„Magyarország e tragikus pillanatban Törökország mellett áll” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a török elnöknek üzenve.

Orbán Viktor őszinte részvétet nyilvánítottMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki részvétét Recep Tayyip Erdogan török államfőnek a hajnali földrengés áldozatai valamint az elszenvedett károk kapcsán, és felajánlotta Magyarország segítségét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.

Mély megrendüléssel és sajnálattal értesültem a pusztító földrengésről, amely Törökország déli részét sújtotta, és amely jelentős anyagi kárt és emberi veszteséget okozott. Ezúton is szeretném megerősíteni Önnek, hogy Magyarország e tragikus pillanatban Törökország mellett áll

- írta Orbán Viktor.

E szomorú alkalomból őszinte részvétemet nyilvánítom az áldozatok családjainak és gyors felépülést kívánok a sérülteknek, egyúttal kifejezem reményemet, hogy a magyar felajánlás hozzá tud járulni a mentési munkálatok sikeréhez

- zárta a török elnöknek írt levelét Orbán Viktor.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@szegény hazám: Nála az a betegsége fokozódását jelenthetné!Bár ennél már talán nincs lejjebb!Ne legyen igazam,de félek,hogy nemzetmegvezető testvére a gonosznak tud még gecibb is lenni!
Terminátor
Ez egy jelépes tett!
Szeritm muszáj. Jól tette.
A mellék duma viszont sitt.
A halottaknál és sérülteknél még orosz országban is megilleti a részvét nyilvánítás!
terlasz
Az önzetlen segítség nem az erőssége. Még egy lehetőség arra, hogy kimentse a pénzünket magának.
ómió
Na, efftársak, jöhet a ráhazudósdi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.