Rengeteg osztották meg a neten keringő hamis fotót arról, hogy "V.Judit korrupcióügyi miniszter és Sch. György korrupt végrehajtó" együtt szelfiznek – írja bejegyzésében Hadházy Ákos.

Ugyan a fotó hamis, de Hadházy szerint bizonyíték van Schadl és Varga Judit kapcsolatára

A politikus elmondta azt is, hogy a hamisítást a Lakmusz tényellenőrző oldal leleplezte.

Azonban fontos tudni, hogy -a cikk állításával szemben- van olyan kézzel fogható dokumentum, ami szerint Schadl nem csak kérte az időpontot a jó miniszter asszonyhoz, hanem meg is kapta azt. Sőt, eszerint sikerrel is járt és Varga megígérte neki, hogy nem fogja fogadni a rendszer ellen lázadó végrehajtókat.

- jelentette ki a politikus, aki a mellékelt egy jegyzőkönyvet a nyomozati anyagokból való és ennek alapján érthetetlen, hogy miért nem hallgatták ki legalább tanúként a minisztert.

Természetesen a miniszter mondhatja azt, hogy Schadl nem mondott igazat a lehallgatott beszélgetésben. De egyrészt miért tett volna így? Másrészt legalább tanúként meg kellett volna erről kérdezni őt.

- tette hozzá a parlamenti képviselő, aki szerint a nyomozóknak a rendelkezésére állt a Schadl Györgytől független vallomás, ami részletesen elmondja, kik akartak beszélni és miről Varga Judittal, hogyan akarták leleplezni nála a végrehajtói korrupciót. 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ugyanis: minden ugyanaz másképpen! Ilyenképpen momentán evidens!!!
namihami
Hát persze, hogy hamis! A Pintér és a Polt is megmondhatja!
ómió
Ugyan hazudd már meg nekünk, Hullaházy efftárs!
Aki Én
@Maccska: @Shikari: @ómió: Szórakoztatóak vagytok :)
csak úgy....
csak a nagyon hülyék nem lássák az összefüggést, szánalmasan védik a fötolvajokat, akik öket seggfejeket is rendszeresen meglopják! ha egy magyar hülye, akkor az nagyon! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.