Mint a Publicus felméréséből kiderült, a fideszesek többsége egyáltalán nem is hallott a súlyos jászberényi vereségről.

Egy kutatás szerint a Fidesz nem szereti a vereségeit reklámozniOrbán Viktor/Facebook

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából felmérést készített.

A kutatás szerint az ellenzéki szavazók 70 százalékához eljutott a hír, hogy az ellenzék polgármesterjelöltje, Budai Lóránt nyert, a Fidesz szavazóinak viszont csak 44 százaléka értesült a hírről.

Azaz: a megkérdezettek 57 százaléka értesült arról, hogy a jászberényi időközi önkormányzati választáson kikapott a Fidesz – összegez a telex.hu. A kutatás szerint a pártválasztásukban bizonytalanok hasonló mértékű tájékozottságot, illetve tájékozatlanságot mutattak.

A felmérés szerint az ellenzékiek véleménye megoszlott arról, hogy a jászberényi eset egyszeri, helyi jelenség, amelyből nem szabad semmilyen országos tanulságot levonni, vagy az eredményből arra lehet következtetni, hogy bizonyos együttműködési formában az ellenzék legyőzheti a Fideszt. A Publicus kutatása szerint a Fidesz szavazóinak többsége, 72 százaléka gondolta úgy, hogy ez csak egyszeri eset, amelynek nincs országos tanulsága. A bizonytalanok is elsősorban erre hajlottak, de harmaduk nem válaszolt a kérdésre.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A közpénz TV nem azért van, hogy mindenféle hírekről tudósítson.
Kizárólag a fidesz dicsőítése, és az ellenzék, pocskondiázása a feladata.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
magyarország számára, minden fideszes gyözelem egy hatalmas vereség !
egyszer erre még a leg kukábbak is rájönnek, csak addigra baxhassák..
Béla333
Inkább hazudnak reggel, este és délben is?
Aki Én
@Maccska: De ha Bivalybasznád alsón a 98 emberből elment 21 és ebből 18 a fideszre szavazott, az Jászberénnyel szemben közérdekű. Igaz, te buta balfasz?
Mert azzal tele van a közröhej tévé.
Hogy a faszba lettél te ennyire buta???
ómió
Pedig, ugye, az efftársak még máig is április 3. miatt verik a seggüket a földhöz "reklámjukban"!?
csipetke
Nem is reklámozzák, azonnal ráfogják másra, és ebből azonnal plakátot gyártanak. Eddig illett utálni Brüsszelt,a migráncsokat, évekig Sorost,és Gyurcsányt, most már jóideje Brüsszel folyamatosan játszik, és persze természetesen ezek mellett minden a háború,és az elhibázott szankciók miatt van. De a saját idióta f@szságaikról nem beszélnek, az elcseszett oltásokról, a horkolásgátló gépekről, a szart se érő kül,és gazdaságpolitikájukról. Kár,hogy nálunk nem divat a mindenre való fogadás, mint Angliában. Most lehetne fogadni,hogy kiáll e orbán valamikor az emberek elé, ---mondjuk egy őszinteségi roham alkalmával---és elmondja,hogy 0-24-ben hazudtak,loptak-csaltak-és tönkrevágták az országot. De valszeg ilyen nem lesz, ha rendesen szedi a győgyszereit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.