Somogyi András új videójában beszól Orbán egykori padtársának, a falu bolondjának, azaz Mészáros Lőrincnek, de nem kegyelmez Várkonyi Andreának és a miniszterelnöknek sem. A humorista a legfontosabb esemény egyikeként kiemeli, hogy Horvátországban épít szállodát Mészáros Lőrinc, mivel kinőtték Magyarországot, “TÖBB HELY KELL A KÖZPÉNZNEK”. A videóból kiderül továbbá az is, hogy kit nevez Somogyi közpénz guberálónak, […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a srác egyre jobb! Komolyan kezd felnőni a Bödőcs és a többiek mellé!
karma1
@namihami: Kivalo kritikus, es baromi jo hangutanzo! Es persze a gesztusok is nagyon atjonnek nala. En is nagyon csipem, mindegyik uj szosszenetet megnezem, ha lehet...:) Bodocsot sokan nevezik Hofi utodjanak - joggal! Ma o az egyetlen, aki mer kormanykritikus standupot csinalni, aki szinten belevisz a csaladjabol, ismeroseibol is a musoraiba, ugyanugy, ahogy Hofi tette, es nagyjabol ugyanazt a poenkesleltetest hasznalja, mint Hofi. AMi persze nemcsak Hofi sajatja volt, hanem azzal minden humorista dolgozik, vilagszerte. De neki, Bodocsnek jol is all. A Somi meg nagyon jo az egyedi esetek kiszurasaban es kiparodizalasaban! Hat mindegyikuknek csak sok sikert tudok kivanni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.