Ungár Péter szerint, ha valakinek van személyes tapasztalata abban, hogy néz ki a küzdelem a környezetvédelem ellen, az Szijjártó Péter.

"Hiába hazudik Szijjártó Péter, pontosan látjuk, hogy odadobnák a külföldieknek hazánk természeti kincseit" – Ungár kemény kritikát fogalmazott meg
Kép: Facebook/Szijjártó Péter

Emlékezzünk vissza, hogy most a környezetvédelemért aggódó Szijjártó mit mondott 2019-ben:

Magyarországnak fontosabb az autóipar, mint a környezetvédelem.

A politikus szerint egy ilyen mondat után a tegnapi videót elég lenne oda iktatni, ahova való:

a többi kétségbeesett hazugság közé.

Facebook posztjában kifejtette, hogy ha távolabbról nézzük, akkor viszont örömteli, hogy Szijjártó ilyeneket mond, hiszen ez annak a jele, hogy zavarban vannak, kapkodnak, azaz annak a jele, hogy jól állunk abban a harcban, amit ennek az őrült tervnek a megakadályozásáért folytatunk. Tehát egyrészt örüljünk a homlokukon gyülekező izzadságcseppeknek, de azért a hazugságokat ne hagyjuk szó nélkül.

Magyarország a saját méretéhez képest így is elegendő akkumulátorgyárral rendelkezik. A külföldi igényeket pedig a magyar vízkincs kárára kiszolgálni nagyjából annyira zöld, amennyire nemzeti.

- tette hozzá Ungár, aki szerint amit a kormány mond, az az autógyárak narratívája, akik megpróbálnak túlélni, akik nem a mi jövőnket féltik, hanem a saját profitjukat. A zöld átállását nem az autógyárak fogják vezetni, hanem velük szemben fog megtörténni.

Szerinte úgy lehet megismerni a kamuzöldeket, hogy ennek az ellenkezőjét akarják elhitetni.

Azt az állítását pedig, mely szerint a német autógyárak a német gazdasági érdek ellenére települtek Magyarországra, tényleg inkább a kétségbeesés zavarának tudjuk be. Ezek az autógyárak azért települtek ide, mert itt kevesebbet kell fizetni a dolgozóknak, itt nem kell betartani a munkavállalói és környezetvédelmi jogokat és nyereségükből hat százalék adót kell befizetni a közösbe. Az így keletkező hatalmas profitot pedig szépen hazaviszik Németországba. 

Az LMP politikusa szerint Szijjártó Péter olyan beruházásokat véd, amely helyrehozhatatlan károkat okoz. Hiába hazudik, pontosan látjuk:

nem az olyanok szolgálják a külföldi érdekeket, akik védik a természetet, hanem azok, aki hazánk természeti kincseit odadobnák a külföldieknek.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tökéletesen igaza van Ungárnak. A debreceninél nagyobb akkugyár csak Kínában van.
És itt a lényeg:
"autógyárak azért települtek ide, mert itt kevesebbet kell fizetni a dolgozóknak, itt nem kell betartani a munkavállalói és környezetvédelmi jogokat és nyereségükből hat százalék adót kell befizetni a közösbe. Az így keletkező hatalmas profitot pedig szépen hazaviszik Németországba. "
Sok fidesz nyalonc gondolkozni is képtelen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@lusta: 12:04
Oké ők Dél- Koreaiak. Én a kínairól írtam.
volvós
@Maccska: ma 8:42
Nyaljon ki téged a fasszopó büdös bárcás kurva anyád baszatlan vén qrwa !!!
jáger laszló
Szijjártó garantálja,hogy a kínai horkológépek a kínai aksikkal kifogástalanul működnek!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Galway
@Horizont: A gyerekeim abban a városban születtek, ott jártam egyetemre, és utána még másfél évtizedet töltöttem ott. El kellett onnan jönni, hogy lássam, mennyire önző, provinciális, földhöz ragadt, kicsinyes, szerencsétlen hely Debrecen. Az ott ragadt barátaink tényleg nem érdemlik, de látom, hogy szolgálatilag hülye a város nagyobb része!
Lepényleső
Személyeskedve bár,...de otthon miért nem sírta el a közvetlenül a mamának,- csak nem egy követ fújnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.