Pillanatnyilag az Európai Uniónak nincs alternatívája – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Szekszárdon.

Gulyás Gergely: "Az Európai Uniónak nincs alternatívája"Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által rendezett beszélgetésen a szekszárdi vármegyeháza dísztermében 2023. február 9-én. MTI/Kiss Gábor

Gulyás Gergely a Mathias Corvinus Collegium által rendezett beszélgetésen hozzátette: ez nem az EU-nak a magyar GDP-hez való, 1,4 százalékos hozzájárulása miatt van így, hanem azért, mert Magyarország az egységes uniós, schengeni térség része és a közös piac a magyar gazdaság számára számára nélkülözhetetlen.

A világgazdasági versenyben az európai országok együttműködés nélkül rosszabb esélyekkel vennének részt

- mondta.

Gulyás Gergely: "Az Európai Uniónak nincs alternatívája"
Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (b) a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által rendezett beszélgetésen, mellette Böröcz Máté moderátor, az MCC regionális képviselet-vezetője a szekszárdi vármegyeháza dísztermében 2023. február 9-én. MTI/Kiss Gábor

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Shikari: mond már meg,ki a fasz tart vissza? Lépjetek már ki,ne csak pofázzatok róla! Európa csak örülne,ha végre kitakarodnátok és jöhetne valaki más normális a helyetekre! 2 éven belül egymásra vadásznátok mert éhenhalnátok! Nyújts be népszavazási kezdeményezést,hogy lépjetek ki. Senki nem sírna utánatok! De sajnos csak ugatsz és nem teszel semmit ezért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:15
Te nagy magyar gyerek akkor mond mi az a demke.
Shikari
@kulabombaafityiszre: Kussolsz cigány!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:03
Ez azt jelenti,nem vagy magyar,mert nem tudod mi a demke.
amortizáltok
és nektek szerinted ?? jobb ha tudod még annyi sincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.