Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtökön kezdődő uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vett részt a lengyel, a belga, a finn és a máltai kormányfővel, a bolgár államfővel valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével.

Orbán Viktor újra felszólította Brüsszelt, hiszen egész Európát mi védjük
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a február 9-én kezdődő uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vesz részt. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Aa téma az ukrajnai háború, az európai gazdasági nehézségek és az illegális migráció volt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Az ukrajnai napirendi pont kapcsán Orbán Viktor ismét azonnali tűzszünetet és béketárgyalásokat szorgalmazott valamint végre érdemi politikai vitát a brüsszeli szankciókról, azok ugyanis tönkreteszik Európa gazdaságát.

Kiemelte:

ebben a helyzetben az uniós tagállamok számára sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé kell tenni a hozzáférést az európai kohéziós és újjáépítési alapokhoz.

A migrációról szólva a magyar kormányfő újra felszólította Brüsszelt, hogy szálljon be a határvédelem finanszírozásába, a kerítések ugyanis egész Európát védik.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Aki Én: ez az összeg épp csak fedezte a hatvanpusztai kerítést
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Apfelbaum: 14:06 Engem azért akartak megbüntetni, mert a háztetőről a kutba folyik az esőviz, ami "mérgezi" a vizet. Bár nálunk csak talajviz van az 50 éves kutban, de felvilágositottak, hogy az is "M.o. vizkincséhez" tartozik, azt sem mérgezhetem.:)))
A Samsung gyár pedig épülhet, az nem tesz kárt a vizeinkben...ki az a hülye, aki ezt elhiszi?!
lampa laz
@sgl: (12:37) Ebben igazad van, rohadt tolvaj, de itt arra értettem a cigányt, h nem szégyell állandóan kunyerálni azért, amiért már többször megkapta a pénzt. Kalapol, aztán meg leköpi azt aki ad neki. Így csak egy cigány viselkedik.
szép új világ
Nekem inkább úgy tűnik, hogy egész Európát meglopjuk...
ómió
A határvédelemre valót a korruptbolsi brüsszeli efftársak már rég ellopták!
evacica
Orbán rég volt orvosnál! Már megint annyi baromságot hord össze hogy az már fáj!
rrc122
@Nessy: Valóban nem ok nélkül.
De nem azoktól védik magukat akiket Orbán kizár, hanem azoktól akiket BEENGED!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.