Lázár János egy kérdésre válaszolva lepte meg a jelenlévőket a debreceni akkumulátorgyár kapcsán.

Váratlan fordulat: Lázár János olyat mondott a rendkívüli kormányülésen, hogy mindenkit meglepettMTI/Czeglédi Zsolt

Ahogyan megírtuk, hétfőn kezdődött a rendkívüli kormányülés Sopronban. Az ülés első témája a hajnali törökországi földrengés volt. De a szerdáig tartó stratégiai kormányülés kiemelt témája lesz még Brüsszel szankciós politikája és az, hogy ennek káros hatásaitól, a szankciós inflációtól, a magas energiaáraktól hogyan lehet megvédeni Magyarországot.

A blikk.hu a helyszínről tudósít, és rámutattak, hogy a jelen lévő politikusok nem igazán nyitottak arra, hogy nyilatkoztat adjanak, újságírói kérdésekre nem igazán válaszolnak. 

Ezzel a gyakorlattal ment szembe Lázár János, akit a debreceni akkumulátorfólia-gyár kapcsán kérdeztek.

Ha az önmagában nem lett volna elég, hogy nem tagadta meg a válaszadást, még a mondandója is meglepő volt: röviden annyit mondott, hogy érdemes az emberek véleményét figyelembe venni.

Forrás: blikk.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Aztán ellenkező döntést hozni,mert az úgy nemzethy!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Aztán ellenkező döntést hozni,mert az úgy nemzethy!
Béla333
Tök mindegy, hogy Lézer Janó mit mond. Majd megszavazza, amit meg kell ahhoz, hogy továbbra is a potya közelében maradhasson...
csak úgy....
@Maccska: úgy legyen, debrecen nem felejt..., talán ebbe döglik bele a fidesz!
csak úgy....
@Maccska: shikari, te egy faxa gyerek vagy csak ne lennél akkora marha!
ismerve az eröszakos cigány fidesz módszereket a debreceni is föl fog épülni és debrecen nem felejt! :) így már érted portás tibi?
csak úgy....
@KisTehen: szarban lehet a fidesz ha már egy tehén náluk a reklámszarember! :)
csak úgy....
@Maccska: shikari, debrecenben érdeklödj,ne nálam! te portások gyöngye...
csak úgy....
@KisTehen: boci te tiszte hülye! fideszék és az igazság...
csak úgy....
@Maccska: shikari,ilyesmiket te szoktál állitani!
Giovanni Alba
De miért kellett Sopronba menni, lesz valami évforduló, vagy csak shoppingolni mennek a fijjúg a szakadék szélén tántorgó nyugati libcsy fertőbe, ahogy valaki valahol máshol írta? Tényleg nem elég nagy a Várszínház?
Bécs megér egy (kettő) estet?
Ugye ezért a kihelyezett szotyolázásért nem számítanak fel kiküldetési pénzt?
Nessy
@Giovanni Alba: Ebbe te ne légy biztos!
amortizáltok
Nem merte kimondani amit a NÉP kimondott helyette. ennyi
tothjani
Hozza le Lázár a régi városába az akkumulátor gyárat, amig ő volt a polgármester úgysem sikerült 1 nyomorult munkahelyet sem bevonzani a városba.
kereső
@balos: Azután meg hazudni, hogy azemberek 97%-a támogatja a kormányt.
namihami
És a Fidesz teljes működése az éles igazolása annak a ténynek, hogy a hallgatás--nos, az bizony náluk nem beleegyezés!
Arra még emlékeznek, hogy ""Hallgatni arany!"". Hallgatnak is--egy darabig. Aztán úgyis csak az az egy szólam lehet, mit a Vezénylő mond!
drrotf
Lázár Jani az ember arcú FIDESZ!Azt mondja, nem tudom hogy így gondolja-e, hogy érdemes odafigyelni arra amit az emberek mondanak.Úgy látszik ismeretei odáig is kiterjednek, hogy minden hatalom a népé, és a nép ellenében nem lehet sikeres egy fejlesztés sem, különösen ha az a fejlesztés a lakóhelyet , az egészséges, tiszta vízellátást veszélyezteti.Az hogy vannak környezetvédelmi szabályok és hogy ezeknek a betartását a beruházó vállalja , az teljesen természetes.A baj csak akkor kezdődik amikor megvalósul a beruházás és nem tudja a környezetvédelmi előírásokat teljesíteni, és mégis csak a veszélye kémiai anyagok elfertőzik a területet,a vízbázist és többen megbetegszenek, úgy ahogy korábban a budapesti vegyiművek, festékgyárak stb területén történt, akkor nem akad felelőse az okozott károknak, és a lakosság egészsége kerülhet veszélybe. Ilyenkor jön a büntetés , a hibák kijavítására felszólítás, de a bajt a környezet károsítást ami az emberek egészségét veszélyezteti azt már nem tudják elkerülni, mert az már megtörtént.Ilyenkor jön a mosom kezeimet , mi jót akartunk, az embereknek munkát, és ahogy a közmondás mondja ahol fát vágnak ott hull a forgács is, van vesztesség.Ezt a veszteséget nem akarják az emberek akik ott élnek ahová a veszélyes létesítményt tervezik.Lázár biztos ismeri ezeket a történéseket és tudja, hogy ez nem növeli a FIDESZ népszerűségét.
jáger laszló
Csak kérdezem??
Fény kiscsikó fog születni idén Mezőhegyesen!!??,
csak ennyi
barátilag
.L.
Németh István
A hülyeségek eldorádójára blőd tevékenység volna/lenne reagálni!
A lényeg a kormány űlésről >> kiszivárott akármi > "rendszerváltás kell" mán pedig ma a viruló demokrá-ciával szembe menni, egy terrorista gyilkosnak az mindenféleképpen realciós cselekmény! TEHÁT SITTKÓRA A GANAJJAL!!!
A lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európánól az Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
ómió
Az "emberek véleménye" tényleg fontos! Viszont a fizetett bolsi provokátoroké nagyívben kerülendő!
drrotf
@ómió: ..és ki válogat, hogy kié a vélemény?
lvegh78
Az a helyzet, hogy az Európai Unió szerint kb. 1500000 ember véleménye nem reprezentatív. Néhány fizetett hőbörgőé és a megvezethető kicsi csapaté miért is lenne az? Mutassa meg az EU hogyan kell ezt csinálni, utána kövesse őket a debreceni városvezetés..
lvegh78
@csak úgy...: bőségesen akad tàmogatója a gyárnak. Mivel ugyanazok a tagok hisztiznek, majd egyben kell tartani a szivarvanyos pdsz hisztit az akkuhisztivel.. LOL
Lepényleső
"Érdemes az emberek véleményét figyelembe venni." ? Ezek után mondhatja bárki,
hogy az irónikus paródiához az állítólagos kormányból nem ért senki?
kulabombaafityiszre
@Maccska: február 6., 14:12
Te szimplán hülye,vagy szimplán aljas hülye vagy?
ómió
@drrotf: "Önszelektáló történet"! Aki a lakóhelye szerinti ország gazdasági érdekei ellen van, az mindig is eo ipso bolsi volt!
lvegh78
@NKF: libernyákéknál nem nagyon szokás névvel vállalni az ún. "cikkeket"..
neverland
@lvegh78: Te Rákay "2 000 000" Kálmán tanítványa vagy?

hvg.hu/itthon/20230114_A_nemzeti_konzultacio_alapjan_csak_a_magyarok_175_szazaleka_utasitja_el_a_szankciokat

De tudjuk, hogy nem hat rád a józanság szava, mert a sötét illibsi szektatagokat nem zavarják a tények.
lvegh78
@neverland: köszönöm hogy igazolod szekta tagságodat. :) Akkor kövessük a logikátokat. Tehát Debrecenben az akku-gyár ellen kiment hisztizni 1000-1500 ember. Legyen 1500! Ebből rengeteg -mindenhol feltűnő tüntető volt (emiatt nem tudnak egy időben hisztizni a pdsz-es szivárványosok és kurblis telefonosok!)-, de mindegy számoljunk 1500-al, ne csökkentsük a számukat. Vegyük a HVG-s forrásodat, 7 693 857-an jogosultak hisztizni. 1500 osztva 7 693 857-al, az 0,0194960%, azaz a logikátok szerint 99.98% támogatja az akkumulátorgyárat Magyarországon, Debrecenben. Köszönöm!
neverland
@lvegh78: Te teljesen másról beszélsz. Én a kormány hazugságáról beszéltem: „A magyarok döntöttek: 97 % NEM a szankciókra.”, amit a HVG cikke teljesen egyértelművé tesz, hogy úgy hülyeség, ahogy van.

Te meg az akkumulátorgyár ellen tüntetők számáról, ahol nem a tüntetők száma a lényeg. Amúgy a magyar mentalitást figyelembevéve, és hogy elvadult fideszes buckakalakók lakják többségben, elég szép szám. Ja, és itt is csúsztatásokkal, hazugságokkal, eltitkolással, lejáratással próbálkoznak a fideszes csinovnyikok.

Amikor egy elvakult szektás leszektatagoz másokat, annak valahol meg van a diszkrét bája...
Egy szektetatagnak, aki úgy érzi, hogy a vezetője (vagyis nem ő, hanem a vezetője!) megtalálta az igazságot, és akkor jobban hisz neki, mint a saját szemének, amikor nyilvánvalóan hazudik, annak bármit mondhat az ember, úgy sem érti.
Szóval...

(ma van a szülinapom, tehát új szabály van ma érvényben: 1. pont: a szülinaposnak mindig igaza van. 2. pont: Ha nincs igaza, automatikusan az 1-es pont lép életbe.")
Juhász István
@NEVERLAND... Boldog születésnapot kivánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.