Lázár János egy kérdésre válaszolva lepte meg a jelenlévőket a debreceni akkumulátorgyár kapcsán.

Váratlan fordulat: Lázár János olyat mondott a rendkívüli kormányülésen, hogy mindenkit meglepettMTI/Czeglédi Zsolt

Ahogyan megírtuk, hétfőn kezdődött a rendkívüli kormányülés Sopronban. Az ülés első témája a hajnali törökországi földrengés volt. De a szerdáig tartó stratégiai kormányülés kiemelt témája lesz még Brüsszel szankciós politikája és az, hogy ennek káros hatásaitól, a szankciós inflációtól, a magas energiaáraktól hogyan lehet megvédeni Magyarországot.

A blikk.hu a helyszínről tudósít, és rámutattak, hogy a jelen lévő politikusok nem igazán nyitottak arra, hogy nyilatkoztat adjanak, újságírói kérdésekre nem igazán válaszolnak. 

Ezzel a gyakorlattal ment szembe Lázár János, akit a debreceni akkumulátorfólia-gyár kapcsán kérdeztek.

Ha az önmagában nem lett volna elég, hogy nem tagadta meg a válaszadást, még a mondandója is meglepő volt: röviden annyit mondott, hogy érdemes az emberek véleményét figyelembe venni.

Forrás: blikk.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Aztán ellenkező döntést hozni,mert az úgy nemzethy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@drrotf: "Önszelektáló történet"! Aki a lakóhelye szerinti ország gazdasági érdekei ellen van, az mindig is eo ipso bolsi volt!
lvegh78
@NKF: libernyákéknál nem nagyon szokás névvel vállalni az ún. "cikkeket"..
neverland
@lvegh78: Te Rákay "2 000 000" Kálmán tanítványa vagy?

hvg.hu/itthon/20230114_A_nemzeti_konzultacio_alapjan_csak_a_magyarok_175_szazaleka_utasitja_el_a_szankciokat

De tudjuk, hogy nem hat rád a józanság szava, mert a sötét illibsi szektatagokat nem zavarják a tények.
lvegh78
@neverland: köszönöm hogy igazolod szekta tagságodat. :) Akkor kövessük a logikátokat. Tehát Debrecenben az akku-gyár ellen kiment hisztizni 1000-1500 ember. Legyen 1500! Ebből rengeteg -mindenhol feltűnő tüntető volt (emiatt nem tudnak egy időben hisztizni a pdsz-es szivárványosok és kurblis telefonosok!)-, de mindegy számoljunk 1500-al, ne csökkentsük a számukat. Vegyük a HVG-s forrásodat, 7 693 857-an jogosultak hisztizni. 1500 osztva 7 693 857-al, az 0,0194960%, azaz a logikátok szerint 99.98% támogatja az akkumulátorgyárat Magyarországon, Debrecenben. Köszönöm!
neverland
@lvegh78: Te teljesen másról beszélsz. Én a kormány hazugságáról beszéltem: „A magyarok döntöttek: 97 % NEM a szankciókra.”, amit a HVG cikke teljesen egyértelművé tesz, hogy úgy hülyeség, ahogy van.

Te meg az akkumulátorgyár ellen tüntetők számáról, ahol nem a tüntetők száma a lényeg. Amúgy a magyar mentalitást figyelembevéve, és hogy elvadult fideszes buckakalakók lakják többségben, elég szép szám. Ja, és itt is csúsztatásokkal, hazugságokkal, eltitkolással, lejáratással próbálkoznak a fideszes csinovnyikok.

Amikor egy elvakult szektás leszektatagoz másokat, annak valahol meg van a diszkrét bája...
Egy szektetatagnak, aki úgy érzi, hogy a vezetője (vagyis nem ő, hanem a vezetője!) megtalálta az igazságot, és akkor jobban hisz neki, mint a saját szemének, amikor nyilvánvalóan hazudik, annak bármit mondhat az ember, úgy sem érti.
Szóval...

(ma van a szülinapom, tehát új szabály van ma érvényben: 1. pont: a szülinaposnak mindig igaza van. 2. pont: Ha nincs igaza, automatikusan az 1-es pont lép életbe.")
Juhász István
@NEVERLAND... Boldog születésnapot kivánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.