A dollárbaloldal az autógyári munkahelyeket is veszélybe sodorná – reagált a Fidesz hétfőn az LMP nyilatkozatára.

Óriási veszélyre figyelmeztet a Fidesz: 300 ezer munkahely szűnhet meg Magyarországon, ha nem létesülnek akkumulátorgyárak
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében közölték: elvárják, hogy az akkumulátorgyárak ugyanolyan szigorú szabályok mellett épüljenek fel, mint Németországban.

A dollárbaloldal azonban ezúttal is a külföldi érdekeket szolgálja és az autógyári munkahelyeket is veszélybe sodorná – fogalmaztak.

Hangsúlyozták: Európa rövidesen elektromos autóra áll át, elektromos autó pedig nincs akkumulátor nélkül.

Ha nem lesznek Magyarországon akkumulátorgyárak, akkor az autóipar is bezár és 300 ezer munkahely szűnne meg

- hívták fel a figyelmet.

A szankciók okozta nehéz gazdasági helyzetben a nyugati országok is küzdenek az autóipari nagyberuházásokért, a dollárbaloldal pedig most sem a magyar érdekeket szolgálja, hanem az autógyári munkahelyeket is veszélyezteti – áll a közleményben.

Forrás: MTI

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt a demagóg hazudságot...mondjuk a fideszes csürhének kommunikálják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Galway
@ómió: F@$ßf€j efftárs, neked nem szólt az orvos, hogy be kéne menni egy alaposabb kivizsgálásra, mert a gyócccerek már nem hatnak!
jáger laszló
Indiában,Pakisztánban Irakban máris szedik az emberek a cókmókjukat ,szedelőzködnek,hogy Debrecenbe jöhessenek a patika tisztaságú akku gyárba dolgozni!!!???
Gondolom én a beruházók tájékoztatása alapján!!!
csak ennyi
barátilag
J,L
Yoda69
@Maccska: Ki lehet googlizni, ha nagyon akarja az ember, de egy biztos. Nem a települések tő szomszédságában vannak, mint tervezik azt Debrecenben. Nézz utána ha kételyeid vannak.
ómió
@Galway: Nafene! Már te se ismered fel a faszfej efftársakat!? A magadéit! Inkább rám hazudod őket? Igényelj magadnak donor kutyaagyat, az tévedhetetlenül mindig képes az övéi felismerésére!
Aki Én
@Maccska: @ómió: @KisTehen: Ha már ennyit ugattok, hazudoztok, számon kéritek miért tüntet az, aki nem is ott lakik, legalább legyen valami fogalmatok róla, mert látszólag ehhez is totál balfaszok vagytok, mint mindenhez amit a fidesz a szátokba ad.

,,Milliárdokat költ a kormány az iváncsai akkumulátorgyárra, amivel Mészáros Lőrinc jár jól.
Röpködnek a milliárdok, a beruházások pedig a miniszterelnök barátját gazdagítják.

Egy évvel ezelőtt bőkezű, 50 milliárdos támogatást rendelt a magyar kormány az Iváncsán létesülő akkumulátorgyár infrastrukturális beruházásaihoz. Az összeg azóta tovább nőtt: a Mészáros és Mészáros Zrt. plusz 2,6 milliárd forintot kapott a gyárat kiszolgáló víziközművek megépítésére, de az útfejlesztések plusz 40 milliárdja sem szerepelt az eredeti rendeletben. A negatív környezeti hatásokkal viszont csak az üzemelés megkezdése után szembesülnek majd a lakosok – vélik a beruházás helyi kritikusai. "

www.youtube.com/watch?v=aKGWRU1TqEc
Aki Én
@Maccska: @ómió: @KisTehen: ...ha már ennyit pofáztok, agyhalott hazaárulók:

Tíz dolog, amit nem mondtak el neked az akkumulátorgyártásról:

atlatszo.hu/kornyezet/2022/10/19/tiz-dolog-amit-nem-mondtak-el-neked-az-akkumulatorgyartasrol-osszefoglalo-video/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.