Ahogy arról korábban beszámoltunk, az EP jelentéstevője szerint magyar titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak. A Fidesz EP-delegációja szerint Gwendoline Delbos-Corfield alkalmatlanná vált az EP magyarországi jelentéstevői posztjára.

Kiakadt a Fidesz EP-delegációja: "Ennél gyalázatosabb vérvád nem fogalmazható meg a közéletben"

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti európai parlamenti (EP-) képviselő Magyarországot érintő példátlanul durva, botrányos kijelentése miatt alkalmatlanná vált az EP magyarországi jelentéstevői posztjára – jelentette ki Gál Kinga és Deutsch Tamás, a Fidesz két EP-képviselője csütörtökön a Roberta Metsolának, az EP elnökének írt közös levelében.

Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke és Deutsch Tamás, a képviselőcsoport vezetője az MTI-hez is eljuttatott levélben emlékeztettek arra:

Gwendoline Delbos-Corfield kedden, a Budapest és Brüsszel önkormányzata által szervezett Városok a jogállamiságért című brüsszeli konferencián sajtóbeszámolók szerint nem kevesebbet állított, minthogy "a magyar kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak".

A konferencián Gwendoline Delbos-Corfield egyebek mellett úgy fogalmazott: "ma Magyarország konkrét veszélyt jelent. (.) Először is azért, mert van egy hely, Budapest, ahol az orosz befolyás továbbra is létezik. (.) Évek óta tudjuk, hogy a kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak".

Gál Kinga és Deutsch Tamás azt írta: az Európai Parlament Magyarországgal kapcsolatos állásfoglalásaiban már eddig is számtalan példa áll rendelkezésre az ideológiailag elfogult, a valósággal köszönőviszonyban sem lévő rágalmakra és hazugságokra.

Mindeddig példátlan és a politika játékszabályain messze túlmutató diplomáciai és biztonságpolitikai botrány egy NATO- és EU-tagországról nyilvános eseményen azt a rágalmat, hazugságot állítani, hogy az egy háborút folytató ország számára szivárogtat. Ennél gyalázatosabb vérvád nem fogalmazható meg a közéletben

- fogalmaztak, majd hozzátették:

az esetet tovább súlyosbítja, hogy a konferencia másnapján az érintett maga volt kénytelen elismerni, hogy valótlan kijelentést tett.

A levélírók szerint a fenti eset egy olyan "kirívóan otromba rágalom és a politikai dilettantizmus eklatáns példája", mely nem maradhat következmények nélkül. Az Európai Parlament többé nem lehet egy következmények nélküli intézmény – húzták alá.

Tekintettel arra, hogy Delbos-Corfield botrányos kijelentésével nyilvánvalóan méltatlanná és alkalmatlanná vált az EP magyarországi jelentéstevői posztjára, kezdeményezzük a képviselő azonnali hatállyal történő leváltását a tisztségről

 - írták levelükben a magyar EP-képviselők.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Valóban nem szivárogtat, az nem a jó szó erre. Konkrétan az FSZB üzemelteti a magyar külügy szervereit. „Szövetségi Biztonsági Szolgálat (Федеральная служба безопасности Российской Федерации, Federalnaja szlusba bezopasznosztyi Rosszijszkoj federacii, rövidítve FSZB), Oroszország nemzetbiztonsági – belbiztonsági és kémelhárítási – szolgálata 1991 óta, a szovjet KGB (Állambiztonsági Bizottság) utóda.” Miközben Sopronban...
uploads.disquscdn.com/images/b583edf56aa48d575d24bd7c3b5f093858c0e0a9ead3a908bc4417f2c5f9cfc7.jpg?w=800&h=1424
Teljesen nyílt titok, hogy az EDA (Eurpean Deefence Agency ) és a NATO szervezeteihez delegált magyar katonatiszteket már évek óta nem hívnak meg érzékeny tanácskozásokra, mert mindenki tudja, hogy Orbánék minden fontos infot továbbítanak az oroszoknak. (Nem az ottani tisztek, hanem a HM beépített orosz fideszes kémei) Orbánék nemcsak a saját szövetségesüket, de a hazájukat is elárulják, Mocskos hazaáruló muszkavezetők. Az egész úgy kezdődhetett, hogy... Az orosz nyelvű Insider portál szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök még ellenzéki politikusként, a kilencvenes évek elején állítólag kenőpénzt vett át a „bombagyáros” Dietmar Clodótól. A német márkamillióval teli táskát Clodo szerint Szemjon Mogiljevics maffiafőnök küldte volna választási hozzájárulás gyanánt.
atlatszo.hu/kozpenz/2017/02/14/valtozatok-egy-kompromatra/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Terminátor: Zsarolnak? Megveszik kilóra és mint látjuk a kilók csak úgy szaporodnak...
Lassan fel lehet engedni az USA légterébe is egy Pajtás fényképezőgéppel!
Atesz19
Nem velük van a baj hanem ezzel a bírka tuatlan néppel akiknek a torkán mindenféle hazugságot le lehet tólni. Míg ebben az országban engedik ezt nekik addig még reklamálni sem szabafna ennek a buta fosós népnek. Nem tudnak ezek még tüntetni sem mert olyan gyenge infó rendszerük van ,hogy csak egy jó bulinak hiszik az utcákra vonulást aztán leszáll az este és szépen haza ballagnak. Az egész szarságuknak ilyen szinten soha nem lesz így össznépi ereje. Az ellenzéki parlamenti tagok meg jó fizetést kapnak havonta a "kormányzó" párttól. Komojtalan banda pártoktól függetlenül.
Havanagi
Vérvád? És amit ti csináltok retkek az mi???
Atesz19
Ezektől a szarháziaktól 12 éve egyszer nem hallottam azt ,hogy Én,vagy Mi . Csak azt Ő meg Ők. Még azt is letegadják ami a szem előtt történik. Ennyi szégyent azért már illő lenne elismerniük hiszen mint ők azt bőszen állítják a mehyar embereket sértik minden kritikájukkal azok akik nyílvánvalóan a kormnyt kritizálják és nem minket embereket állampolgárokat. Ezek a kritikák engem személy szerint soha nem sértettek ,max szégyenérzetet kelltettek a lelkemben .Gondolon vagy 8 millióan igy érzünk. De ezek csak köpködik a hazug saját , mantrájukat . Mikor ébred fel végre ez a nép ? Mikor mondja azt ne tovább , takarodjatok. Hagyjatok minket élni és saját zsebre ne sanyargassatok tolvaj disznók!
Atesz19
Ezektől a szarháziaktól 12 éve egyszer nem hallottam azt ,hogy Én,vagy Mi . Csak azt Ő meg Ők. Még azt is letegadják ami a szem előtt történik. Ennyi szégyent azért már illő lenne elismerniük hiszen mint ők azt bőszen állítják a mehyar embereket sértik minden kritikájukkal azok akik nyílvánvalóan a kormányt kritizálják és nem minket embereket állampolgárokat. Ezek a kritikák engem személy szerint soha nem sértettek ,max szégyenérzetet kelltettek a lelkemben .Gondolon vagy 8 millióan igy érzünk. De ezek csak köpködik a hazug saját , mantrájukat . Mikor ébred fel végre ez a nép ? Mikor mondja azt ne tovább , takarodjatok. Hagyjatok minket élni és saját zsebre ne sanyargassatok tolvaj disznók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.