Orbán Viktor – a többséggel ellentétben – nem tapsolta meg Volodimir Zelenszkijt, amikor az ukrán elnök megérkezett az Európai Parlament soron kívüli plenáris ülésére csütörtökön.

Orbán Viktoron röhög és egyszerre szörnyülködik a világ: mémoldalra is felkerült a Zelenszkijjel való találkozása
Fotó: Ukrainian Memes Forces

Pechjére a magyar miniszterelnököt pont Zelenszkij mögé állították, így ország-világ láthatta duzzogását.

A 24.hu vette észre, hogy Orbán mutatványa a nemzetközi sajtóban és a Twitteren is útnak indult a hírnév felé, sőt a megosztások között ott van A Ukrainian Meme Forces oldala is, ami talán a legnagyobb ukránpárti mémeket terjesztő oldal.

Forrás: 24.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
Hiába no, bunkó nem lesz csak úgy az ember, bunkónak születni kell. Orbán egy pitiáner szarcsimbók.
Törölt Nick
@KisTehen: Nálad meg nincs nagyobb marha, te szerencsétlen orbánszopó.
Pálinkás Pál
ez a retek az emberiség szégyene../ mangalica /...elnzést a disznóktol...
Nessy
Öregbítette "jó hírünket" a nagy világban! Hiába, illem és jó modor nem egyetemi tantárgy! Az alapokat még kiskorában otthon tanulja meg a gyermek! Később a protokollokat szakemberektől, ha hajlandó ! Sokakat oktatott anno Görög Ibolya!
Sziszifusz
Orbánisztán vezetője, egyre inkább rászolgál arra, hogy az európai politikusok megvetően, lenézően viszonyuljanak hozzá.
Csak a legelkerülhetetlenebb helyzetekben álljanak vele szóba.
Csizmás Kond
...csak azt nem értem hogy miért nem térdeltek le előtte ???
dr. prédikátor
EZ A TAHÓ CIGÁNY LÓKUPEC MAGYARORSZÁG ÉS EURÓPA SZÉGYENE!!!
qunta
@Néro2: kérdezi a tájékozatlan utazó brüsszelben
Béla333
Szégyen és gyalázat!
Mocskos hazaáruló!
Szemét maffia!
Borsó
Tapsolt volna Orbán is, ha a potrohától még fel tudná emelni a karjait. Így csak állt ott, mint egy csüggedt kis farok. Jaj, ilyenkor különösen büszke vagyok magunkra, magyarokra, hogy ő képvisel minket. Negyedórával később meg sírva rimánkodik az EU-s pénzekért ez a nagyon büszke kis ember. Nesze nektek miniszterelnök :DD
Németh István
Ti mocskos baromjai az Istenünk Föld-i teremtményeinek, miért is nem tudtok megdögleni!?
ÁLLATOK, legaljai, leginkább ürülékei > mit akartok háborúzni? kivel? Az usa-át akarjátok a nyakatokra venni, amikor megszabadúltunk egy kommunista diktátumbtól most a fasiszta burzsoá diktátumot akarjátok! ??? mosklékok! Tudtok ti gondokozni egyáltalán?!?!? JA NEM HISZ állatok sem vagytok hanem ROMLOTT heresejtek!!
A lényeg az usa-nató takarodjon Európából, az Eu.vezetáse a börtönbe - akasztásilag!
jesz
Orbán nagyon jól tudta milyen sajtója lesz...a többiek zöme sem tapsolna, de nem meri megtenni, mert fontos a szavazatok száma...ha van humora a protokollosnak, a vacsoránál egymás mellé ültetné őket...elvégre szomszéd ország vagyunk...
Németh István
Egy kretén, aljas, háborús bűnössel, egy szar,tróger az ukrán népet a BENSZÜLÖTT több nemzetiségű nemzedékeket írtó aljas, szar alak! Miről beszélünk!?? Ezt a történelem ismeri tudja nyilvántartja, de az usa aljas területszező és gazdasági hatalmát kiterjeszteni akaró szemetek miatt mégnem lehet nyilvávalóvá tenni! Az ukrán földterület a világ második vietnámja, kambod-zsája, koreája! Miről beszéltek moslék állatok!!!???
A lényeg, az usa-nató takarodjon Európából az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!!!
almalibre
Gondolom, a cél pont az volt, hogy lehessen néhány olyan képet készíteni, ami azt igazolja majd, hogy Orbán mennyire utálja Zelenszkijt...
jáger laszló
pityuka a fiidexes papagáj +
csak fújja
a magáét
Le kéne már takarni 1 sötét kendővel mert a végén még még elveszti a hangját...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Atesz19
@dr. prédikátor: Na ez már biztos is. Még ilyen aljas szarházit nem hordott a Magyar ember a hátán. A helyett,hogy kilyuggatnánk a púpját ,el szállna végre mint egy lufi.
Emmersson71
@KisTehen: 15:58 - Ahogy szokta, zsebből, szotyival.
Atesz19
@Németh István: Te milyen szintű seggnyalója vagy a Döbröginek?
csipetke
@Borsó: 16:40 A hasa előtt össze se ér a rövidke karja...
nejlontacskó
Ha nem tapsolta meg, akkor, nem tapsolta meg, elvégre, nem barátok, nem is igazán szimpatizálnak egymással!
A baj, nem itt kezdődik!
Hanem ott, hogy, ha Putyint fogadta volna az EP, akkor, álló fasszal, csorgó nyállal, tapsolta volna rongyosra, mindkét enyves tenyerét!
justhpeter
@almalibre: Tévedsz. Senkit nem érdekel, hogy Orbán mennyire szereti az ukrán elnököt. Orbánnak - ha nem lenne tahó - az ukrán népet illene tisztelnie, már csak annak okán is, hogy Ukrajnában élő magyarok is harcolnak az oroszok ellen.
Viszont Orbán egy büdös tahó, de olyannyira, hogy már a Holdon élő ufók is érzik a bűzét. Büszke lehet a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe a kolostormalacára.
Németh István
Aki magyar ellenes és az Orbán Viktor ellen nyilvánul meg > azok a vén szar trottylik a gyurcsányi és a többi összejöveteleken, meg veletek együtt > @Shikari: @m73: @justhpeter: @Néro2: @aki én; szóval a megszokott moslékok, úgy rohadjatok meg ahogy vagytok, persze az gond, hogy a szél széthordja a rohadt részeiteket ezért össze kell gyűjreni és elégetni beneteket moslék undormányok! értetek nem kár mint a holokaustosokért!
de akkor is az usa-nató armada takarodjon Európából az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
Nessy
Az ördögbe ezt a nagyon kulturált jobboldali, keresztény stílust! Inkább nem válaszol rá értelmes ember. Egy sarki csehó közönsége is még tanulhat egyik, másik fórumtárstól.
simmering73
@Shikari: Azért kikérhetnéd magadnak, hogy ez a német pifti - a hittanos - folyamatosan baszogat és mosléknak nevez.
verőce21
Nehogy már azt kelljen megtapsolni, aki így bánik a kárpátaljai magyarokkal...!
jáger laszló
Azért álljon már + a menet!
1 magyar ME-t kiröhögni mégsem illik!!
Nem bohóc ő!!!??
csak ennyi
barátilag
J-L.
Sámannus
Legjobban putyin röhög. Vitya szopni fogsz csak kerülj elé!
Edebácsi
Csak az járz az eszében, hogy mit szól ehhez Putyin.
Alfa
orbánnak nagyon fáj hogy az ukrán elnök ott lehet...és persze mindenki őt kedveli,és orbánt utálja mint a szart...
almalibre
@justhpeter: Az Ukrainában élő népeket elsősorban Zelenszkijnek kéne tisztelnie, nem feláldoznia őket amerikai érdekek mentén, egy olyan területért, ahol lényegében nem élnek ukránok.
Orbán - az ukránoknak nyújtott magyar segítséggel - már többszörösen bizonyította, hogy tiszteli az ukrán népet, nemúgy az elnöküket, aki ténykedésével nem érdemel semmilyen tapsot.
evacica
@almalibre: Sajnos amit írsz a tudatlanságodat mutatja! Nem tudom, ha MO támadná meg mondjuk Románia akkor hogyan állnál a kérdéshez! Próbáljál meg néha gondolkodni hogy te adott esetben mit csinálnál! Orbán meg egy nagy bunkó volt, így nem viselkedhet egy vezető politikus! Ez az ember mindenhol lejáratja az országot és tönkretesz bennünket!
balos
@almalibre: Tudod ahogy mondani szokták:"Ha a szart a "polcra" rakják,esetünkben a gecit,attól az még szar maradt"!Persze ahol a pince sötétje a "napos oldal" onnan ilyen beszólás érkezhet,mint esetedben!
ómió
A bolsi "világ"!? Az min nem "röhög"!? Max. a saját hazaáruló kreténségén!
balos
@Néro2: A Paraszt az 1 dolgozó ember ez 1 geci kerti törpe a budi előtt!
Németh István
A fentiek >> mindegyik kivétel nélül, a nemzet ellenségei! Tehát mint aljas szemetekkel nem is kel foglakozni! a saját szarukban fürdőznek, kár lenne őket ebből kimenteni!
A lényeg!!!,> hogy az usa-nató gyilkos aramada takarodjon Európából, és a tesó aljas ursula az Eu. vezetéssel a börtönbe - akasztásilag!
justhpeter
@almalibre: Sajnálom, hogy nem érted. Olyan, hogy Oroszország egyedül nyer nincs és nem is lesz. Ha mindkettő veszít Ukrajnának semmi választása nem marad. Oroszországnak két választása lesz, vagy megtámadja a következő országot vagy megy a levesbe, mert az azt követő szankiók még súlyosabbak lesznek.
Attól fogva a Putyin-pincsiknek - pl. Orbán - csöngettek.
NKF
Na,komcsik most rúgózhattok egy darabig! Mégis miért nyer a jobboldal mindig bunkókáim?
Clavigo
@NKF: Jó volt a szoftver... bunkókám.. ( ha már ilyen közvetlen vagy )
Aki Én
@NKF: azért, mert a libsi alelnök, kisz titkár, Soros- ösztöndíjas orbán behülyített titeket, mert nagyon buta emberek vagytok. És most a kedvéért itt libsiztek, Sorosoztok, komcsiztok...
Asszem nem kell magyarázni, miért tart titeket a túlnyomó többség segghülyének.
És ehhez nem kell libsinek lenni :)
almalibre
@justhpeter: Sajnos már sok gond van a memóriámmal, nem emlékszem, hogy írtam olyat, hogy Oroszország nyer, viszont Ukraina biztos, hogy belerokkan. A férfilakosság „lassan” kihal, de biztos ez is a terv része, majd a földeket felvásárolják az amcsik, és betelepítenek afrikaiakat, és ázsiaiakat. Oroszország a méreteihez képest nagyobb vezteség nélkül túl lesz a harcokon. Az európai piacok helyett talál újakat (még keresnie sem kell). Európa viszont kényszerpályára kerűl, ami már nagyon sokba kerűl, és fog kerűlni. Na, ennek nem akarja kitenni a magyarokat Orbán...
justhpeter
@almalibre: Oroszországnak mindenhogyan vége lesz. A háboró visszaveti vagy 50 évre.
almalibre
@justhpeter:Mégis, mihez képest? Mióta elkezdték a balhét a szankcióknak köszönhetően nőttek a bevételeik. Ott nincs infláció, boltok tele vannak mindennel, áremelkedés nélkül. Ha valamit nem kaphatnak megközvetlenűl, megszerzik közvetetten... Nincs energia válság, működik minden... Persze vannak kiadások és emberveszteség is (ami becslések szerin már eléri az 0,1%-ot).
justhpeter
@almalibre: Kb akkor fog kapni fejlett technológiát, amikorra lejár az Ukrajna lerombolásáért kiszabott jóvátétele. Ugye ez nem holnap lesz. Gyakorlatilag az eddigi szövetségesei mind a technikai fejlódésben, mind a gazdaság területén ellépnek mellette, vagyis a vezető szerepe kétséges lesz. s mindezt megelőzően valami mondani kell az elhunyt orosz katonák családjainak.
almalibre
Ez csak akkor lenne igaz, ha a fejlett tecnologiának egyetlen forrása lenne. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.