13] majd osztrák katonatiszti iskolába kerülve magyar tudása lassan elhalványodott.[14] Naplóját egész életében németül írta, ritkásan magyar bejegyzésekkel. Az 1820-as évektől, Wesselényi hatására kezdett „anyám nyelvén” levelezni, majd beszélni, hogy végül óriási erőfeszítéssel magyar szónokká és íróvá váljon, bár stílusán mindvégig érezhető maradt a németül gondolkodás.[15] "
Toller Béla
Ez megint nem igaz, potápi testvér, kitartás legyen a te neved ! Egyre több az olyan magyar, aki a halálotokat kívánja, nézz köbe, már két párt is nyíltan beszél erről, meg egy volt MNB elnök is megszellőztette. A nép nagy része úgy útálja a nép fideszes részét, hogy te az elképzelni sem tudod. A legszélsőségesebb gyógymódokat találja ki ellenetek a nép nagyobbik része. Csak nézz körbe, vedd ki az orrod orbán valagából !
Őrnagy
A gyagyások és a fizetett USA fasszopók csak gyűlölködni tudnak, összetartozni még családi szinten se megy nekik, a nemzeti összetartozás meg egyenesen ördögtől való kénköves pokol feneke számukra!
Őrnagy
@Őrnagy: Na azért persze van kivétel. Két buziban azért egy seggbekúrás erejéig van összetartozási érzés közöttük is! Ezen a téren még a féltékenység is meg tud jelenni náluk!
Clavigo
@Őrnagy: Szajjer néni ( bácsi (?) like- olná a kloákádat,,ha buznyákokról kezdtél vakerni..
csak úgy....
@Őrnagy: kohn bácsi ,te rettentö buta! :) miél többet írsz, annál jobban kibontakozik a mérhetetlen butaságod!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Én a belhoni parazitákat utálom! Nem gyűlölöm azokat se, mert a gyűlölködés nem vezet semmi jóra, csak szimplán utálom!
Shikari
A magyarok tudják, hogy összetartoznak és azt megélik. Minden libsi lejárató propagandával szemben okosabbak a magyarok, mint a szlovákok, románok, cigányok vagy a zsidók. Nagyon is tudják, ki a magyar és becsülik az összetartozást, világosan tudják, mi az érdekük!
csak úgy....
@Őrnagy: kohn bácsi, te nem szarsz le senkit, te magad egy nagy rakás!
csak úgy....
a magyarságban sosem volt összetartás és most sincs! a magyarok mindent egy lapra tesznek és rendszeresen veszítenek! álomképeket ,csodaszarvast ,nagy magyarországot ,turul madarat kergetnek, aztán ha fölébrednek és rádöbbennek a szomorú valóságra,akkor kurvára idegesek lesznek! sajnos nem használják az eszüket,mindíg rábízzák valakire, most éppen a fideszre, aki kitömi az agyukat egy csomó szarral és így uralkodik fölöttük! a magyarokon mindíg is uralkodtak...
vacsi
Én éppen fordítva látom: a magyarság nagyon is megosztott, és egyre jobban... Elég csak 1-1 témáról a hozzászólásokat megnézni!
ómió
De az efftársak, azért, most is "kilógnak" belőle! Ők a "dollárgurítókkal" tartoznak össze!
m73
@Őrnagy: a ruszki fasszopók gyűlölködnek,mint amilyen te vagy meg német pista, ómió meg többi fideszes szarházi!
csak úgy....
azért ahhoz egetverö baromság szükségeltetik, amit ezek a fidesz betanított majmok állítanak, hogy 0rbánnál se magyarországon sem európában de még a világon sincs okosabb! :) ez a banda ,kb. a csaucseszku hívek szinvonala, akik szintén azt hitték a vén faßról, hogy ö a világ esze, egy géniusz! idióták, magyarországból nevetség tárgyát kreáltok a buta vak,0rbánba vetett hitetekkel! hamarosan jön a hatalmas lebögés és a világra szóló röhögés, ami egészen a holdig fog hallatszani! :)
szegény buta majmok..
Őrnagy
@m73: A gyagyás USA fasszopók azt hiszik, hogy aki nem szopja az USA faszát, az mind ruszki fasszopó. Ezzel értelmes magyar ember nem tud mit kezdeni, de neked is ajánlom George Friedman Chichágói beszédét, hogy megértsed, hogy az USA-ban élő embereket úgy általánosságban szeretjük, de akik a szart keverik az egész világban, és akik kiprovokálták (az Ukrajnában élők beáldozásával) ezt a Proxi háborút, azoknak éppúgy nem szopjuk a faszát, ahogy a ruszkikét se!

www.youtube.com/watch?v=IuIoB--Al-I
csak úgy....
@Őrnagy: kohn bácsi, te egy profi "fasszopó"? :) téged ki húzott föl és ki állított rá az usa. ra ? kohn bács, te egy ritka buta ügynök, sajnos magad sem tudod,hogy kinek "dolgozol" .
Alfa
a kecskebaszók a csaucseszku hivek putyin seggnyalók a fizetett bér-kommentelők hogy mosdatják a lehetetlent a barom potápit
Őrnagy
@csak úgy...: Most már maximum csak egyszer fogom leírni naponta neked miheztartás végett, hogy le vagy szarva gyagyás, mert már nagyon unlak!
Eladott Ország
Azért volt kiírva Opatijában hogy itt magyarokat nem szolgálunk ki...
s.24.hu/app/uploads/2022/05/cro.png
"Mint ismeretes, a magyar miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta, hogy „Magyarországnak is lenne tengere, ha nem vették volna el tőle.” Kedden bekérették a horvát külügyminisztériumba Magyarország zágrábi nagykövetét, hogy adjon magyarázatot Orbán kijelentésére."
csak úgy....
@Őrnagy: kohn bácsi, akkor le vagy szarva! :)
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:31 ☻ Rubelkormány dollárbaloldal külföldi finanszírozása súlyos nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel!
twitter.com/csorike1520/status/1578811104259497984/photo/1
Egy elmebeteg, tolvaj, szaros gumicsizmás sudribunkó ott szarik a közös asztalra, ahol csak tud. Mindezt az EU gazdaságának kb 0.8%-at adó országgal a háta mögött. Vajon Magyarország megoldja-e, ha nem jön az a pár milliárd euró? Kétlem.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fm.blog.hu%2Fva%2Fvarosikurir%2Fimage%2Forban_gif_zoldhirado.gif&key=ESOuScaWMdyjlMAWh4f0_Q&w=800&h=397
namihami
Szepsi---Románia! Hol máshol?
Boldog Salkaházi---csuhás iskola! Mi más?
Állami támogatás!--- Naná!
És a legjobb a dologban, hogy itthon pl nem szakad le az iskola plafonja vagy az istennek nem működik a vécé! Persze, azok nem a nemzettudattal (és hazai adópénzzel) kitömött ""határontúli magyarok"", csak egyszerű hazaiak.
m73
@Őrnagy: te vagy USA meg EU fóbiás barom!te csak azokkal a cikkekel foglalkozól, amelyik tetszik neked, meg a fideszes hordádnak. Aztán közben mindegyik kamu. Beszélgessél magaddal hülye csikari:-)
amortizáltok
MAJD FELÉBREDSZ UGYE 100 ÉV ELTELTÉVEL MINT csipkerózsika
gina
Ki ez a vadbarom??? hol él ez az elmebeteg??? a gyülölet 12 éve tarol te barom ,,ezt tanitja a zsiros putris !!!
gina
A pasi nagyon értelmes ,, csak rá kell nézni ,,OV fajta !!!
Yoda69
@gina: Pont ilyenek kellenek a gecinek. Akiknek nincs sajat velemenye, viszont a propagandat fujjak-fujjak.
ómió
@Eladott Ország: Hol kaptunk mi rubelt, szarházi!? Hazudd már meg nekünk! Vagy az frusztrálta kreténségedet, hogy az efftársi guruló dollárjaitokat 4 milliárd Ft értékben Maki efftársatok elkotyogta!? Józanodj már ki! Vagy a tetves bolsiságotokból nem lehet? És az meg, aki a magyar érdekek szerint cselekszik és nem bolsi módra, hozzátok hasonlóan a brüsszeli korruptbandának nyal be a meleg szarig, az már "a közös asztalra szarik"!? Ti hova szartatok, baromarc, anno!? A magyarok szájába! Olyan elánnal nyaltátok közben a brüsszeli ánuszt! Azt meg észre se vetted, bolsiék agybetege, hogy már igencsak jó ideje nem jön semmiféle euromilliárd Brüsszelből, mert a korrupt tetvesbolsi fajtátok már azt is ellopta! És csodálatosképpen "Magyarország megoldotta"! Még, ha tetves bolsiságod "kétli" is!
Dr. Proktor
@ómió: Nem ti kapjátok! Ti csak kapjátok be...
A főnökség kapja!
ómió
@Dr. Proktor: Böszmefarokkal a szádban még van képed "bekapást" emlegetni!? A tetvesbolsiságba minden "belefér"? Még az is, hogy a nemlétezőt a "főnökségre" hazudjátok? Nem mondom, ez tényleg "efftársi"!
ómió
@Dr. Proktor: Üdvözöllek, Stupid efftárs! Én ómió vagyok!
neverland
@ómió: , te egy bullshit generátor vagy. Csak. Az sem fogod fel, hogy feketeöves pártállamistaként te vagy a korunk új elvtársa, orosz- és Kínabarát kormány miatt, te vagy a korunk új csicska bolsija, korunk pufidzsekis új pufajkása.

Stupido come un asino!
Aki Én
@ómió: ...figyu balfasz! A guruló dollárokat orbánod kapta az azeri gyilkosért cserébe.
Vagy az a rész sincs meg, tudatlan suttyó?
Miért érzed úgy, hogy a gazdádnak rád, alsókategóriás elmebetegre van szüksége, ha meg kell őt védeni, el kell hazudni a tényeket?
Megy ez neki nélküled is. Te csak szavazz rá, máskor kussolj!
ómió
@neverland: Te, mint efftársi bullshit mondod, hogy én lennék a generátorod!? Ez a legújabb efftársi "eredetmítoszotok"? Ilyen gyakran változik? Akárhogy is, az nem én vagyok, hanem Lenin efftársatok - még, ha mostanság már rühellnétek is! Korunk feketeöves pártállamista efftársait se bennem keresd, mert elég lesz, ha majd a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétok harsogása közben körülnézel a "társaságban": ők lesznek azok, mind! Veled együtt! Még mielőtt beleélnéd magad a tetves bolsiságotok másrahazudásába! De, ha "kitüntetettet" keresnél közöttük, javaslom Böszme efftársad "körbejárását"! Tudod, ő volt az, aki Putyint családias környezetben nyalta körül a szemkilövetőhegyi zabrált villában és 2007-ben Kínában személyesen "kinyalt" nekünk még egy budapesti Fudan Egyetemet is! Szóval, ahogy elnézem, eszerint tényleg "stupido" vagy!
ómió
@Aki Én: Meghazudtolnád Maki efftársadat!? Korányi efftársadat is? Nem sül le a bőr a mocsokbolsi pofádról? Vagy cipőtalp vastagságú?
neverland
@ómió: "Ha hallgattál volna ..."
ómió
@Aki Én: Szóval, meghazudtolod!? Hát milyen efftárs vagy te!?
ómió
@neverland: Hát, ha érteni is képes lettél volna...!
neverland
@ómió: Amit Gyurcsány előtt írtál az egy tömény bullshit.

Putyin, akkor más volt. Az egész világ úgy hitte. Orbán, inkább elárulja Európát ezért a szörnyetegért.

Kína. Fundan. Dettó.
Az mutatja Orbán gyalázatát, hogy a magyar diákok hátrányára akarja idetelepíteni mindenáron, a népakarattal szemben. Ja, Hszi Csin-ping 2012-ben került hatalomra és azóta örökös elnőkké deklarálta magát, és jelenleg Taiwant fenyegeti.

Az eddigi beírásaimból neked az jött át, hogy Gyurcsányt jó politikusnak tartom?
Az az elégedetlenségem fel sem tűnt, amiben azt fejtegetem, hogy ami Gyurcsánynak évek alatt nem sikerült, Bajnai egy év alatt megoldotta? Ja, nem az MSZP megreformálására gondoltam (veszett fejsze nyele - egy jó politikus felismerte volna ezt!), hanem az ország gazdasági helyzetére.

www.youtube.com/watch?v=NujlQS2_t88
KisTehen
@neverland: összetartozunk ... te meg én :)
ómió
@neverland: Mi van!? Már Böszme efftárs gazdád "dicső tetteit" is letagadnád, elhazudnád? Ne vidd már túlzásba! És Putyin "akkor más volt"!? Ugyanolyan orosz érdekeket képviselő orosz elnök volt, mint manapság! Mi benne a más? Orbán meg "elárulja Európát"?! Inkább - tetvesbolsi módra - Magyarországot kéne elárulja? Minimum annyiban, hogy se, olaj, se gáz, se urán ne legyen az országnak? Úgy lenne "efftársi" a rámutogatás, hogy "miattad fagyunk meg"!? Ugyanakkor Böszme vezéretek meg Kínában kisír nekünk egy Fudant, ami mára "Orbán gyalázata" lett!? Hazatalálsz te még a hülyeségtől? Libás efftársad meg "egy év alatt megoldotta"!? A "fájni fog" stílusú népkifosztást!? Hát, azt tényleg "megoldotta"! Méghozzá "efftársiasan"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.