Az új bejegyzésű, mindössze 5 millió forintos alaptőkéjű holding lehet a minta Magyarországon.

Hurrá: Mészáros Lőrinc megalapította Felcsúton a Magyar Biztosítóholding Zrt. nevű céget

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Január 24-én Keszthelyi Erik 51 százalékos és Mészáros Lőrinc 49 százalékos tulajdonosi részvételével Felcsúton létrejött a Magyar Biztosítóholding Zrt.

A cég indulótőkéje mindössze 5 millió forint, de hivatalosan egyelőre semmit nem lehet tudni a biztosító céljairól.

A Magyar Bankholding lehet arra példa, hogy amikor az állam és a jobboldalhoz közeli üzletemberek bankjai elkezdenek együttműködni, akkor szívesen összetolják az érdekeltségeiket – foglalta össze a Telex.

Forrás: Telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ország épül szépül mi probléma van?..
uploads.disquscdn.com/images/3b8d0cc832cba06ceb83cf5ea4dd1202ae4ed5fb7121103b1d56da2f4d9bab73.gif?w=800&h=338
"Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2023 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most 400 milliárd felett tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés. Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ez az értelmes beszédre képtelen, tőmondatokat ismételgető, értetlen intellektuális vakondtúrás milliárdos üzleteket képes lebonyolítani, százmilliárdos cégbirodalmakat menedzselni? Van élő ember, aki elhiszi, hogy ennek a marék lepke szellemi szintjén vegetáló jóbarátnak, ennek a jámbor, kérődző jószágnak van beleszólása abba, hogy holnap mit vásárol fel, kit tesz tönkre? Addig is ez van: kretének és félkegyelműek uralma."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Ezt az 5 milliós holdingot vajon melyik biztosítótársaságnál biztosítják be?
simmering73
"A kör bezárul, a Magyar Bankholding Nyrt. létrehozásával Orbán olyan zárt gazdasági birodalmat épít, amelynek minden része egy kézben van. Orbán ezzel olyan gazdasági birodalmat hoz létre, amely állam az államban, de az államon élősködik, és leginkább a szocializmus gazdasági struktúrájára hasonlít. Mivel a gazdasági és pénzügyi rendszernek minden szereplője az ő kezében van, ezért kizár minden idegen tényezőt, s azzal együtt a piacot, a piac törvényeit és a szabad versenyt is, aminek nem lehet más vége, mint ami a szocialista gazdaság vége volt, a biztos bukás és csőd."
nepszava.us/orban-kozpenzbol-epult-maganallama-bezarul-sajat-bankholdinggal-onmagat-finanszirozhatja-a-rendszer/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.