Nem akárkit lepett meg válogatottbeli búcsúmeccsén viselt mezével Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya.

Dzsudzsák Balázs megajándékozta fideszes polgármesterét
Fotó: Facebook/Papp László

A mostanában hidrogénszőke búrával mutatkozó focista Papp Lászlót, Debrecen polgármesterét ajándékozta meg a relikviával.

Papp nagyon örült a meglepetésnek, ezt írta ki a Facebook-oldalára:

Dzsudzsák Balázs a búcsúmérkőzése különleges mezével ajándékozott meg. Isten éltesse névnapja alkalmából! Sok sikert a bajnokságban és a kupában

- lelkendezett a fideszes városvezető.

Forrás: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ez a debreceni suttyó még azt sem tudja, hogy az ajándékot nem illik elajándékozni!?!?! Mivel ez a búcsúmeccs meze volt, feltételezhetően ingyen kapta. Vajon ez a Fakóbazsi a szövetségnek utólag mégis kifizette-e azt a mezt, amit ő is (gondolom) ajándékba (tehát ingyen) továbbadott annak az Orbáncselédnek, aki (másokkal együtt persze) lehetővé teszi, hogy ennyiért még ellődöröghessen a pályán! Mivel ez most az aktuális ""sportdekoráció"", ezért jelenleg magas az árfolyama. Vajon mennyi idő alatt lesz ez is ""Egérke""? Vagy a többi, már kifutott sztár?
Eladott Ország
Dzsudzsák , akinek is szép kipcsak neve van, miért ne lehetne Abu-Dhabiban nagykövet, ahol akkora sztár lehet, mint nálunk dalcsináló Ákos? Dzsudzsit politikusnak építik?! A külügybe kéne már egy nagypályás is aki az Arab Ligában is teljesen súlytalan klubot tudott találni. Debrecen jelenlegi fideszes polgármestere pedig mehet a süllyesztőbe, az akkumulátor ügye után, aki csak Orbán seggéig tud lát.
namihami
@Maccska: 20.04:. Egy ÉLsportoló abban is az élen van, hogy bizonyos, emberi és társadalmi konvekciókat ismer és be is tart! Éz az általam eddig leírtakra éppúgy igaz, mint az, hogy vajon van-e, lehet-e köze az élsportolóságnak a politikai állásponthoz? Akkor a volt Szovjetunió (ami számotokra megegyezik az elő-putyinizmussal---mentalitás és hatalomtechnikai vonalon) dugig volt szovjethatalom iránt elkötelezett igazi hazafiakkal. Hiszen büszkék voltak szovjet nemzetiségükre. Vagy a szocialista Magyarország sportolói (pl Gójosstol bácsi vagy b neje) nem melldöngetve álltak a dobogón? Mert az Astoriában (ha jók az emlékeim) igencsak kihúzták még magukat. Pedig az köztudottan lehallgatott szálloda volt!
Tehát::. Ez a ""élsportoló nemzeti hazafi"" megjelölés éppen megegyezik a ""szűzqrva"" kifejezéssel!! Ahogy a cipeszek, esztergályosok, orvosok, stb között se a beosztás határozza meg a politikai beállítottságot!
justhpeter
Semmi csoda nincs. A szereplők egy szinten vannak.
Pálinkás Pál
focistának nulla...seggnyaló buzinak elsőosztályú...
ómió
És ez "efftársilag visszatetsző"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.